Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim çok şişti ve ağrısı çok fazlaydı şuan bat 2 gün var ama ağrım hiç yok şişlik ve damarlanma var böyle olup gebe kalan var mı

Hayır nasıl anlaşılıyor perde olup olmadığı doktorum bahsetmemisti öyle birseyden sorgulamadı yani. rahim filmi çekelim dedi o da normal çıktı
Onu sebepsiz inf. Bakilmisti bir arkdsma. Hatta sonraki ay hamile kalmıştı. Ama doktor ne diyip bakmayı blmyrm. Sorsan doktora belki onu da elemek için bakablr.

Benim yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim çok şişti ve ağrısı çok fazlaydı şuan bat 2 gün var ama ağrım hiç yok şişlik ve damarlanma var böyle olup gebe kalan var mı
Ben 1. Hamillegmde anladgm tek şey aşırı belirti olup bence psikolojik bir şey olmamıştı. Kendimi dinlemeyi bıraktım ve hiç farklilik hissetmedim o ay olmuştu hamillegm. Yani demem o ki o psikolojiye girmeden kendini çok dinlemeden batı rahat kafa ile beklemekms.

Erken gebelik testi yapabilirsin cnm ben ilk hamileliğimi 2 gün önce ögrenmiştim erken gebelik testi ile ama ben halsizlik ve uyku ile şüphelenip yapmıstım hayırlısı olur insallah

Benim de 23 Kasım eklermisiniz

Anladım histeroskopi sanirim yapilarak bakılıyor ona da hiç cesaretim yok
Onu sebepsiz inf. Bakilmisti bir arkdsma. Hatta sonraki ay hamile kalmıştı. Ama doktor ne diyip bakmayı blmyrm. Sorsan doktora belki onu da elemek için bakablr.
Biraz arastirdim da ultrasonda görünüyormuş bu olduğu takdirde olsa farkederdi doktorum, rahim filmi de çekildi mutlaka görürdü yani o konuda sorun yok demek ki şükür. Olduğu takdirde sanirim histeroskopi yapılarak alınıyormus

bendr 10 kasım cağnım regl tarihi atmadigim yer kalmadi sanada atım bari bu ay son denemem olcak galiba cok yoruldum korunmaya devam edicem sanki

Selamm canım bu grupta çok aktif olamadım ama ben pozitifi gördüm haber vermek istedim, dileyen herkese kısmet olur inşallah

Selamm canım bu grupta çok aktif olamadım ama ben pozitifi gördüm haber vermek istedim, dileyen herkese kısmet olur inşallah
Aminn insallah Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah cok sevindim

Arkadaşlar merhaba ben 2 aydır deniyorum be gebelik oluşmadı. Dün regl oldum sizce hormon testi falan yaptırmalı mıyım yoksa erken mi daha biraz daha mı beklemeliyim fikri olan var mı

Arkadaşlar merhaba ben 2 aydır deniyorum be gebelik oluşmadı. Dün regl oldum sizce hormon testi falan yaptırmalı mıyım yoksa erken mi daha biraz daha mı beklemeliyim fikri olan var mı
Hoşgeldinz bu.soruya cevap için yaşınızı gibi bilgileri de bilip cevap vermek daha mantıklı gibi. Çünkü belirli yasa kadar 1 yıl denemek ve olmazsa tahlil tetkiklerde girişmek gerek diyor doktorlar

Ebeniz iki oldu ben de geldim Ben de bir yıla yaklaştı gebelik planlayalı. Eşimin işi gereği şimdilik Amerika’da yaşıyorum 10 ayımız kaldı dönecez inşallah
Ağustos ayında Türkiye’ye geldim doktora gittik polikistikover görünümü var dedi hormonlar normal regli düzenli hiçbir sıkıntım yok ama olmuyor eşime de bakıldı onda da bir sıkıntı yok orada imkanımız varken aşılama oldum ama olmadı. Şimdiye kadar hep ovülasyon testi ile takip ediyordum hep yumurtlama çatlama gördüm ama olmadı. İlk işim ovülasyon testlerini kaldırmak oldu. Şimdilerde çok popüler MFK yöntemi deniyoruk bakalım nasip
Ne kadar Topiklerden uzak duracağım desem de yapamıyorum
31 yaş bat 18 kasım
Bol bebekli Gebeli topik olsun inşAllah
Evet yurtdışında ben de bundan kullandım cinsel ilişkiden 5 dakika önce aplikatörü var o şeklinde vajına içine sıkılıyor tabi ben sonuç alamadım ama alanlar çok canım
Evet Türkiye’deki jel bu preseed le aynı

Son düzenleme:
Hamile kalmadan önce
Smear testi
Tüm vitamin tahlilleri
Guatr hastalığı için de kan tahlili
Pcos var mı diye kontrl ettirilmeli
Hatta rahim.filmi çektirmeyi önermişti ablama doktor.
Merhaba ben bu siteyi fazla kullanmayı bilmiorm ama size bir sorum olcak:) bir yıldır evliyim su aralar çocuk düşünüyoruz 23 Eylül regli oldum 23 Ekim'de regli oldum 4 5 Kasım ilişkiye girdik yumurtlama tarihimi bilmiyorm çünkü ondan önce stresden dolayı reglim gecikiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…