Onu sebepsiz inf. Bakilmisti bir arkdsma. Hatta sonraki ay hamile kalmıştı. Ama doktor ne diyip bakmayı blmyrm. Sorsan doktora belki onu da elemek için bakablr.Hayır nasıl anlaşılıyor perde olup olmadığı doktorum bahsetmemisti öyle birseyden sorgulamadı yani. rahim filmi çekelim dedi o da normal çıktı
Ben 1. Hamillegmde anladgm tek şey aşırı belirti olup bence psikolojik bir şey olmamıştı. Kendimi dinlemeyi bıraktım ve hiç farklilik hissetmedim o ay olmuştu hamillegm. Yani demem o ki o psikolojiye girmeden kendini çok dinlemeden batı rahat kafa ile beklemekms.Benim yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim çok şişti ve ağrısı çok fazlaydı şuan bat 2 gün var ama ağrım hiç yok şişlik ve damarlanma var böyle olup gebe kalan var mı
Erken gebelik testi yapabilirsin cnm ben ilk hamileliğimi 2 gün önce ögrenmiştim erken gebelik testi ile ama ben halsizlik ve uyku ile şüphelenip yapmıstım hayırlısı olur insallahBenim yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim çok şişti ve ağrısı çok fazlaydı şuan bat 2 gün var ama ağrım hiç yok şişlik ve damarlanma var böyle olup gebe kalan var mı
Anladım histeroskopi sanirim yapilarak bakılıyor ona da hiç cesaretim yokOnu sebepsiz inf. Bakilmisti bir arkdsma. Hatta sonraki ay hamile kalmıştı. Ama doktor ne diyip bakmayı blmyrm. Sorsan doktora belki onu da elemek için bakablr.
Benim de 23 Kasım eklermisinizSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11)dofh 5 Kasım
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Anladım histeroskopi sanirim yapilarak bakılıyor ona da hiç cesaretim yok
Biraz arastirdim da ultrasonda görünüyormuş bu olduğu takdirde olsa farkederdi doktorum, rahim filmi de çekildi mutlaka görürdü yani o konuda sorun yok demek ki şükür. Olduğu takdirde sanirim histeroskopi yapılarak alınıyormusOnu sebepsiz inf. Bakilmisti bir arkdsma. Hatta sonraki ay hamile kalmıştı. Ama doktor ne diyip bakmayı blmyrm. Sorsan doktora belki onu da elemek için bakablr.
Selamm canım bu grupta çok aktif olamadım ama ben pozitifi gördümSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5) @cutiemaccute 19 Kasım
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11)dofh 5 Kasım
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) @Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Aminn insallahSelamm canım bu grupta çok aktif olamadım ama ben pozitifi gördümhaber vermek istedim, dileyen herkese kısmet olur inşallah
Hoşgeldinz bu.soruya cevap için yaşınızı gibi bilgileri de bilip cevap vermek daha mantıklı gibi. Çünkü belirli yasa kadar 1 yıl denemek ve olmazsa tahlil tetkiklerde girişmek gerek diyor doktorlarArkadaşlar merhaba ben 2 aydır deniyorum be gebelik oluşmadı. Dün regl oldum sizce hormon testi falan yaptırmalı mıyım yoksa erken mi daha biraz daha mı beklemeliyim fikri olan var mı
29 yaşındayımHoşgeldinz bu.soruya cevap için yaşınızı gibi bilgileri de bilip cevap vermek daha mantıklı gibi. Çünkü belirli yasa kadar 1 yıl denemek ve olmazsa tahlil tetkiklerde girişmek gerek diyor doktorlar
Ebeniz iki oldu ben de geldimAçılin ben ebeyim diyorsunuz yaniharika ebemiz de var gelsin sorular.
Bu arada ben de Ocak ayında doktrm pcos var demişti 10 kilo verdim geçen hafta doktor temiz pcos yok dedi. Sanırım etki eden çok şey var yumurta duzenliligi için.
Hormon testleri ne kadar doğru inanın blmyrm ama her şeyi bilmekte fayda var sanırım
Evet yurtdışında ben de bundan kullandım cinsel ilişkiden 5 dakika önce aplikatörü var o şeklinde vajına içine sıkılıyor tabi ben sonuç alamadım ama alanlar çok canımTebrikler öncelikle darısı bizlere olsun inşallah..Preseed ismiyle bulduklarımda stoklar tükenmiş evet prefertil var yalnız içerik olarak aynı mıdır hem zararlı bişey değildir dimi daha da kötü olmasın birseyler. inşallah nasip olsun çok teşekkürler bide bu jel ne zaman kullandınız
Evet Türkiye’deki jel bu preseed le aynıPrefert Jel Türkiye – Hamile Kalabilmek için En Doğal Destek
Prefert doğal yolla hamile kalmayı destekleyen, sperm dostu jeldir. Spermlere zarar vermeyen, FDA onayli dünyanin ilk ve tek vajinal jelidir.www.prefert.com.tr
Özletti bu kizce kendini
Tinnimmmmmmm
Ben artık girmiyorum mavişim yaÖzletti bu kizce kendini
Merhaba ben bu siteyi fazla kullanmayı bilmiorm ama size bir sorum olcak:) bir yıldır evliyim su aralar çocuk düşünüyoruz 23 Eylül regli oldum 23 Ekim'de regli oldum 4 5 Kasım ilişkiye girdik yumurtlama tarihimi bilmiyorm çünkü ondan önce stresden dolayı reglim gecikiyorduHamile kalmadan önce
Smear testi
Tüm vitamin tahlilleri
Guatr hastalığı için de kan tahlili
Pcos var mı diye kontrl ettirilmeli
Hatta rahim.filmi çektirmeyi önermişti ablama doktor.