Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyecanli ve güzel bir süreç sağlıcakla inşallah

Arkadaşlar ben aslında şu 2 ayı güzel bir şekilde kilo vermekle geçirmeyi planlıyorum. Doğum sonrası 25 kilo aldım hamile iken kusmaktan tek lokma yiyemstm diye emzirdkce yedim
Bir de oğlumun emzirme sürecini şefkatle üzmeden bitirme niyetim var .
Sürecimi açıkça paylaşmak istedim

Merhaba kızlar, ben de varım 15 aylık bir bebeğim var şu an ikinciyi istiyoruz çok fazla araları açılmadan biz de bu ay başladık daha hemen gelsin bebişler inşallah Beni de ekleyebilirn. Bat; 5 kasım

Gönlüne göre olur umarım Aslında şu an ben de emziriyorum, ama ikinciyi düşünmesem de bu aylarda bitirecektim emzirmeyi. Bakalım bitirmeden hamile kalırım belki

Merhaba kızlar, ben de varım 15 aylık bir bebeğim var şu an ikinciyi istiyoruz çok fazla araları açılmadan biz de bu ay başladık daha hemen gelsin bebişler inşallah Beni de ekleyebilirn. Bat; 5 kasım
Maşallah uslu bebek sanirim. 15 ayda ben henüz adım neydi onu hatirlamiyordum inşallah en hayırlı zamanda gelsin

Selam
Suan 15aylik bebegim ve 11 yasinda kizim var
Bende 2022de hamile kalmayi istiyorum
Ocak ayina kadar korunmayi devam etmeyi planliyorum
Sonrasinda 3 ay korunmadan dikkat etmem gerekmis
Sonrasina Allah kerim bakalim
Maşallah ilki ile 2. Arasında fazla var ama 3. İle olmasın diye mi dusundnz çok tatlı geliyor kulağa

Gönlüne göre olur umarım Aslında şu an ben de emziriyorum, ama ikinciyi düşünmesem de bu aylarda bitirecektim emzirmeyi. Bakalım bitirmeden hamile kalırım belki
Ben aslında bebeğin büyüme alametlerini görmeden düşünmeye hiç niyetli değildim.
1)Kendi isteyerek odasında yatağında yatmasi
2) tuvalete gidiyor olmasi
3) emzirmeyi beraber iyi bir şekilde sonlandırma
Biz oğlumla 3. Devredeyiz şimdi oyun sınıfından grip öksürük olduğu için yine daha fazla memeye sarıldı ama normalde de aşırı emmeyi seven bir bebek.
uyumadan önce emsen olur mu? Şu şişe suyu bitireyim sütüm olsun v.b onun rızasını alarak denemeler yapmıştım geçen hafta ama sardık başa

Maşallah uslu bebek sanirim. 15 ayda ben henüz adım neydi onu hatirlamiyordum inşallah en hayırlı zamanda gelsin
Şu an biraz yaramaz olsa da gerçekten sakin bir bebekti İkinci nasıl olur bilemeyiz tabi ama gönlümden geçen hep yaşları yakın olsun arkadaş olsunlardı. Bir de büyütüp tekrar cesaret edememkten korktuk. Öyle bi başlayalım dedik tabi ama nasip artık ne zaman olursa

Ya hep derler ya ikinci bebek tamamen ilk bebeğe göre yapışıyor diye gerçekten öyle Ben uyku eğitimi vermiştim 9. ayda aynı zamanda gece beslenmesini de bırakmıştık o yüzden uyku konusunda şükür bir sıkıntımız yok Sizin ikinci ve üçüncü madde var işte sırada emzirmeyi bıraktırmak beni de biraz zorluyor ki hiç memeci bir bebek olmadı. Ama bu ara bizde de hastalık dönemi geçirdik arttı biraz isteği ondan önce sadece uyku öncesi emerdi günde iki sefer

Hahahahtabi elimden geldiğince yardımcı olurumPcos da kilo artıkça tehlikeli yanı diyetinize sürekli dikkat etmek zorundasınız eger bir pcosluysaniz maalesef anı kilo alımlarım oluyor ve diyet bazen gerçekten çok zor oluyor mecburen al ver al ver hayata devam ediyorum Eger ideal kılı ve altındaysanız pcos yok olabilir evet gebelik daha kolaylaşır hormon testleri doğru evet ama diyorum ya eger Allah isterse hormon ne derse desin hiç önemli değil sadece öğrenmek baktırmak çabalamak vazgeçmemek durum ne kadar kötü de olsa allahtan umut kesilmemek gerek Evet bazen bazı doktorlar yanilabiliyor bazen hastanedeki cihazlar laboratuvar yanilabiliyor onun içinde bir kaç doktor hastane ziyareti yapılmalı

Benim gönlümden hiç yaşları yakın olsun geçmedi hatta biri ilkokul 2 de olsa diğerini o zaman yapsam isterdm diyorum şimdi.ama okuyaym doktora da yapayım derken 30 yaşında evlndm. 2 yılda düşünmedim derken rezevler azalmdn 2 olsun istyrm.yoksa hala kıyamıyorum oğluma. zaptedlmyn bir enerjisi var dogdgndan beri ama hala bebek nereden baksam

Yaa sizin çok kolay o zaman 2 sefer istiyorsa geçmiş olsun kuzuma

Evet hipotroid, insülin direnci ve pcosta eklenince dedim ben nasıl vereceğim. Aralıklı oruç benim.metblzmama çok iyi geldi. 65 günde 10 kg sağlıklı bir şekilde gitti ama gerisi gelmedi. Şu 2 ayda güzel versem sağlıkla olur diye düşünyrm. Önce saglgmz tabi.
Evet hormonlara çok takılmadan bilmyrm yaşınız kaç devam etmekte fayda var

Olsun bence yine güzel bir yaş farkı olacak tam gönlünüze göre Maalesef biz kadınların biyolojik saati ilerliyor düşünmesel de düşündürüyolar yaa bebek olmaz olur mu onlar kocaman olsalar da bize hep bebek kalacaklar

Evet şu biyolojik saat bizi zorluyor gözünden yaş aksa anne sil diyor o derece de nazlı hassas bir.cocuk. 2. Olunca ağlayan oğluma bunu nasıl yaptım diyen bir anne olmam umarım. Bu dengeyi sağlayan anne olabiriz inşallah

Diyeti yaparken sağlıklı bir şekilde yapmak çok önemli dikkat edin kendinize benim yaş 25siz suan kaç yaşındasınız kaç kilosunuz birde boy da önemli

Diyeti yaparken sağlıklı bir şekilde yapmak çok önemli dikkat edin kendinize benim yaş 25siz suan kaç yaşındasınız kaç kilosunuz birde boy da önemli
Evet işte o yüzden aralıklı oruç ve Karatay tam benlikti ama düzenim bozulunca kolay toparlayamyrm anne olduktan sonra.
35 yaşım bitti 167 boyundaym kilom fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…