Heyecanli ve güzel bir süreçHenüz yaptırmadım, bu ay yumurtam 32 mm olup çok fazla büyümüş ve kiste çevirmiş. Bir sonraki ay kist yumurtlamaya engel olmaz da sağlıklı bir yumurtam oluşursa eğer çatlatma iğnesi yaptırmayı düşünüyorum :)
Merhaba kızlar, ben de varımSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) E Elagozluprenses
3) @maviss_34
4) G Gzm Vrl16
5)Vejetaryen Pirana
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
SelamSanırım koca.forumda 2 kişiyiz düşünen
Bat tarihi 25 ekimBat tarihini hesap edersiniz ona göre liste yaparım
Gönlüne göre olur umarımArkadaşlar ben aslında şu 2 ayı güzel bir şekilde kilo vermekle geçirmeyi planlıyorum. Doğum sonrası 25 kilo aldım hamile iken kusmaktan tek lokma yiyemstm diye emzirdkce yedim
Bir de oğlumun emzirme sürecini şefkatle üzmeden bitirme niyetim var .
Sürecimi açıkça paylaşmak istedim
Maşallah uslu bebek sanirim. 15 ayda ben henüz adım neydi onu hatirlamiyordumMerhaba kızlar, ben de varım15 aylık bir bebeğim var şu an ikinciyi istiyoruz çok fazla araları açılmadan biz de bu ay başladık daha hemen gelsin bebişler inşallah Beni de ekleyebilirn. Bat; 5 kasım
Maşallah ilki ile 2. Arasında fazla var ama 3. İle olmasın diye mi dusundnz çok tatlı geliyor kulağaSelam
Suan 15aylik bebegim ve 11 yasinda kizim var
Bende 2022de hamile kalmayi istiyorum
Ocak ayina kadar korunmayi devam etmeyi planliyorum
Sonrasinda 3 ay korunmadan dikkat etmem gerekmis
Sonrasina Allah kerim bakalim
Ben aslında bebeğin büyüme alametlerini görmeden düşünmeye hiç niyetli değildim.Gönlüne göre olur umarımAslında şu an ben de emziriyorum, ama ikinciyi düşünmesem de bu aylarda bitirecektim emzirmeyi. Bakalım bitirmeden hamile kalırım belki
Şu an biraz yaramaz olsa da gerçekten sakin bir bebektiMaşallah uslu bebek sanirim. 15 ayda ben henüz adım neydi onu hatirlamiyorduminşallah en hayırlı zamanda gelsin
Ya hep derler ya ikinci bebek tamamen ilk bebeğe göre yapışıyor diye gerçekten öyleBen aslında bebeğin büyüme alametlerini görmeden düşünmeye hiç niyetli değildim.
1)Kendi isteyerek odasında yatağında yatmasi
2) tuvalete gidiyor olmasi
3) emzirmeyi beraber iyi bir şekilde sonlandırma
Biz oğlumla 3. Devredeyiz şimdi oyun sınıfından grip öksürük olduğu için yine daha fazla memeye sarıldı ama normalde de aşırı emmeyi seven bir bebek.
uyumadan önce emsen olur mu? Şu şişe suyu bitireyim sütüm olsun v.b onun rızasını alarak denemeler yapmıştım geçen hafta ama sardık başa
HahahahAçılin ben ebeyim diyorsunuz yaniharika ebemiz de var gelsin sorular.
Bu arada ben de Ocak ayında doktrm pcos var demişti 10 kilo verdim geçen hafta doktor temiz pcos yok dedi. Sanırım etki eden çok şey var yumurta duzenliligi için.
Hormon testleri ne kadar doğru inanın blmyrm ama her şeyi bilmekte fayda var sanırım
Benim gönlümden hiç yaşları yakın olsun geçmedi hatta biri ilkokul 2 de olsa diğerini o zaman yapsam isterdm diyorum şimdi.ama okuyaym doktora da yapayım derken 30 yaşında evlndm. 2 yılda düşünmedim derken rezevler azalmdn 2 olsun istyrm.yoksa hala kıyamıyorum oğluma. zaptedlmyn bir enerjisi var dogdgndan beri ama hala bebek nereden baksamŞu an biraz yaramaz olsa da gerçekten sakin bir bebektiİkinci nasıl olur bilemeyiz tabi ama gönlümden geçen hep yaşları yakın olsun arkadaş olsunlardı. Bir de büyütüp tekrar cesaret edememkten korktuk. Öyle bi başlayalım dedik tabi ama nasip artık ne zaman olursa
Yaa sizin çok kolay o zaman 2 sefer istiyorsaYa hep derler ya ikinci bebek tamamen ilk bebeğe göre yapışıyor diye gerçekten öyleBen uyku eğitimi vermiştim 9. ayda aynı zamanda gece beslenmesini de bırakmıştık o yüzden uyku konusunda şükür bir sıkıntımız yok Sizin ikinci ve üçüncü madde var işte sırada emzirmeyi bıraktırmak beni de biraz zorluyor ki hiç memeci bir bebek olmadı. Ama bu ara bizde de hastalık dönemi geçirdik arttı biraz isteği ondan önce sadece uyku öncesi emerdi günde iki sefer
Evet hipotroid, insülin direnci ve pcosta eklenince dedim ben nasıl vereceğim. Aralıklı oruç benim.metblzmama çok iyi geldi. 65 günde 10 kg sağlıklı bir şekilde gitti ama gerisi gelmedi. Şu 2 ayda güzel versem sağlıkla olur diye düşünyrm. Önce saglgmz tabi.Hahahahtabi elimden geldiğince yardımcı olurum Pcos da kilo artıkça tehlikeli yanı diyetinize sürekli dikkat etmek zorundasınız eger bir pcosluysaniz maalesef anı kilo alımlarım oluyor ve diyet bazen gerçekten çok zor oluyor mecburen al ver al ver hayata devam ediyorum Eger ideal kılı ve altındaysanız pcos yok olabilir evet gebelik daha kolaylaşır hormon testleri doğru evet ama diyorum ya eger Allah isterse hormon ne derse desin hiç önemli değil sadece öğrenmek baktırmak çabalamak vazgeçmemek durum ne kadar kötü de olsa allahtan umut kesilmemek gerek Evet bazen bazı doktorlar yanilabiliyor bazen hastanedeki cihazlar laboratuvar yanilabiliyor onun içinde bir kaç doktor hastane ziyareti yapılmalı
Olsun bence yine güzel bir yaş farkı olacak tam gönlünüze göreBenim gönlümden hiç yaşları yakın olsun geçmedi hatta biri ilkokul 2 de olsa diğerini o zaman yapsam isterdm diyorum şimdi.ama okuyaym doktora da yapayım derken 30 yaşında evlndm. 2 yılda düşünmedim derken rezevler azalmdn 2 olsun istyrm.yoksa hala kıyamıyorum oğluma. zaptedlmyn bir enerjisi var dogdgndan beri ama hala bebek nereden baksam
Evet şu biyolojik saat bizi zorluyorOlsun bence yine güzel bir yaş farkı olacak tam gönlünüze göreMaalesef biz kadınların biyolojik saati ilerliyor düşünmesel de düşündürüyolar yaa bebek olmaz olur mu onlar kocaman olsalar da bize hep bebek kalacaklar
Diyeti yaparken sağlıklı bir şekilde yapmak çok önemli dikkat edin kendinizeEvet hipotroid, insülin direnci ve pcosta eklenince dedim ben nasıl vereceğim. Aralıklı oruç benim.metblzmama çok iyi geldi. 65 günde 10 kg sağlıklı bir şekilde gitti ama gerisi gelmedi. Şu 2 ayda güzel versem sağlıkla olur diye düşünyrm. Önce saglgmz tabi.
Evet hormonlara çok takılmadan bilmyrm yaşınız kaç devam etmekte fayda var
Evet işte o yüzden aralıklı oruç ve Karatay tam benlikti ama düzenim bozulunca kolay toparlayamyrm anne olduktan sonra.Diyeti yaparken sağlıklı bir şekilde yapmak çok önemli dikkat edin kendinizebenim yaş 25 siz suan kaç yaşındasınız kaç kilosunuz birde boy da önemli