Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ilki ile 2. Arasında fazla var ama 3. İle olmasın diye mi dusundnz çok tatlı geliyor kulağa 😍😍😍
Evet canim ilki dogdugunda bosanmistim 9yil sonra evlendim
Bebegim oldugunda 10 yasindaydi kizim
2. Numarayla 3. Arasinda minimum 2bucuk maksimum 4olsun istiyorum bakalim kismet

Evet işte o yüzden aralıklı oruç ve Karatay tam benlikti ama düzenim bozulunca kolay toparlayamyrm anne olduktan sonra.
35 yaşım bitti 167 boyundaym kilom fenaa 😓
Bence boyunu çok kısa olmadığı icin şanslısınız yanı benim mesela 160 boy kısaldıkça kilo da çok dikkat istiyor siz kendinize sıkıntı etmemeye çalışın stres sıkıntı gebeliği daha çok geciktiriyor ne kadar ebe de olsam gebelik yaşayanlar daha iyi bilir 🙈🤷🏻‍♀️

Ben de esim de gerekli testleri yaptirdik her seyimiz normal 1 yilin dolmasini bekliyorum stres yapmadan olmazsa rahim filmi cektircem
Rahim filminden önce esininiz sperm testi vermesi gerekiyor sanirim

Bence boyunu çok kısa olmadığı icin şanslısınız yanı benim mesela 160 boy kısaldıkça kilo da çok dikkat istiyor siz kendinize sıkıntı etmemeye çalışın stres sıkıntı gebeliği daha çok geciktiriyor ne kadar ebe de olsam gebelik yaşayanlar daha iyi bilir 🙈🤷🏻‍♀️
Kendimi tekrar motive etmek için bir şey beklyrm kalan 15i vermek için ama inşallah olacak bu sefer 😍😍 evet stres faktörleri ortadan kalkınca gerisi geliyor

Arkadaşlar ben aslında şu 2 ayı güzel bir şekilde kilo vermekle geçirmeyi planlıyorum. Doğum sonrası 25 kilo aldım hamile iken kusmaktan tek lokma yiyemstm diye emzirdkce yedim 😓
Bir de oğlumun emzirme sürecini şefkatle üzmeden bitirme niyetim var .
Sürecimi açıkça paylaşmak istedim 🙏🥰

Bende oyle canm hamılelıkte 10 kılo aldım 40 ım cıktgnda 16 kılo vermstm aldgmdan da fazla verdim ama ne oldu Emzirirken millet zayıflar bende 10 kilo geri aldım. 😂 😂 Suan hamıle kaldgm kıloya dustum gene. Evde diyet spor yaparak. Ama 5 kılo daha versem fena olmaz aslında 😬😁🤗

Selam kızlar ben de burada yerimi alayım :dondurma: Geçen ay düşük yaptığım için şuan dinlenme aşamasındayım o yüzden BAT vermiyorum. 2022 yılı hepimize uğurlu gelsin inşallahhh.

Bende oyle canm hamılelıkte 10 kılo aldım 40 ım cıktgnda 16 kılo vermstm aldgmdan da fazla verdim ama ne oldu Emzirirken millet zayıflar bende 10 kilo geri aldım. 😂 😂 Suan hamıle kaldgm kıloya dustum gene. Evde diyet spor yaparak. Ama 5 kılo daha versem fena olmaz aslında 😬😁🤗
O zaman biz ayrıca sporr kaderdasi olalım 🤭🤭 bugün 40 dakika benim

X