- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn burda süreçlerden de istersnz bahsedblrz. Herhangi bir test yaptrdn miBenimd e yaş 29 10. Ayim olacak denemede 2022 ye kalmadan olsa cok guzel olacak ekim 30 bat
Ben de esim de gerekli testleri yaptirdik her seyimiz normal 1 yilin dolmasini bekliyorum stres yapmadan olmazsa rahim filmi cektircemHoşgeldinn burda süreçlerden de istersnz bahsedblrz. Herhangi bir test yaptrdn mi
Evet canim ilki dogdugunda bosanmistim 9yil sonra evlendimMaşallah ilki ile 2. Arasında fazla var ama 3. İle olmasın diye mi dusundnz çok tatlı geliyor kulağa
Bence boyunu çok kısa olmadığı icin şanslısınız yanı benim mesela 160 boy kısaldıkça kilo da çok dikkat istiyor siz kendinize sıkıntı etmemeye çalışın stres sıkıntı gebeliği daha çok geciktiriyor ne kadar ebe de olsam gebelik yaşayanlar daha iyi bilirEvet işte o yüzden aralıklı oruç ve Karatay tam benlikti ama düzenim bozulunca kolay toparlayamyrm anne olduktan sonra.
35 yaşım bitti 167 boyundaym kilom fenaa
Rahim filminden önce esininiz sperm testi vermesi gerekiyor sanirimBen de esim de gerekli testleri yaptirdik her seyimiz normal 1 yilin dolmasini bekliyorum stres yapmadan olmazsa rahim filmi cektircem
Çok şanslılar ablaları varEvet canim ilki dogdugunda bosanmistim 9yil sonra evlendim
Bebegim oldugunda 10 yasindaydi kizim
2. Numarayla 3. Arasinda minimum 2bucuk maksimum 4olsun istiyorum bakalim kismet
Kendimi tekrar motive etmek için bir şey beklyrm kalan 15i vermek için ama inşallah olacak bu sefer evet stres faktörleri ortadan kalkınca gerisi geliyorBence boyunu çok kısa olmadığı icin şanslısınız yanı benim mesela 160 boy kısaldıkça kilo da çok dikkat istiyor siz kendinize sıkıntı etmemeye çalışın stres sıkıntı gebeliği daha çok geciktiriyor ne kadar ebe de olsam gebelik yaşayanlar daha iyi bilir
Yazmistim canim ben de eşimde gerekli testleri yaptirdik her sey normalRahim filminden önce esininiz sperm testi vermesi gerekiyor sanirim
Zaten her şey normal olsa da iki tarafta da Olma ihtimali yine de düşükmus.nazli bebeklerYazmistim canim ben de eşimde gerekli testleri yaptirdik her sey normal
Evet oyleler :)Çok şanslılar ablaları var
Bekleriz sikinti degil saglikla gelsin deZaten her şey normal olsa da iki tarafta da Olma ihtimali yine de düşükmus.nazli bebekler
Benim Allah nasip ederse 2. Bebiş olacak ablasıEvet oyleler :)
Sizin ilkmi
Arkadaşlar ben aslında şu 2 ayı güzel bir şekilde kilo vermekle geçirmeyi planlıyorum. Doğum sonrası 25 kilo aldım hamile iken kusmaktan tek lokma yiyemstm diye emzirdkce yedim
Bir de oğlumun emzirme sürecini şefkatle üzmeden bitirme niyetim var .
Sürecimi açıkça paylaşmak istedim
O zaman biz ayrıca sporr kaderdasi olalım bugün 40 dakika benimBende oyle canm hamılelıkte 10 kılo aldım 40 ım cıktgnda 16 kılo vermstm aldgmdan da fazla verdim ama ne oldu Emzirirken millet zayıflar bende 10 kilo geri aldım. Suan hamıle kaldgm kıloya dustum gene. Evde diyet spor yaparak. Ama 5 kılo daha versem fena olmaz aslında
O zaman biz ayrıca sporr kaderdasi olalım bugün 40 dakika benim
InsallahBenim Allah nasip ederse 2. Bebiş olacak ablası
Benim 30 ekimBatlari alalım güzel hanimlar