- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
1,5 ay olmuş, artık eli kulağındadır onun.Evet devlette yaptırcam zaten beklemeyi düşünüyorum 2 ay daha adet bile olamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5 ay olmuş, artık eli kulağındadır onun.Evet devlette yaptırcam zaten beklemeyi düşünüyorum 2 ay daha adet bile olamadım
İnşallah canım ya söktürücü içiyorum dua ediyorum adet gelsin diye yapisiklik falan olmasın Allah korusun1,5 ay olmuş, artık eli kulağındadır onun.
İnşallah yoktur, iyi düşünelim iyi olsun.İnşallah canım ya söktürücü içiyorum dua ediyorum adet gelsin diye yapisiklik falan olmasın Allah korusun
Merhaba hayırlı olsunEvet geçti bes gün kala test yapmıstım zaten 26 cıkmıstı. Bu akşam teste gittim 4+3 haftalıgım 1125 cıktı değerim
Merhaba tesekkür ederim. Daha önceki iki ay denedik ama olursa olur olmazsa olmaz dedik. Ondada kız olmasını cok istediğim için regl biter bitmez veya reglden hemen önceki gün denedim olmadı. Bu sefer regl biter bitmez üc dört günde bir iliski yasadım. Yumurtlama dönemine demk getirdim. Onun harici ekstra birşey yapmadım. Yatıp uzanmadım bile hemen kalktım banyomu vs yaptım. Umarım sizler de bir an önce güzel haberler alırsınızMerhaba hayırlı olsun
Kaçıncı ay denemenizdi
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki değerlendirmeniz nasıl oldu
Yumurtlama dönemi gün aşırı mı ilişki oldu yoksa yumurtlama döneminde her gün müMerhaba tesekkür ederim. Daha önceki iki ay denedik ama olursa olur olmazsa olmaz dedik. Ondada kız olmasını cok istediğim için regl biter bitmez veya reglden hemen önceki gün denedim olmadı. Bu sefer regl biter bitmez üc dört günde bir iliski yasadım. Yumurtlama dönemine demk getirdim. Onun harici ekstra birşey yapmadım. Yatıp uzanmadım bile hemen kalktım banyomu vs yaptım. Umarım sizler de bir an önce güzel haberler alırsınız
2 günde 1 :)Yumurtlama dönemi gün aşırı mı ilişki oldu yoksa yumurtlama döneminde her gün mü
Teşekkürler2 günde 1 :)
bende varımmm 2022 anne adayı :)Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ANNE ADAYLARIMIZ
1) PiaLeon
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34
4) @Gzm Vrl16
5) Vejetaryen Pirana
6) @vaveylaaaaaa
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn
10) @senistiyorruj