Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evetyaa kizlar nerdesiniz yokmu guzel haberler bu ay kimsede tutmadimi Allahim tez zamanda bizede nasip etsin insallhhh

Merhaba hayırlı olsun
Kaçıncı ay denemenizdi
Bu ay farklı bir şey yaptınız mı
İlişki değerlendirmeniz nasıl oldu
Merhaba tesekkür ederim. Daha önceki iki ay denedik ama olursa olur olmazsa olmaz dedik. Ondada kız olmasını cok istediğim için regl biter bitmez veya reglden hemen önceki gün denedim olmadı. Bu sefer regl biter bitmez üc dört günde bir iliski yasadım. Yumurtlama dönemine demk getirdim. Onun harici ekstra birşey yapmadım. Yatıp uzanmadım bile hemen kalktım banyomu vs yaptım. Umarım sizler de bir an önce güzel haberler alırsınız

Merhaba tesekkür ederim. Daha önceki iki ay denedik ama olursa olur olmazsa olmaz dedik. Ondada kız olmasını cok istediğim için regl biter bitmez veya reglden hemen önceki gün denedim olmadı. Bu sefer regl biter bitmez üc dört günde bir iliski yasadım. Yumurtlama dönemine demk getirdim. Onun harici ekstra birşey yapmadım. Yatıp uzanmadım bile hemen kalktım banyomu vs yaptım. Umarım sizler de bir an önce güzel haberler alırsınız
Yumurtlama dönemi gün aşırı mı ilişki oldu yoksa yumurtlama döneminde her gün mü

merhaba canlarım ben geldim bende 2021 den 2022 ye regl olarak atandım :KK70: benide yazıverin bir yerlere belki bu ay olur olmadı rahim filmine yol alcam :KK70:

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

selam kızlar tam gününde adet oldum gönlümden öyle geçiyordu bu ay çünkü bir ilaç kullanmak zorunda kalmıştım inş adet olurum dedim ve pıt oldum🙏🏻😄 yeni bat veriyor muyuz artık batlar listede yok da?

Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ANNE ADAYLARIMIZ :dua::KK200:
1) PiaLeon PiaLeon
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34
4) @Gzm Vrl16
5) Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana
6) @vaveylaaaaaa
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) @28mn
10) @senistiyorruj
11) @dofh
12) @Pimpiriklianneee
13) @Senbilirsiniz
15) @Esen6363
16) @Engnzynp
17) @Ceviz hanim
18) @Manoly34
19) @Genckading
20) @Kaderr27
21) @tiniminihaniim

KASIM AYI ANNELERİMİZ :anneadayı::nazar: ❤️
( Ağustos ayı bebeklerimiz :emir_bebek:)
1) @dofh
2) @Yusrackfatma
2) @Engnzynp
bende varımmm 2022 anne adayı :)

Gördüğüm her topiğe adımı yazıdırıyorum 🤣 beni de yazar mısınız :KK16:2022 de kucağımıza almış olalım bebelerimiziiiii 🤲🤲

Arkadaşlar selamlar aralığın son günü telim çöktü ve yılbaşı hediyesi gibi oldu bana 🤭 konuyu devam ettiremedim kusura bakmayn. Ben de henüz calismalar başlamadı malsf.

X