Ovulasyon testi kullanabilirsiniz en garanti yöntem.Merhaba ben bu siteyi fazla kullanmayı bilmiorm ama size bir sorum olcak:) bir yıldır evliyim su aralar çocuk düşünüyoruz 23 Eylül regli oldum 23 Ekim'de regli oldum 4 5 Kasım ilişkiye girdik yumurtlama tarihimi bilmiyorm çünkü ondan önce stresden dolayı reglim gecikiyordu..şuan yumurtlama tarihimi nasıl bileblrm ?? Regli günüm 23 Ekim'di en son ordan 14 mu sayicam
Testte ne çıktı cnm..benimde 10 kasım acaba şimdi bi test yapsam mıbendr 10 kasım cağnım regl tarihi atmadigim yer kalmadi sanada atım bari bu ay son denemem olcak galiba cok yoruldum korunmaya devam edicem sanki
2 testtede pozitif cikti silik ama yeni galiba bugun yine tekrarlicamTestte ne çıktı cnm..benimde 10 kasım acaba şimdi bi test yapsam mı
kiz biz kasim ayindaydik burda ne geziyoruzTestte ne çıktı cnm..benimde 10 kasım acaba şimdi bi test yapsam mı
Sevin kuzum ilk gebeligim de böyleydi suan 3 yaşında bir oğlum var gözün aydın sağlıkla ilerlesin insallahKızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Bende goruyorum hayirli olsunKızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Guzrl haberlerini bekliyoruzİnşaallah Allahom herkese nasip etsineğer kan da çıkarsa neler yaptığımı neler belirti oldu yazacağım..
Kız ne biliyim her yerdeyizkiz biz kasim ayindaydik burda ne geziyoruz
ayyy benimkide boyleydiii canim hayirli olsun bize hepimize bende yapcam birazdan tekrarlamak lazimmKızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Hiç beklemeeBen 2022 Eylul'de dusunuyorum. Su an 15 aylik kizim var, onun biraz daha büyümesini bekliyoruz. Bir de kilolarımdan kurtulmalıyım ki rahat bir hamilelik geçireyim. Hamileliği, sut kokan minik bebek sevmeyi ozledim. o kadar özledim ki bana kalsa hiç beklemeden yaparim, geri sayim yapiyorum. Bazen bi kaza olsa da şikayet edemesem diye düşünüyorum. Aa planlamiyordum ama kısmet işte naparsin deyip kapalı kapılar ardında şıkır şıkır göbek atardım
Valla ben de gördüm kuzum hayırlısı olsunKızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Geldim kız noldu..kan verdim 1 saate çıkacakmış korkuyorum var mıdırayyy benimkide boyleydiii canim hayirli olsun bize hepimize bende yapcam birazdan tekrarlamak lazimm
bende yine yaptim silik cikti aksama acile gidicem vercem bakalim alirlarsa sen ne dedin doktora cikti mi sonucunGeldim kız noldu..kan verdim 1 saate çıkacakmış korkuyorum var mıdır
B hcg 23. 74 hamileyim çok yenibende yine yaptim silik cikti aksama acile gidicem vercem bakalim alirlarsa sen ne dedin doktora cikti mi sonucun
Bende görüyorum hadii hayırlısı olsunnKızlar adete 3 gün var. .çatlamadan sonra 11.günüm..yakından daha pembe görünen çizgi var sevinmelimiyim..midem çok fenaa
Oy maşallahB hcg 23. 74 hamileyim çok yeni