- 7 Mayıs 2020
- 422
- 1.376
Bir de bir sorum daha olacak bu çin takvimi şu bu ilgilenenler var mı, ya da bu sene kız senesi erkek senesi şöyle böyle bişiler diyenler oluyor, ilgilenen varsa yazabilir mi merak ediyorumKızlar selam
Benim bat 19 kasım normalde, hala daha bebek yapıp yapmama konusunda kararsızım ama etrafımda kolay hamile kalamayanları gördükçe bu ay salalım artık bari dedik.
Pepapp kullanıyorum,ona göre ovulasyon günüm Perşembe gözüküyordu ben de Çarşamba’dan beri test yapıyorum. Çarşamba-Perşembe-Cuma silik çıktı hep. Dün sabah öylesine yaptım vee t kopkoyu çıktı. Akşam tekrarladım yine aynı şekildeydi. Bu sabah değerlendirdik, bir iki saat önce testi yaptım ve silikleşmeye başlamış. Evleneli 2 yılı geçti Eylül’de ve bu ilk denemem. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız acelemiz olmadığı için rahatız, hatta ne yarım saat uzandım ne bacaklarımı havaya diktim. Olacaksa her türlü olur kafasındayım, ama insan merak ediyor tabii.
Hayırlısı olsun diyor ve diğer yarışmacılara başarılar diliyorum
Takvimle devam etmek çokda güvenli değil canım iyi yapmışın fark oluyor inşAllah gönlünce olurr bende uzun zaman sonrası bıraktım testleri filan biz ne kadar ısrarcı olursak olalım önüne geçemiyoruz güzel haberleriimizi alalım inşAllahKızlar selam
Benim bat 19 kasım normalde, hala daha bebek yapıp yapmama konusunda kararsızım ama etrafımda kolay hamile kalamayanları gördükçe bu ay salalım artık bari dedik.
Pepapp kullanıyorum,ona göre ovulasyon günüm Perşembe gözüküyordu ben de Çarşamba’dan beri test yapıyorum. Çarşamba-Perşembe-Cuma silik çıktı hep. Dün sabah öylesine yaptım vee t kopkoyu çıktı. Akşam tekrarladım yine aynı şekildeydi. Bu sabah değerlendirdik, bir iki saat önce testi yaptım ve silikleşmeye başlamış. Evleneli 2 yılı geçti Eylül’de ve bu ilk denemem. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız acelemiz olmadığı için rahatız, hatta ne yarım saat uzandım ne bacaklarımı havaya diktim. Olacaksa her türlü olur kafasındayım, ama insan merak ediyor tabii.
Hayırlısı olsun diyor ve diğer yarışmacılara başarılar diliyorum
hadi gozun aydin bende vermye gdiiyorum daha insallah alirB hcg 23. 74 hamileyim çok yeni
Valla öyle hayırlısı neyse o zaman olsun yaaTakvimle devam etmek çokda güvenli değil canım iyi yapmışın fark oluyor inşAllah gönlünce olurr bende uzun zaman sonrası bıraktım testleri filan biz ne kadar ısrarcı olursak olalım önüne geçemiyoruz güzel haberleriimizi alalım inşAllah
Benim de 14 Kasım sabah ilk idrarla erken gebelik testi denicem canimKızlar benim bat 14 kasım smdi test yapsam doğru sonuc verir mi sizce?
İnşallah olur, Allah gönlünüze göre versin. Ben gecen hafta erken gebelik yaptım ama negatif cıktı tabi. Bütün adet belirtilerim var ilk defa bu ay denedik bakalım hayırlısıBenim de 14 Kasım sabah ilk idrarla erken gebelik testi denicem canim
Sizinde hayirlisi olsun inşallah ama çok erken yapmışsınız bu hafta içinde bir kez daha deneyin testiİnşallah olur, Allah gönlünüze göre versin. Ben gecen hafta erken gebelik yaptım ama negatif cıktı tabi. Bütün adet belirtilerim var ilk defa bu ay denedik bakalım hayırlısı
Benim idrar testinde silik cıktı. Smdi kan verdim kesin sonuc alayım diyeSizinde hayirlisi olsun inşallah ama çok erken yapmışsınız bu hafta içinde bir kez daha deneyin testi
Hayirlisi olsun inşallah bende sabah yaptım ama bembeyaz negatifBenim idrar testinde silik cıktı. Smdi kan verdim kesin sonuc alayım diye
Aslında anlayamadım cok yeni de olabilir kan testi verdim kesin sonuc alayım diye sonucları da iki saate cıkacakmıs bekliyorum su an. Hayırlısı olsun sizindeHayirlisi olsun inşallah bende sabah yaptım ama bembeyaz negatif
Benim her Takvime göre kızım olacak cikmsti alışveriş bile yapmstmBir de bir sorum daha olacak bu çin takvimi şu bu ilgilenenler var mı, ya da bu sene kız senesi erkek senesi şöyle böyle bişiler diyenler oluyor, ilgilenen varsa yazabilir mi merak ediyorum
Başka listede varım ama birbirimizi motive edici konuşmalar çok yok o listede sanırım bildirim gelmiyorSevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIMBEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1)PiaLeon 2 KASIM 2021
2) @Elagozluprenses
3)maviss_34 14 Kasım
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim
5)Vejetaryen Pirana 19 Kasım
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım
15) @Esen6363 10 Kasım
16) E Engnzynp 14 Kasım
17) @Ceviz hanim 20 Kasım
18) @Manoly34 9 Kasim ,
19) @Genckading 10 Kasım
20) @Kaderr27 14 Kasım
Pkosluyum canım tam 10.ayımda gebe kaldım..soğan kürü laptım bu ay..3 aydor sürekli ayaktayım bi 4 kilo falan verdim belkide..çok uğraşlar zonucunda tedaviye başlayacaktım ki ğebelik oldu..inşaallah danısı sizlere..bizlerede sağlıklıca ilerlemesini diliyorum..bu da her ay ğünlüklerimOy maşallahOvülasyonla mı takip ettin ne kadar istiyordun canım neler yaptın bizede anlat belirtilerin oldu mu
Ciddi mesai harcamissin masaAllah hayirli ugurlu olsun yavrun saglikla gelsin canimPkosluyum canım tam 10.ayımda gebe kaldım..soğan kürü laptım bu ay..3 aydor sürekli ayaktayım bi 4 kilo falan verdim belkide..çok uğraşlar zonucunda tedaviye başlayacaktım ki ğebelik oldu..inşaallah danısı sizlere..bizlerede sağlıklıca ilerlemesini diliyorum..bu da her ay ğünlüklerim
Insallah sagolun güzel haberlerini için bekliyorumAslında anlayamadım cok yeni de olabilir kan testi verdim kesin sonuc alayım diye sonucları da iki saate cıkacakmıs bekliyorum su an. Hayırlısı olsun sizinde
Ya ne güzel yazmışın öyle maşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerde arkandan geliriz teşekkür ederim bilgilendirmen içinPkosluyum canım tam 10.ayımda gebe kaldım..soğan kürü laptım bu ay..3 aydor sürekli ayaktayım bi 4 kilo falan verdim belkide..çok uğraşlar zonucunda tedaviye başlayacaktım ki ğebelik oldu..inşaallah danısı sizlere..bizlerede sağlıklıca ilerlemesini diliyorum..bu da her ay ğünlüklerim
Sonuc 28,50 cıktıInsallah sagolun güzel haberlerini için bekliyorum