Gebeliğe Hazırlık 2022 yılında Hamilelik Düşünenler/İsteyenler Kimler 🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam
Benim bat 19 kasım normalde, hala daha bebek yapıp yapmama konusunda kararsızım ama etrafımda kolay hamile kalamayanları gördükçe bu ay salalım artık bari dedik.
Pepapp kullanıyorum,ona göre ovulasyon günüm Perşembe gözüküyordu ben de Çarşamba’dan beri test yapıyorum. Çarşamba-Perşembe-Cuma silik çıktı hep. Dün sabah öylesine yaptım vee t kopkoyu çıktı. Akşam tekrarladım yine aynı şekildeydi. Bu sabah değerlendirdik, bir iki saat önce testi yaptım ve silikleşmeye başlamış. Evleneli 2 yılı geçti Eylül’de ve bu ilk denemem. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız acelemiz olmadığı için rahatız, hatta ne yarım saat uzandım ne bacaklarımı havaya diktim. Olacaksa her türlü olur kafasındayım, ama insan merak ediyor tabii.
Hayırlısı olsun diyor ve diğer yarışmacılara başarılar diliyorum 🤣

Kızlar selam
Benim bat 19 kasım normalde, hala daha bebek yapıp yapmama konusunda kararsızım ama etrafımda kolay hamile kalamayanları gördükçe bu ay salalım artık bari dedik.
Pepapp kullanıyorum,ona göre ovulasyon günüm Perşembe gözüküyordu ben de Çarşamba’dan beri test yapıyorum. Çarşamba-Perşembe-Cuma silik çıktı hep. Dün sabah öylesine yaptım vee t kopkoyu çıktı. Akşam tekrarladım yine aynı şekildeydi. Bu sabah değerlendirdik, bir iki saat önce testi yaptım ve silikleşmeye başlamış. Evleneli 2 yılı geçti Eylül’de ve bu ilk denemem. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız acelemiz olmadığı için rahatız, hatta ne yarım saat uzandım ne bacaklarımı havaya diktim. Olacaksa her türlü olur kafasındayım, ama insan merak ediyor tabii.
Bir de bir sorum daha olacak bu çin takvimi şu bu ilgilenenler var mı, ya da bu sene kız senesi erkek senesi şöyle böyle bişiler diyenler oluyor, ilgilenen varsa yazabilir mi merak ediyorum 🤨

Kızlar selam
Takvimle devam etmek çokda güvenli değil canım iyi yapmışın fark oluyor inşAllah gönlünce olurr bende uzun zaman sonrası bıraktım testleri filan biz ne kadar ısrarcı olursak olalım önüne geçemiyoruz güzel haberleriimizi alalım inşAllah 😍

İnşallah olur, Allah gönlünüze göre versin. Ben gecen hafta erken gebelik yaptım ama negatif cıktı tabi. Bütün adet belirtilerim var ilk defa bu ay denedik bakalım hayırlısı
Sizinde hayirlisi olsun inşallah ama çok erken yapmışsınız bu hafta içinde bir kez daha deneyin testi

Bir de bir sorum daha olacak bu çin takvimi şu bu ilgilenenler var mı, ya da bu sene kız senesi erkek senesi şöyle böyle bişiler diyenler oluyor, ilgilenen varsa yazabilir mi merak ediyorum 🤨
Benim her Takvime göre kızım olacak cikmsti alışveriş bile yapmstm 🤭 sonuç erkek. Şimdi hala icimde o güzel elbiseler

Sevgi anneler/ anne adayları
Benim oğlum 26 aylık ve 2. Bebek düşünmeye başladım. Eşime kalsa en az 3 tane olsun ama benim hamileligim çok zor geçtiği için bir tövbe etmisliğim vardı 🤭🤭
Korona zamanı daha iyi anladım ki bir kardeşi olması çok güzel bir şey çocuk için. Yoksa iyi insan olsun herkes kardesi olsun diye dusunyrdum.9 ay aynı olur hamileligim diye ödüm kopuyor ama sırf oğlumun kardeşi olsun diye tabi Allah verirse 2022 düşünüyorum.
aylik liste yapalım mı??
ARKADAŞLAR LİSTE OLUSTURMAM İCİN BAT ( BEKLENEN ADET TARİHİNİZİ HESAPLAYIP YAZMANIZ GEREKİYOR) Takvimim uygulamasını kullanıyorum ben.
KASIM 🐻 BEKLENEN ADET TARİHLERİ( BAT)
1) PiaLeon PiaLeon 2 KASIM 2021 ❤️
2) @Elagozluprenses
3) maviss_34 maviss_34 14 Kasım ❤️
4) @Gzm Vrl16 25 Ekim ❤️
5) Vejetaryen Pirana Vejetaryen Pirana 19 Kasım ❤️
6) @vaveylaaaaaa 18 Kasım ❤️
7) @Lalalala1
8) @FUNNDA
9) M MaviMabellee 30 Ekim ❤️
10) @senistiyorruj
11) @dofh 5 Kasım ❤️
12) @Pimpiriklianneee 3 Kasım ♥️
13) @Senbilirsiniz 5 Kasım ❤️
15) @Esen6363 10 Kasım ♥️
16) E Engnzynp 14 Kasım ❤️
17) @Ceviz hanim 20 Kasım ♥️
18) @Manoly34 9 Kasim ,❤️
19) @Genckading 10 Kasım ❤️
20) @Kaderr27 14 Kasım ❤️
Başka listede varım ama birbirimizi motive edici konuşmalar çok yok o listede sanırım bildirim gelmiyor :KK70: Benimde bat tarihi 28 kasım Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim geçen ay olmadı umarım bu ay olur :)

Oy maşallah ❤️ Ovülasyonla mı takip ettin ne kadar istiyordun canım neler yaptın bizede anlat belirtilerin oldu mu🐣
Pkosluyum canım tam 10.ayımda gebe kaldım..soğan kürü laptım bu ay..3 aydor sürekli ayaktayım bi 4 kilo falan verdim belkide..çok uğraşlar zonucunda tedaviye başlayacaktım ki ğebelik oldu..inşaallah danısı sizlere..bizlerede sağlıklıca ilerlemesini diliyorum..bu da her ay ğünlüklerim 🤩🤩

Eklentiler

• IMG_20211107_182559.jpg
    IMG_20211107_182559.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20211107_160923.jpg
    IMG_20211107_160923.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 42
Pkosluyum canım tam 10.ayımda gebe kaldım..soğan kürü laptım bu ay..3 aydor sürekli ayaktayım bi 4 kilo falan verdim belkide..çok uğraşlar zonucunda tedaviye başlayacaktım ki ğebelik oldu..inşaallah danısı sizlere..bizlerede sağlıklıca ilerlemesini diliyorum..bu da her ay ğünlüklerim 🤩🤩
Ciddi mesai harcamissin masaAllah hayirli ugurlu olsun yavrun saglikla gelsin canim🤲🥰

Ya ne güzel yazmışın öyle maşallah sağlıkla da kucağına almak nasip olsun inşallah bizlerde arkandan geliriz teşekkür ederim bilgilendirmen için😍🥰

X