- 23 Mart 2022
- 17
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi duruumasal
-
Merhaba benimde 81 tane yumurtam toplanmıştı karnım aşırı aşırı şişti çok ağrılı günler geçirdim ama hepsi geçiyor. Ekstra yapacak birşey yok doktorun ağrı kesici falan yazdıysa onları kullan günde 2 tane yumurta yemeye dikkat et 1 haftada düzeliyorsunArkadaşlar merhaba dün yumurta toplama işlemim oldu çok ağrım var 54 yumurta toplandı 43 ü döllendi bu gün 28 i kaldı. Çooook ağrım var oturup kalkarken uyurken eziyet çekiyorum resmen.. sizin süreciniz nasıl geçiyor ? Ağrınızı hafifletmek için ne yaptınız ?
Senin transfer oldu muMerhaba benimde 81 tane yumurtam toplanmıştı karnım aşırı aşırı şişti çok ağrılı günler geçirdim ama hepsi geçiyor. Ekstra yapacak birşey yok doktorun ağrı kesici falan yazdıysa onları kullan günde 2 tane yumurta yemeye dikkat et 1 haftada düzeliyorsun
Evet bugün saat 1 de oldu inşallah tutarSenin transfer oldu mu
İnşallah tutar ya karaciğer avokado badem balık incir bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş mutlaka tüket inşallah tutunur bebeğinEvet bugün saat 1 de oldu inşallah tutar
Teşekkür ederim inşallah. Senin transfer ne zamanİnşallah tutar ya karaciğer avokado badem balık incir bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş mutlaka tüket inşallah tutunur bebeğin
Adet olmayı bekliyorum. Transfer adetten ne kadar zaman sonra oluyor ? Seninki adetten ne zaman sonra yapıldı ?Teşekkür ederim inşallah. Senin transfer ne zaman
Adetten sonra ilaç kullanıyorsun belirli bir zaman yok rahim istenilen kalınlığa gelince transfer yapıyorlarAdet olmayı bekliyorum. Transfer adetten ne kadar zaman sonra oluyor ? Seninki adetten ne zaman sonra yapıldı ?
Valla hiçbir bilgim yok canım gonal f 450 kullandım 3 kutu. Her gün 200 doz olacak şekilde 5 ya da 6 tane cetrodite kullandım yumurtalar çatlamasın diye. En sonda ikili bir iğne vardı yumurta olgunlaşması için. Günde 2 yumurta ve bol bol süt ve taze sıkılmış posalı portakal suyu içtim içtim.Merhaba sizin nasil o kadar yumurta toplaniyor bende 13 tane olmuştu
Evet bende kullandim bu ilaçları:) Herseyin hayırlısı inşallah hayırlı sonuçlar alırızValla hiçbir bilgim yok canım gonal f 450 kullandım 3 kutu. Her gün 200 doz olacak şekilde 5 ya da 6 tane cetrodite kullandım yumurtalar çatlamasın diye. En sonda ikili bir iğne vardı yumurta olgunlaşması için. Günde 2 yumurta ve bol bol süt ve taze sıkılmış posalı portakal suyu içtim içtim.
Benim de rahim dinlendirme yapılıyor şuan da adet olmayı bekliyorum canımAmin inşallah…transferin ne zaman?
Ben ohss olmuşum o zamanBenim de rahim dinlendirme yapılıyor şuan da adet olmayı bekliyorum canımo zaman aramamı söylediler benimde çok bilgim yok ilk olucak. Bana ilk başta taze transfer dediler sonra e2 im 2300 çıkmış doktorum 2500 sınır zaten ohss riskini almayalım rahim dinlendirme yapalım dedi . Bende beklemiyodum kendimi hep tazeye alıştırmıştım ama kısmet hayırlısı neyse o olsun inşallah herkes icin
Yok ohss olmamışsındır benceBen ohss olmuşum o zamanopudan 3 gün önceki sonucum bu. Bu yüzden opu erkene alındı riskli diye. Umarım bu cefaların sefası olur. Rabbim kavuşturur bizi miniğimize. Kaç embriyo transfer edildi bu arada ?
Neyse bekliycez bakalım. Embriyolar sağ salim konsun da yerineYok ohss olmamışsındır benceyani o degerlerde transfr olursa ohss olabilirmişiz sanirim bende pek bilmiyorumda işte
Evet bugün saat 1 de oldu inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?