Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba genelde pcos hastalarinin cok oluyor diyorlar ama bende oda yoktu ona ragmen 31 yumurta toplandi cok agrim olmuştu aglamistim ayildigimda agridan kivranarak
Merhaba benimde 81 tane yumurtam toplanmıştı karnım aşırı aşırı şişti çok ağrılı günler geçirdim ama hepsi geçiyor. Ekstra yapacak birşey yok doktorun ağrı kesici falan yazdıysa onları kullan günde 2 tane yumurta yemeye dikkat et 1 haftada düzeliyorsun
Arkadaşlar merhaba dün yumurta toplama işlemim oldu çok ağrım var 54 yumurta toplandı 43 ü döllendi bu gün 28 i kaldı. Çooook ağrım var oturup kalkarken uyurken eziyet çekiyorum resmen.. sizin süreciniz nasıl geçiyor ? Ağrınızı hafifletmek için ne yaptınız ?
54 yumurta maşallah sağlıkla döllensinler Ama büyük ihtimal çok fazla yumurta sayınız olduğu için ağrınız çok. Benim 16 yumurta olmasına rağmen 3 gün çok kötü geçti ağrıdan uyuyordum sadece. Doktorunuz iğne ve ilaç vermiştir o hafifletir demişti doktorum. Muhtemelen transferiniz bekleticek doktorunuz