- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Evt ilk 3ay ozan hocayla devam edicem snra perinatologla (rahım ağzı konizasyon var)yaaa gerçek mi ay inşaalah vesilen olur :)
kontrollerini de mi oraya gitcen
belkim yakalarım seni
aret bey çok yoğun ama yaklaşımını beğendim ben
6 ay olacak ama olsun bakalm elhamdülillah bir embiroyuz oldu inşallah bi de kavuşabilirsem sonrası çok daha kritik acaba bu sefer sağlıkla ilerler mi
rahim ağzı konizayson ne canm kısalık mıEvt ilk 3ay ozan hocayla devam edicem snra perinatologla (rahım ağzı konizasyon var)
aret hoca evet guzel yaklasırrr ben ve arkdslrmn ilerlıyen safalarda yasadklarını anlatsam bir para makınesinden baska birşey olmadıgını anlardır onun için neyse…o bir embryoylada ınslh hamıle olur kavusrwn yavrusunaaa.aret hocayı gebe kaldıktan snra unutmanı tavsıye ederim:)))
Konizasyon amelıyatıyla rahımagzımın bir kısmını aldılar suan 2.5cm rısklı sınırda serklaj ve takıple gebelık surdurebılırım demek.rahim ağzı konizayson ne canm kısalık mı
benim gebeliğim ilerlemiyor 2.ayda kaybediyorum hep ne yaptıysak olmadı kaç doktorlara gezdim 4.de antalyada kontrole gittim olduğum yerde 3 dr a gittim ama olmadı
birde sunu söleyim aret hocayı gebelik takıbınde asla tavsıye etmem.lakin transfer aşamasında kullanılması gerekebılen her ilacı kullandırtıyor.yogun bir ilaç kullanımı veriyor sorun odaklı bir durum varsa bastan tüm ilaçları vererek olası bir engeli önlemeye calısıyrrahim ağzı konizayson ne canm kısalık mı
benim gebeliğim ilerlemiyor 2.ayda kaybediyorum hep ne yaptıysak olmadı kaç doktorlara gezdim 4.de antalyada kontrole gittim olduğum yerde 3 dr a gittim ama olmadı
Ohhhhh ohhhhh ne güzel maşallahSonucum çıkmış kizlar 10. Gün değeri 469
Bende ona gitmeyi düşündüm ma sonra vazgeçtimbirde sunu söleyim aret hocayı gebelik takıbınde asla tavsıye etmem.lakin transfer aşamasında kullanılması gerekebılen her ilacı kullandırtıyor.yogun bir ilaç kullanımı veriyor sorun odaklı bir durum varsa bastan tüm ilaçları vererek olası bir engeli önlemeye calısıyr
transfer ve lab konusunda bir problem yaşamadım gebelik takıbınde aşırı ihmalkar onu acı sekılde yaşadm zaten.neyseki suanki drum cok tatlıBende ona gitmeyi düşündüm ma sonra vazgeçtim
hepsini yaptırdık canım sadece embriyo genetik şansımız yok maalesef çünkü amh 0.01Konizasyon amelıyatıyla rahımagzımın bir kısmını aldılar suan 2.5cm rısklı sınırda serklaj ve takıple gebelık surdurebılırım demek.
senin durumunun sebebi arastrıldımı hiç?? Bagısıklık genetik trombofili embryo genetiği yapıldımı testleriniz?
benim takibim olduğum yerde olcak zaten canım ama tabi yönlendirmeyi o yapcakbirde sunu söleyim aret hocayı gebelik takıbınde asla tavsıye etmem.lakin transfer aşamasında kullanılması gerekebılen her ilacı kullandırtıyor.yogun bir ilaç kullanımı veriyor sorun odaklı bir durum varsa bastan tüm ilaçları vererek olası bir engeli önlemeye calısıyr
canım senin toplama transfer ne kadar oldutransfer ve lab konusunda bir problem yaşamadım gebelik takıbınde aşırı ihmalkar onu acı sekılde yaşadm zaten.neyseki suanki drum cok tatlı
Bende çok duydum adını ama ne bileyim sebepsiz vazgeçtim adam için birley diyemem Allah için yanitransfer ve lab konusunda bir problem yaşamadım gebelik takıbınde aşırı ihmalkar onu acı sekılde yaşadm zaten.neyseki suanki drum cok tatlı
Kayıpların için üzüldüm cnmhepsini yaptırdık canım sadece embriyo genetik şansımız yok maalesef çünkü amh 0.01
ayda 1 yumurta oluyo
3.ayda anca iki tane toplanabildi biri döllenmedi bu da 3.günde 4 hücreli kalmış gelişimi 4.günde 7 hücreli olmuş dondurulmuş şansım çok az
diğer 4 gebeliğim kendiliğindendi kan değeri kese yerleşimi hepsi çok güzel oluyo ama 9 haftaya geliyoruz gelişimi kalbi 6.7.haftalarda duruyo ileri gidemedik
bi de kimyasal geçirdim 5 gebelik
aret bey de zamansız yumurtlama olduğu için rahim ince kalıyo gebelik olduğunda sonrasında da rahim kalınlaşırken bebeği kendine yapıştırıp geliştirmiyo dedi
şimdi de hem rahim kalınlığı hem e2 değeri beraber bakılıyo
e2 bu ay en fazla 94 oldu sonra 50 ye geri düştü
rahim de 7.6 dan 7.5 e düştü sonra ben iptal istedim zaten
benim takibim olduğum yerde olcak zaten canım ama tabi yönlendirmeyi o yapcak
Ooo çok zamn oldu:) 2020 ekimde opu olmustum bencanım senin toplama transfer ne kadar oldu
MaşallahSonucum çıkmış kizlar 10. Gün değeri 469
Fiyat mı sordun pardonOoo çok zamn oldu:) 2020 ekimde opu olmustum ben
1.transfer 2021mart hazıranda kayıp
2.transfer 2021 ekim
3.transfer 2022 ocak
Çok zaman oldu 12.500 felandı sanırım 2020decanım senin toplama transfer ne kadar oldu
7 ile yaptımı transferiKayıpların için üzüldüm cnm
7.5mm kötü bir rakam değil aret hoca 9u görmeden tamm demio transfere baktı bende hep son gun 7yi görüo senın tipin bu deyip yapmıstı.rahım duvarını birşekılde ıstenılen kıvama getırırsnz önemlı olan yumurtanı büyütmek.oda olmassa lucrinle dener yumurtayı baskılar hormonla rahım duvarını kalınlastırır.embryon olsunda gerisini çözebiliyorlar drlar suan hangi aşamadasın?
o zaman senin embriyoların varsa çok çok iyi ya diğer süreçle uğraşmamış olursun :) inşallah bu defa sağlıkla gelsin kucağınaOoo çok zamn oldu:) 2020 ekimde opu olmustum ben
2.transfer 2021 ekim
3.transfer 2022 ocak
hadi ya bizimki 11250 idi bir opu bir transferÇok zaman oldu 12.500 felandı sanırım 2020de
Suankı transfere 6.500ödedm
Benm sn embryolarımdı bunlar baska bitti:)7 ile yaptımı transferi
bizdde benim dr 10 ml görcez diyodu
zaten 7.6 idi 2 gün önce
sonra 7.5 görünce ben istemedim
estrofemi de günde 3 kullanıyodum 4 e çıkarsın demiş
istemedim ben de 4 aydır ilaç yüklüyorum habire
zaten bana fayda da etmedi
lucrin ne ki o da mı yumurta geliştirici
bana 3 ay hep klomen verdi yumurta az diye
o zaman senin embriyoların varsa çok çok iyi ya diğer süreçle uğraşmamış olursun :) inşallah bu defa sağlıkla gelsin kucağına
aaaa şuan içimde biraz pişmanlık olduBenm sn embryolarımdı bunlar baska bitti:)
evt 7.2ile yaptı ve tutmustu
bu arada 7.5 a dustu die bırakmasaydın tekrar kalınlasabılıyor dogru dozla bunu ilk sen yasamadn cnm
Lucrin yumurta buyutmuyor tam aksıne baskılıyor endometrımu kalınlastırırken erken büyüyüp çatlayan yumurtalar oldugu durumlarda tercıh ediolar.vitamın vs kullandınmı opudan önce? Benm bir arkdsnda hep tek yumurtası oluyordu brz destek takvıyeyle 3 oldu 2si gelıstı biriylede hamıle kaldı 1ayı kaldı doguma umudunu yitirme
Halleyyy seninle Ekim'de beraber transfer olmuştuk benimde olumsuz sonuclandi...bugün tekrar transfer oldum hayırlısı inşallahOoo çok zamn oldu:) 2020 ekimde opu olmustum ben
2.transfer 2021 ekim
3.transfer 2022 ocak