- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aboooooooo çohhhh karışık durum olmuş ama inşallah en kısa zamanda olursun sende vücudunda rahatlar çok stres yapıyoruz aslında elimizde olmadan ondan da kaynaklanıyor adet geçikmesi bence herkes negatif sonrası çok geç adet olmuş bende çok korktum açıkçası bende olmazsam falan dlye ama ben ne şanssa tabi şans denirse tam günümde oldum ama kendimi hastanede serumla takılı dost buldumyaaa adet düzensizliğim var benim 32.günlerde geliyodu
ama öncede gelebiliyodu
29.gün geldi sandım adet bitimindeki gibi akıntılı gördüm sonra ped koydum çok az yani tırnak kadar (neye benzetcem bilemedim artık) gelmiş o da kahverengi gibiydi peddendir dedim devamı gelmedi bi gün de
bu ay rahim için takipteydim yumurtam yoktu ay boyunca hiç akıntım da olmadı
sonrasında 2 defa test yaptım negatif (fakırın umudu biter mi işte)
işte bugün 36.gün ne gelen var ne giden
doktorcuma da gittim ilaçlardan da gecikmiştir dedi 10 şubata kadar bekle dedi bekliyorum
hadi ya dayağı haketmişim
yaaaa sen transfer oldun negatif mi oldu çok üzüldüm yaAboooooooo çohhhh karışık durum olmuş ama inşallah en kısa zamanda olursun sende vücudunda rahatlar çok stres yapıyoruz aslında elimizde olmadan ondan da kaynaklanıyor adet geçikmesi bence herkes negatif sonrası çok geç adet olmuş bende çok korktum açıkçası bende olmazsam falan dlye ama ben ne şanssa tabi şans denirse tam günümde oldum ama kendimi hastanede serumla takılı dost buldumher halde içim parçalanıyorcasına ağrım sizin oldu dedim herhalde düşük mü oluyo nedir bu ağrı ama inim inim inledim desem yeridir
Yok estağfurullah ne demek gelip sohbet muhabbet edene hep kapımız açık bilgili olunca insan daha çok şey öğrenme şansımız oluyor ben çok üzülüyordum burada kafam çok dağılıyor Allah razı olsun kızlardan
Evet Aralık ta oldum trasnfer ama olmadı bu ikinci denemem olacak nasipseyaaaa sen transfer oldun negatif mi oldu çok üzüldüm ya
Kuzum 2taneyse riske etmemek için 3-5.gunu beklememişlerdir. Aslında embryo için en verimli ortam rahim içi .karamsar olma inşallah bu sefer tutacakk.ama olumsuz bir durum olursada sana tavsiyelerim olacaktır.dilerim ki olumlu ve hayırlı olurSize şok etkisi olsun benim 2 embriyom da 2.ci gün 4 hücreli ve 1.ci kalite dendi birini denedim tutmadışimdi ikinci deneyeceğim embriyom da 2.ci gün aynı kalite aynı değer
saol bebeğim eski nick neydi senin demekki tanışıyrz eskisinden haberin olduguna görehalley merbaha
tekrar hamilesin sanırım hayırlı olsunnnnn :)
İnşallah aslında ne umutluyum nede umutsuz ama Allah hakkımda hayırlı olanı verdin inşallahKuzum 2taneyse riske etmemek için 3-5.gunu beklememişlerdir. Aslında embryo için en verimli ortam rahim içi .karamsar olma inşallah bu sefer tutacakk.ama olumsuz bir durum olursada sana tavsiyelerim olacaktır.dilerim ki olumlu ve hayırlı olur
Bak bugün gittim muayene etti rahim tam kalınlaşmamış bu ay yapmayabiliriz dedi cumartesi tekrar bakıp karar vericem dedi. Estrofemi 4 e çıkaracaktı yok yok 3 te kalsın dedi. Çoğu kişinin doktoru 4 e çikartıyor belli günden sonra. hatta 6 yapan dahi var okuyorum. Gerçekten tuhaf madem daha kalınlaşmasi lazım insan 4 e çıkarır. İyice gözümden düştü yabu sefer doktrun umarım tedbiri elden bırakmaz min 8.haftaya kadar kullanmak lazım bebeğin kendi progesteronunu üretmesi 7-8.haftalarda başlıyor
öyle acele etmenin hiçbir faydası yok şahsen ben görmedim bir faydasını sadece yıprandıgımla kaldm.sabırla dogru zamanı beklemek en hayrlısı.Valla hep diyorlar ya doğru embriyoları tutturmak önemli diyeçok şükür bugünümüze Bu kez garip bir his var olumlu olarak. Diğerlerinde her şeyi çok abartmışım şimdi şimdi anlıyorum. Opudan sonra taze transferden vazgeçtik dediler ben de tamam olur dedim doktor bile inanamadı. Eskiden olsa mızmızlanırdım elimizde ne varsa transfer edin derdim. Olgunlaşıyor sabretmeyi öğreniyorum. Ama inşallah burada herkesler evladına kavuşacak inanıyorum
Bende hep günde 3 defa kullandım transfer öncesi de sonrası daBak bugün gittim muayene etti rahim tam kalınlaşmamış bu ay yapmayabiliriz dedi cumartesi tekrar bakıp karar vericem dedi. Estrofemi 4 e çıkaracaktı yok yok 3 te kalsın dedi. Çoğu kişinin doktoru 4 e çikartıyor belli günden sonra. hatta 6 yapan dahi var okuyorum. Gerçekten tuhaf madem daha kalınlaşmasi lazım insan 4 e çıkarır. İyice gözümden düştü ya
Aminnnn sen her zaman olumlu bak.gerisi bizim elimizde değil zatenİnşallah aslında ne umutluyum nede umutsuz ama Allah hakkımda hayırlı olanı verdin inşallah
En hayırlısı ve en güzeli sonunda mükâfatını aldın Allah'ım kocağına alacağın günleri de göstersin bizlere inşallahöyle acele etmenin hiçbir faydası yok şahsen ben görmedim bir faydasını sadece yıprandıgımla kaldm.sabırla dogru zamanı beklemek en hayrlısı.
Mevlam nasip etsin inşallah umutlarımız hiç tükenmesinAminnnn sen her zaman olumlu bak.gerisi bizim elimizde değil zaten
Bugün kaçıncı günün? ve kaç mmBak bugün gittim muayene etti rahim tam kalınlaşmamış bu ay yapmayabiliriz dedi cumartesi tekrar bakıp karar vericem dedi. Estrofemi 4 e çıkaracaktı yok yok 3 te kalsın dedi. Çoğu kişinin doktoru 4 e çikartıyor belli günden sonra. hatta 6 yapan dahi var okuyorum. Gerçekten tuhaf madem daha kalınlaşmasi lazım insan 4 e çıkarır. İyice gözümden düştü ya
Azonce verdim canım 2saate belli olur heralde
Allah yine geldi 2 saatAzonce verdim canım 2saate belli olur heralde
Aminnn.daha o moda girmedim cnm kucagıma almadan da giremem.inş bugünleri ilerde tatlı bir anı olark okuruzEn hayırlısı ve en güzeli sonunda mükâfatını aldın Allah'ım kocağına alacağın günleri de göstersin bizlere inşallah
Gücümüz yettiğince deneyeceğiz inşallah Rabbim çok fazla aratmadan bizleri kavuşturur bebeklerimizeBen geçen 10.cu güne kadar evde test yapmadım 10.cu gün denedim negatif gördüm kan vermeye gittim 1.82 çıktı değerim oturdum kaldım öyle hava yağmurluydu ağla ağla dönmüştüm evimehiç unutmuyorum bu sefer hep pozitif düşünüp pozitif olacağım inşallah mevlam hepimize nasip eder bi cennet kokusu
Aynen öyle yine bastı bi stresAllah yine geldi 2 saathadi gelde bekle şimdi
Olsun Allah'ım hayırlısını nasip etsin idrarda gördün inşallah kanda da güzel sonuç alıp güzel bi ohhhh çekersin içinden ve bizler için karnına dokunup dua edersinAminnn.daha o moda girmedim cnm kucagıma almadan da giremem.inş bugünleri ilerde tatlı bir anı olark okuruz
Ben hep derim biz güçlü anneyiz ve güçlü anne olacağız diye elhamdülillah sabırlıyız sabrımızın sonu güzel olsun inşallahGücümüz yettiğince deneyeceğiz inşallah Rabbim çok fazla aratmadan bizleri kavuşturur bebeklerimizegeçecek daha güzeli için bu bekleyişimiz. Çok zor zaten herkesin de harcı değil bir çok kez denemek tüp bebeği bizler güçlü anneler olacağız