2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Aboooooooo çohhhh karışık durum olmuş ama inşallah en kısa zamanda olursun sende vücudunda rahatlar çok stres yapıyoruz aslında elimizde olmadan ondan da kaynaklanıyor adet geçikmesi bence herkes negatif sonrası çok geç adet olmuş bende çok korktum açıkçası bende olmazsam falan dlye ama ben ne şanssa tabi şans denirse tam günümde oldum ama kendimi hastanede serumla takılı dost buldum her halde içim parçalanıyorcasına ağrım sizin oldu dedim herhalde düşük mü oluyo nedir bu ağrı ama inim inim inledim desem yeridir

Yok estağfurullah ne demek gelip sohbet muhabbet edene hep kapımız açık bilgili olunca insan daha çok şey öğrenme şansımız oluyor ben çok üzülüyordum burada kafam çok dağılıyor Allah razı olsun kızlardan

yaaaa sen transfer oldun negatif mi oldu çok üzüldüm ya

Size şok etkisi olsun benim 2 embriyom da 2.ci gün 4 hücreli ve 1.ci kalite dendi birini denedim tutmadı şimdi ikinci deneyeceğim embriyom da 2.ci gün aynı kalite aynı değer
Kuzum 2taneyse riske etmemek için 3-5.gunu beklememişlerdir. Aslında embryo için en verimli ortam rahim içi .karamsar olma inşallah bu sefer tutacakk.ama olumsuz bir durum olursada sana tavsiyelerim olacaktır.dilerim ki olumlu ve hayırlı olur

İnşallah aslında ne umutluyum nede umutsuz ama Allah hakkımda hayırlı olanı verdin inşallah

bu sefer doktrun umarım tedbiri elden bırakmaz min 8.haftaya kadar kullanmak lazım bebeğin kendi progesteronunu üretmesi 7-8.haftalarda başlıyor
Bak bugün gittim muayene etti rahim tam kalınlaşmamış bu ay yapmayabiliriz dedi cumartesi tekrar bakıp karar vericem dedi. Estrofemi 4 e çıkaracaktı yok yok 3 te kalsın dedi. Çoğu kişinin doktoru 4 e çikartıyor belli günden sonra. hatta 6 yapan dahi var okuyorum. Gerçekten tuhaf madem daha kalınlaşmasi lazım insan 4 e çıkarır. İyice gözümden düştü ya

öyle acele etmenin hiçbir faydası yok şahsen ben görmedim bir faydasını sadece yıprandıgımla kaldm.sabırla dogru zamanı beklemek en hayrlısı.

Bende hep günde 3 defa kullandım transfer öncesi de sonrası da mesela

öyle acele etmenin hiçbir faydası yok şahsen ben görmedim bir faydasını sadece yıprandıgımla kaldm.sabırla dogru zamanı beklemek en hayrlısı.
En hayırlısı ve en güzeli sonunda mükâfatını aldın Allah'ım kocağına alacağın günleri de göstersin bizlere inşallah

Bugün kaçıncı günün? ve kaç mm

Gücümüz yettiğince deneyeceğiz inşallah Rabbim çok fazla aratmadan bizleri kavuşturur bebeklerimizegeçecek daha güzeli için bu bekleyişimiz. Çok zor zaten herkesin de harcı değil bir çok kez denemek tüp bebeği bizler güçlü anneler olacağız

Aminnn.daha o moda girmedim cnm kucagıma almadan da giremem.inş bugünleri ilerde tatlı bir anı olark okuruz
Olsun Allah'ım hayırlısını nasip etsin idrarda gördün inşallah kanda da güzel sonuç alıp güzel bi ohhhh çekersin içinden ve bizler için karnına dokunup dua edersin
Ben hep derim biz güçlü anneyiz ve güçlü anne olacağız diye elhamdülillah sabırlıyız sabrımızın sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…