2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Ben geçen 10.cu güne kadar evde test yapmadım 10.cu gün denedim negatif gördüm kan vermeye gittim 1.82 çıktı değerim oturdum kaldım öyle hava yağmurluydu ağla ağla dönmüştüm evime 😭😭😭 hiç unutmuyorum bu sefer hep pozitif düşünüp pozitif olacağım inşallah mevlam hepimize nasip eder bi cennet kokusu 🌺
Bende öyle canım bugün sabah namaza kalkınca kaset test yapayım belki vardır dedim bi umutla malesef bembeyazdı moralim çok bozuldu 😪 sonra uyumuşum rüyamda arkadaşım başıma dikilmiş Betül kalk kalk bak testin pozitif çıkmış boşuna üzülme diyordu kalktım belki gerçektir diye yok bekleme çizgisi bile oluşmamış cumartesi test günüm ama moralim sıfır ayrıca iğne vurulduktan sonra sancılarımda çoğaldı arkadaşlar acaba neden Buda kafama takıldı hastamı olacağım diye şübhe girdi içime ayyy Allahım ne zormuş bu süreç yardım eylesin rabbim hepimize 🤲😢😢😢

Bende öyle canım bugün sabah namaza kalkınca kaset test yapayım belki vardır dedim bi umutla malesef bembeyazdı moralim çok bozuldu 😪 sonra uyumuşum rüyamda arkadaşım başıma dikilmiş Betül kalk kalk bak testin pozitif çıkmış boşuna üzülme diyordu kalktım belki gerçektir diye yok bekleme çizgisi bile oluşmamış cumartesi test günüm ama moralim sıfır ayrıca iğne vurulduktan sonra sancılarımda çoğaldı arkadaşlar acaba neden Buda kafama takıldı hastamı olacağım diye şübhe girdi içime ayyy Allahım ne zormuş bu süreç yardım eylesin rabbim hepimize 🤲😢😢😢
O kadar zor ve yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz ki böyle duyulduğunda bile insanın canı acıyor gerçekten yaşaması ise hiç bir kelimelerle anlatılayacak cinsten inşallah elimizden sabr ve beklemek dışında birşey gelmiyor malesef keşke demek ya umut oluyor ya nasip oluyor bazen de insana ben çok düşündüm bu süreçte kimse de yok zaten bana destek olsun en güzeli kendimi kendim teselli ettim kimseye umut bağlamadan inşallah iyi haber alırsınız çok takılmayın teste önemli olan kan sabr çekerek kan vermek için bekleyin bence

benim bat a daha var 2 şubatta ama neden 29 ocakta test istendi anlamadım normalde kaset testlerde adet tarihinden sonra çıkmazmı hadi bi umuda bağladım yine 😄

Evet umutla bekliyorum canım rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip eylesin 🤲🤲🤲
Amin amin nşallah mevlam güldürsün yüzünü
Zaten çok alıştım size sürekli forumdayim kiminin ne olmuş napmis diye sürekli bakıyorum zaten konuscak kimsemiz yok burdan konuşmak bisileri paylaşmak çok mutlu ediyor beni❤️☺️
Valla al benden de öyle nerdeyse 7/24 aktifim ben kim ne yazmış kim ne yapmış bakıyorum 😃😃😃😃 aklım burada oluyor sürekli bizim diğer grupta okadar konuşma oluyordu ki bütün yazılar birbirine gidiyordu şimdi hepsi hamile ve gebelik hakkında konuşuyorlar şuan inşallah bizlerde o sürece gelebiliriz burasıda bol pozitifli olur şans olur uğur olur bizlere 🥰🥰🥰🥰

Haziran ayında bi düşük geçirdim ama düşük tanısı konulamadı çünkü 9 gün baya baya adet oldum adetim bitti kaplıcalara gittik 10 günlüğüne geldik 2 gün sonra 2 kese düştü benden ama kanama falan olmadı hiç kahve keke geldi sadece biraz o kadar doktora söyledim anlattığına göre düşük yapmışsın dedi ama bunu kanıtlayan bi durum yok ortada dedi anlamadım ne olduğunu zaten sonra doktora test yaptığımı ama negatif olduğunu söyledim oda senin demek ki testte değil kanda çıkıyor demişti yani böyle olanlarda var demek ki o zaman boşuna takılmayayım bu duruma bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler tevekkül edip bekleyeceğiz artık 🤲🤲🤲

Haziran ayında bi düşük geçirdim ama düşük tanısı konulamadı çünkü 9 gün baya baya adet oldum adetim bitti kaplıcalara gittik 10 günlüğüne geldik 2 gün sonra 2 kese düştü benden ama kanama falan olmadı hiç kahve keke geldi sadece biraz o kadar doktora söyledim anlattığına göre düşük yapmışsın dedi ama bunu kanıtlayan bi durum yok ortada dedi anlamadım ne olduğunu zaten sonra doktora test yaptığımı ama negatif olduğunu söyledim oda senin demek ki testte değil kanda çıkıyor demişti yani böyle olanlarda var demek ki o zaman boşuna takılmayayım bu duruma bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler tevekkül edip bekleyeceğiz artık 🤲🤲🤲
Aynen öyle yaa zaten ben denetim olarak bişey yaşamasım ama 1 günde 3 farklı test deneyen insanım negatif dedim negatif işittim hep yani belkide üzüntüden stresten hep kendime yaptım belkide üzülmetin sıkmayın canınızı hayırlısı ise inşallah kanda pozitif etkisini görürsünüz ne kadar stres o kadar negatif enerji olur unutmayın bunu

Evet Aralık ta oldum trasnfer ama olmadı bu ikinci denemem olacak nasipse 😕
inşallah bu sefer olur kuzucum bozma moralini:dua:
saol bebeğim eski nick neydi senin demekki tanışıyrz eskisinden haberin olduguna göre:KK66:)
yaaaaaa :KK70:
eski yeni tek nickim bu işte
önce konuşmuştuk canm aret beyde olmuşssun orda kaybetmişsin ya ordan biliyorum :) ama sen beni hatırlamamşsındır belki

çok sevindim:KK76:kaç haftalık daha yeni mi
Bak bugün gittim muayene etti rahim tam kalınlaşmamış bu ay yapmayabiliriz dedi cumartesi tekrar bakıp karar vericem dedi. Estrofemi 4 e çıkaracaktı yok yok 3 te kalsın dedi. Çoğu kişinin doktoru 4 e çikartıyor belli günden sonra. hatta 6 yapan dahi var okuyorum. Gerçekten tuhaf madem daha kalınlaşmasi lazım insan 4 e çıkarır. İyice gözümden düştü ya
canım kimde tedavi oluyosun kaç mm kalınlaşma oldu

önce konuşmuştuk canm aret beyde olmuşssun orda kaybetmişsin ya ordan biliyorum :) ama sen beni hatırlamamşsındır belki

Hayırlısı Allah'tan inşallah biz beklemeye kefiliiz🌺

Canmm mucize nickli çok arkdsla konusunca karıstrdm soryy ama iyi hatrlıosn 💐 daha haftalık bir durum yok kuzum 9.gundeym transfern sadece idrarla teyit ettiğim bir sonuc var.henüz tamamdır demek ıcın erken

Canmm mucize nickli çok arkdsla konusunca karıstrdm soryy ama iyi hatrlıosn 💐 daha haftalık bir durum yok kuzum 9.gundeym transfern sadece idrarla teyit ettiğim bir sonuc var.henüz tamamdır demek ıcın erken
bence artık unutmazsın bir mucize var o da benim :KK48::KK48::KK48:
yaaa :) kan ne zaman vercen inşallah sağlıkla tutunsun sana bu ay :dua:
nerde yaptırdın bu defa canm

bence artık unutmazsın bir mucize var o da benim :KK48::KK48::KK48:
yaaa :) kan ne zaman vercen inşallah sağlıkla tutunsun sana bu ay :dua:
nerde yaptırdın bu defa canm
Yine aynı yerde ama ozan hoca var orda ona yaptırdm cokk cokkk ilgili vakit ayıran güler yüzlü bir dktr cok memnun kaldım 2.olumsuzdu onuda ozan hocada yaptrmıstım.pazar gunu vercem kanı😍

Yine aynı yerde ama ozan hoca var orda ona yaptırdm cokk cokkk ilgili vakit ayıran güler yüzlü bir dktr cok memnun kaldım 2.olumsuzdu onuda ozan hocada yaptrmıstım.pazar gunu vercem kanı😍
yaaa gerçek mi ay inşaalah vesilen olur :)
kontrollerini de mi oraya gitcen
belkim yakalarım seni :KK70:
aret bey çok yoğun ama yaklaşımını beğendim ben
6 ay olacak ama olsun bakalm elhamdülillah bir embiroyuz oldu inşallah bi de kavuşabilirsem sonrası çok daha kritik acaba bu sefer sağlıkla ilerler mi :KK43:

X