- 9 Ekim 2020
- 5.692
- 7.639
Ya kuzum cidden nasip işi benm ilk denemde 4ab-early blast transfermden gebelk oldu 17.hafta kaybettmAaa ne güzel bunu duymak bile iyi geldi bana inanınevet evet katılıyorum size nasipten öte yol yok da insanoğluyuz işte ilk toplamada 1. Denememde 6 birinci kalite 3. Gün embriyolarım vardı ama nasip olmadı misal.
Size şok etkisi olsun benim 2 embriyom da 2.ci gün 4 hücreli ve 1.ci kalite dendi birini denedim tutmadıYa kuzum cidden nasip işi benm ilk denemde 4ab-early blast transfermden gebelk oldu 17.hafta kaybettm
2.5bb-4bb olmadı
3.3bb-4bc (3bb olan çözülürken 4bb oldu) tuttu
ne zaman hangisi tutacak Allah bılır benmde sn embryolarmdı bnlar.oyuzden sayısına kalıtesıne vs lutfen cok takılmayın gebelk vaad etmeyenleri zaten dondurmuyrlar senınde embryolarn gayet gzll maşallah
HoşbuldummmmHoşgeldin yeniden
halley merbahaoyüzden acele etmıom baco yoksa hastane önüne tasınırdım.madem öğrendm drum mrkla beklesın artık
Yok sohbete bakıyoruz çoğunlukla açıkçası birazda aktiflik çünkü sonradan benim çok kafam karışıyorHoşbuldummmmlisteye transfer tarihimiz belli olunca mı ekleniyoruz
Oooooo kayıp bayanımız da gelmişhalley merbaha
tekrar hamilesin sanırım hayırlı olsunnnnn :)
Kaçıncı gün embriyosu acaba 12.ci güne belki artış olurMerhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
bi ara geldim miydiOooooo kayıp bayanımız da gelmiş
Selam canımselam kızlar
ben de transfer bekliyorum
ama rahim kalınlaşmadı yeni adetimde gelmedi garip garip bekliyorum
Geldin geri kaçtınbi ara geldim miydio kadar çok yere girdim ki unutuyom ayoll
Valla hep diyorlar ya doğru embriyoları tutturmak önemli diyeYa kuzum cidden nasip işi benm ilk denemde 4ab-early blast transfermden gebelk oldu 17.hafta kaybettm
2.5bb-4bb olmadı
3.3bb-4bc (3bb olan çözülürken 4bb oldu) tuttu
ne zaman hangisi tutacak Allah bılır benmde sn embryolarmdı bnlar.oyuzden sayısına kalıtesıne vs lutfen cok takılmayın gebelk vaad etmeyenleri zaten dondurmuyrlar senınde embryolarn gayet gzll maşallah
5.gün embriyosuydu.Kaçıncı gün embriyosu acaba 12.ci güne belki artış olur
Bu sefer bende hiç bu kadar düşünceli olmayacağımValla hep diyorlar ya doğru embriyoları tutturmak önemli diyeçok şükür bugünümüze Bu kez garip bir his var olumlu olarak. Diğerlerinde her şeyi çok abartmışım şimdi şimdi anlıyorum. Opudan sonra taze transferden vazgeçtik dediler ben de tamam olur dedim doktor bile inanamadı. Eskiden olsa mızmızlanırdım elimizde ne varsa transfer edin derdim. Olgunlaşıyor sabretmeyi öğreniyorum. Ama inşallah burada herkesler evladına kavuşacak inanıyorum
Değeriniz düşük gibi ama inşallah yükselir sevinirsiniz sizde5.gün embriyosuydu.
Bu sefer bende hiç bu kadar düşünceli olmayacağımama söz veremem
İnşşş bende senin gibi olurum sakin sakin beklerimoyüzden acele etmıom baco yoksa hastane önüne tasınırdım.madem öğrendm drum mrkla beklesın artık
Ben geçen 10.cu güne kadar evde test yapmadım 10.cu gün denedim negatif gördüm kan vermeye gittim 1.82 çıktı değerim oturdum kaldım öyle hava yağmurluydu ağla ağla dönmüştüm evimezaten hormonlar ele geçirince bu kadar sakin olamıyoruz
yaaa adet düzensizliğim var benim 32.günlerde geliyoduSelam canımne zaman adet günüm normalde
hadi ya dayağı haketmişimGeldin geri kaçtın