- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol benm kadr dr darlayan görmemişindirrr embryologlardan hemşirelere dr lara yetmıo baska hastane drları onlarda yetmıo ınstadan wtsptan hepsıni darladm izlemedm video okumadıgım tez kalmadı böyle psıkopat görülmemiştir sende ara embryologtan öğrensene cnm yoksa yenı mı opu olduOoo maşallah evet çok kısa sürede süper bilgiler süper destek çok güzel bir şey çünkü çoğu aşama açıklanmıyor düzgünce insan istiyor detaylı bilmekBen de embriyoların kalitesi ile kafayı yiyeceğim sanırım
Gız dur fikrine engel olma pazar versin kan pazar zaten sabırsız oluyoruz bu dönemde duyulan söz yetiyor fikir değişikliğineYa nasıl dayanıyorsun git bugün ver doktora pazar günü şöyle
Eğer ikiz istersen inşallah yüksek değer çıkar ama hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırsın canım Allah'ım hayırlı evlat eylesin sanaAynen bende biraz netten araştırdım çok düşük bı ihtimalle olabilir diyor bakalım hayırlısı herşeyin bugünkü vereceğim değer nekadar çıkacak
Ah halley hanımcın yesin senii 18 ocak cıft embryo asko yas 36 ama sen 18 yazŞey ne zaman transfer oldunuz PlutonMerkez hanımcım listeye düzenleme yapacağım da bilgi verirmisiniz
Ama baksana herkesin 8.gün çıkmış değeriheyGız dur fikrine engel olma pazar versin kan pazar zaten sabırsız oluyoruz bu dönemde duyulan söz yetiyor fikir değişikliğine
Eğer ikiz istersen inşallah yüksek değer çıkar ama hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırsın canım Allah'ım hayırlı evlat eylesin sana
Amaaaaaaannnnnn yazarım tabiki yaş kaç olursa olsun içimiz 18 maşallah Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallahAh halley hanımcın yesin senii 18 ocak cıft embryo asko yas 36 ama sen 18 yaz
Yokk pazar gunu vercem hemde öğleden snra aksama dgru vercem ilkindede öle yapmıstm hemşireler arıo ben hala test vermemıstımYa nasıl dayanıyorsun git bugün ver doktora pazar günü şöyle
Sağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olurÖncelikle çok tebrikler sağselim inşallah ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldubiz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize
Aminn olsn sen oraya 36 ama 18hissediyor yazAmaaaaaaannnnnn yazarım tabiki yaş kaç olursa olsun içimiz 18 maşallah Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
sen nede olsa öğrendin idrardaYokk pazar gunu vercem hemde öğleden snra aksama dgru vercem ilkindede öle yapmıstm hemşireler arıo ben hala test vermemıstım
Güzel olucak bu sene ikiz yılı olsunnnSağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün @Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün @bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün Y Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi S serapyanlak 26 1. @DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak PlutonMerkez 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük
Ayyy bazen iyi bazen kötü her şeye hakim olmak ama ben de bilmek istiyorum Ben yeni oldum sayılır aslında bir hafta oldu canım söylediler aslında ama şu harfler beni delirtecek misal 5. Güne iyi kalitede 2 adet 4bb 3bb sonra 2 adet 6. Güne giden orta kalite 4'lü ve 3'lü kod yazan yavrucukların var da... Sorduğumda bu kadar bileği alabildim. Bir daha toplama olacak ne yicem ne içcem valla bir ay asla geçmeyecekEmin ol benm kadr dr darlayan görmemişindirrr embryologlardan hemşirelere dr lara yetmıo baska hastane drları onlarda yetmıo ınstadan wtsptan hepsıni darladm izlemedm video okumadıgım tez kalmadı böyle psıkopat görülmemiştir sende ara embryologtan öğrensene cnm yoksa yenı mı opu oldu
oyüzden acele etmıom baco yoksa hastane önüne tasınırdım.madem öğrendm drum mrkla beklesın artıksen nede olsa öğrendin idrarda
Hayırlısı olsun bakalım nasibimizde ne varsa o olcakben idrara guvenemedim ondan garanti olsun diye kan verdim eminim seninde çok iyidir değerinNedemek ıhtımali yoktur bir embryodan 3üz olanlar bile oldu bölünebiliyor sonradan.bende tez canlıyım idrarla öğrendm erkenden ama kan için acele etmedim.hadi inşllh 2.de gzl cıkar yaz bizedeee hayırlı olsunnn annesi
Ben de yeniyim dün katıldım aranıza benim 3. Deneme olacaktı taze transfer ama maalesef yumoşların 5. Güne gidilmesi gerekti ve biriktirmeye karar verildi yani 1. Opu bitti 2.si Şubat sonu inşallahSağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur
Bende bu transferde 4bb-4bc oldm tuttu. Bastakı sayı dısındakı zonadan (kabuk)ayrılmaya en yakın halini gösterir ilk harf bebeği olusturan hücrelerin bütünlüğünün skorlaması son harf te bebeğin plsntasını olusturan hucrelerin skoru. A sıkı B brzck gevsek C gevsek dizilimde hücreler.ama aralrındakı tutunma farkı 100/3 frkedıo buda sadece istatıksel. 5AA en iyi görünen embryo olsada tutacak ve saglıklıdır garntısını vermez.snc olark gebelık vadeden embryolar donduruluyr gerisi Allaha kalmısAyyy bazen iyi bazen kötü her şeye hakim olmak ama ben de bilmek istiyorum Ben yeni oldum sayılır aslında bir hafta oldu canım söylediler aslında ama şu harfler beni delirtecek misal 5. Güne iyi kalitede 2 adet 4bb 3bb sonra 2 adet 6. Güne giden orta kalite 4'lü ve 3'lü kod yazan yavrucukların var da... Sorduğumda bu kadar bileği alabildim. Bir daha toplama olacak ne yicem ne içcem valla bir ay asla geçmeyecek
inşallah cnmm artk bekleyip görcez:)seni tez canlı seniiiiHayırlısı olsun bakalım nasibimizde ne varsa o olcakben idrara guvenemedim ondan garanti olsun diye kan verdim eminim seninde çok iyidir değerin
Hoşgeldin yenidenBen de yeniyim dün katıldım aranıza benim 3. Deneme olacaktı taze transfer ama maalesef yumoşların 5. Güne gidilmesi gerekti ve biriktirmeye karar verildi yani 1. Opu bitti 2.si Şubat sonu inşallah
Çok güzel olur en önemlisi sağlıkla inşallah çok heyecanlı günler tadını çıkarın
Aaa ne güzel bunu duymak bile iyi geldi bana inanın evet evet katılıyorum size nasipten öte yol yok da insanoğluyuz işte ilk toplamada 1. Denememde 6 birinci kalite 3. Gün embriyolarım vardı ama nasip olmadı misal.Bende bu transferde 4bb-4bc oldm tuttu. Bastakı sayı dısındakı zonadan (kabuk)ayrılmaya en yakın halini gösterir ilk harf bebeği olusturan hücrelerin bütünlüğünün skorlaması son harf te bebeğin plsntasını olusturan hucrelerin skoru. A sıkı B brzck gevsek C gevsek dizilimde hücreler.ama aralrındakı tutunma farkı 100/3 frkedıo buda sadece istatıksel. 5AA en iyi görünen embryo olsada tutacak ve saglıklıdır garntısını vermez.snc olark gebelık vadeden embryolar donduruluyr gerisi Allaha kalmıs