2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Öncelikle çok tebrikler 🧿🥰 sağselim inşallah 🙏🏻 ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldu😂🥰biz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize🤣
Ben mesela arkdaşımız Y Yabanc ikiz düşünüyorum değeri bana yüksek gelmişti ama bir ihtimal tabi 😍😍😍

Ooo maşallah 🧿 evet çok kısa sürede süper bilgiler süper destek 🙏🏻🥰 çok güzel bir şey çünkü çoğu aşama açıklanmıyor düzgünce insan istiyor detaylı bilmek☺️Ben de embriyoların kalitesi ile kafayı yiyeceğim sanırım😂
Emin ol benm kadr dr darlayan görmemişindirrr😂😂😂 embryologlardan hemşirelere dr lara yetmıo baska hastane drları onlarda yetmıo ınstadan wtsptan hepsıni darladm izlemedm video okumadıgım tez kalmadı böyle psıkopat görülmemiştir😂😂😂😂 sende ara embryologtan öğrensene cnm yoksa yenı mı opu oldu

Ya nasıl dayanıyorsun git bugün ver doktora pazar günü şöyle 😂
Gız dur fikrine engel olma pazar versin kan pazar zaten sabırsız oluyoruz bu dönemde duyulan söz yetiyor fikir değişikliğine😂😂😂😂😂
Aynen bende biraz netten araştırdım çok düşük bı ihtimalle olabilir diyor bakalım hayırlısı herşeyin bugünkü vereceğim değer nekadar çıkacak
Eğer ikiz istersen inşallah yüksek değer çıkar ama hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırsın canım Allah'ım hayırlı evlat eylesin sana ❣️❣️

Gız dur fikrine engel olma pazar versin kan pazar zaten sabırsız oluyoruz bu dönemde duyulan söz yetiyor fikir değişikliğine😂😂😂😂😂

Eğer ikiz istersen inşallah yüksek değer çıkar ama hayırlısı ile inşallah güzel sonuç alırsın canım Allah'ım hayırlı evlat eylesin sana ❣️❣️
Ama baksana herkesin 8.gün çıkmış değeri😂hey

Öncelikle çok tebrikler 🧿🥰 sağselim inşallah 🙏🏻 ben şahidim bir arkadaşım tek embriyo koydurdu istemedi asla ikiz ve içerde bölündü ikiz oldu😂🥰biz de kandan anladık hatta ikiz dedik arkadaşımıza inanmadı bize🤣
Sağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur ☺️

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
@lightbrown30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak🌺
@1nbahar262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
@Dfn190331Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
@Gzd013835Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Ufktugba38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
@minnos patates30Konya2.Sebepsiz infertilite3. gün
@bsra6128Trabzon2.Çikolata kisti polikislikover sendromu5. gün
@BSli16261.5. gün11 Ocak🌺
@sengulll26Kocaeli2.3. gün14 Ocak
@Aslanb22281.5. gün
Y Yabanc 211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
C Cmcm 30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak🤰🏻🧿❤️
@altnekn32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
@Zecmel322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
@Betulyusuf40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
@Aysnrxe24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
@Eminemalinn31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak🌺
@Sasa234321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
@Esrakcshn36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel
@sweetpeaa29Ankara1.Erkek infertilitesi
S serapyanlak 261.
@DantelKiz28Ankara5.Tüp tıkanıklığı pco5. gün24 Ocak
PlutonMerkez PlutonMerkez 363.5. gün18 Ocak🤰🏻🧿❤️
@ozmut31İstanbul1.Varikosel hız düşük

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Emin ol benm kadr dr darlayan görmemişindirrr😂😂😂 embryologlardan hemşirelere dr lara yetmıo baska hastane drları onlarda yetmıo ınstadan wtsptan hepsıni darladm izlemedm video okumadıgım tez kalmadı böyle psıkopat görülmemiştir😂😂😂😂 sende ara embryologtan öğrensene cnm yoksa yenı mı opu oldu
Ayyy bazen iyi bazen kötü her şeye hakim olmak ama ben de bilmek istiyorum 😂Ben yeni oldum sayılır aslında bir hafta oldu canım söylediler aslında ama şu harfler beni delirtecek misal 5. Güne iyi kalitede 2 adet 4bb 3bb🤦🏼‍♀️😂 sonra 2 adet 6. Güne giden orta kalite 4'lü ve 3'lü kod yazan yavrucukların var da... Sorduğumda bu kadar bileği alabildim. Bir daha toplama olacak ne yicem ne içcem valla bir ay asla geçmeyecek😅

Nedemek ıhtımali yoktur bir embryodan 3üz olanlar bile oldu😁😁 bölünebiliyor sonradan.bende tez canlıyım idrarla öğrendm erkenden ama kan için acele etmedim.hadi inşllh 2.de gzl cıkar yaz bizedeee hayırlı olsunnn annesi🥰💖😁
Hayırlısı olsun bakalım nasibimizde ne varsa o olcak😊ben idrara guvenemedim ondan garanti olsun diye kan verdim eminim seninde çok iyidir değerin 🤲😉

Sağol canım siz ne durumdasınız listede yoksunuz galba ondan bilemedim , valla şuan tuttuğuna inanamıyorum bide ikiz olma ihtimalini düşünemiyorum nasıl olur ☺️
Ben de yeniyim dün katıldım aranıza💕 benim 3. Deneme olacaktı taze transfer ama maalesef yumoşların 5. Güne gidilmesi gerekti ve biriktirmeye karar verildi yani 1. Opu bitti 2.si Şubat sonu inşallah 🙏🏻 🥰
Çok güzel olur 🧿 en önemlisi sağlıkla inşallah 🙏🏻 çok heyecanlı günler tadını çıkarın💃🏼💃🏼💃🏼

Ayyy bazen iyi bazen kötü her şeye hakim olmak ama ben de bilmek istiyorum 😂Ben yeni oldum sayılır aslında bir hafta oldu canım söylediler aslında ama şu harfler beni delirtecek misal 5. Güne iyi kalitede 2 adet 4bb 3bb🤦🏼‍♀️😂 sonra 2 adet 6. Güne giden orta kalite 4'lü ve 3'lü kod yazan yavrucukların var da... Sorduğumda bu kadar bileği alabildim. Bir daha toplama olacak ne yicem ne içcem valla bir ay asla geçmeyecek😅
Bende bu transferde 4bb-4bc oldm tuttu. Bastakı sayı dısındakı zonadan (kabuk)ayrılmaya en yakın halini gösterir ilk harf bebeği olusturan hücrelerin bütünlüğünün skorlaması son harf te bebeğin plsntasını olusturan hucrelerin skoru. A sıkı B brzck gevsek C gevsek dizilimde hücreler.ama aralrındakı tutunma farkı 100/3 frkedıo buda sadece istatıksel. 5AA en iyi görünen embryo olsada tutacak ve saglıklıdır garntısını vermez.snc olark gebelık vadeden embryolar donduruluyr gerisi Allaha kalmıs🥰

Ben de yeniyim dün katıldım aranıza💕 benim 3. Deneme olacaktı taze transfer ama maalesef yumoşların 5. Güne gidilmesi gerekti ve biriktirmeye karar verildi yani 1. Opu bitti 2.si Şubat sonu inşallah 🙏🏻 🥰
Çok güzel olur 🧿 en önemlisi sağlıkla inşallah 🙏🏻 çok heyecanlı günler tadını çıkarın💃🏼💃🏼💃🏼
Hoşgeldin yeniden 🌹

Bende bu transferde 4bb-4bc oldm tuttu. Bastakı sayı dısındakı zonadan (kabuk)ayrılmaya en yakın halini gösterir ilk harf bebeği olusturan hücrelerin bütünlüğünün skorlaması son harf te bebeğin plsntasını olusturan hucrelerin skoru. A sıkı B brzck gevsek C gevsek dizilimde hücreler.ama aralrındakı tutunma farkı 100/3 frkedıo buda sadece istatıksel. 5AA en iyi görünen embryo olsada tutacak ve saglıklıdır garntısını vermez.snc olark gebelık vadeden embryolar donduruluyr gerisi Allaha kalmıs🥰
Aaa ne güzel bunu duymak bile iyi geldi bana inanın🥰 evet evet katılıyorum size nasipten öte yol yok da insanoğluyuz işte😬 ilk toplamada 1. Denememde 6 birinci kalite 3. Gün embriyolarım vardı ama nasip olmadı misal.

X