- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aboooooooo çohhhh karışık durum olmuş ama inşallah en kısa zamanda olursun sende vücudunda rahatlar çok stres yapıyoruz aslında elimizde olmadan ondan da kaynaklanıyor adet geçikmesi bence herkes negatif sonrası çok geç adet olmuş bende çok korktum açıkçası bende olmazsam falan dlye ama ben ne şanssa tabi şans denirse tam günümde oldum ama kendimi hastanede serumla takılı dost buldum her halde içim parçalanıyorcasına ağrım sizin oldu dedim herhalde düşük mü oluyo nedir bu ağrı ama inim inim inledim desem yeridiryaaa adet düzensizliğim var benim 32.günlerde geliyodu
ama öncede gelebiliyodu
29.gün geldi sandım adet bitimindeki gibi akıntılı gördüm sonra ped koydum çok az yani tırnak kadar (neye benzetcem bilemedim artık ) gelmiş o da kahverengi gibiydi peddendir dedim devamı gelmedi bi gün de
bu ay rahim için takipteydim yumurtam yoktu ay boyunca hiç akıntım da olmadı
sonrasında 2 defa test yaptım negatif (fakırın umudu biter mi işte )
işte bugün 36.gün ne gelen var ne giden
doktorcuma da gittim ilaçlardan da gecikmiştir dedi 10 şubata kadar bekle dedi bekliyorum
hadi ya dayağı haketmişim
Yok estağfurullah ne demek gelip sohbet muhabbet edene hep kapımız açık bilgili olunca insan daha çok şey öğrenme şansımız oluyor ben çok üzülüyordum burada kafam çok dağılıyor Allah razı olsun kızlardan