2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Şeker için satılan iğnelerden aldık biz o kocaman iğnenin göbeğime girdini düşünemiyorum büyük olanla ampülden çekip ucu değiştirip küçükle vuruyoruz biz

Eklentiler

• image.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 29
Görüşme yapacağım buda olmazsa raporlum ben 1 hakkım boşa düşecek onu da eğer verirlerse başka yerde denemek istiyorum deyip alacağım gerisi nasip
Merhaba canım hoşgeldin tarihin hayırlı olsun sana şansta getirsin inşallah ben hiç kendim vurmadım iğne ki vuramam da hep hastaneye gidip vurundum ondan dikkst edemedim iğne uçuna

Kendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor buna

Tesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zor Sanirım medikalcilerden bulabilirim biraz daha makul bir sey. Ben de senin gibi isim degistim buarada aslanb idim. Tanisiyoruz onceden

Şimdi fark ettim uzun zaman yazmayınca hemen listeye baktım neden göbekten vuruyorsun kalçadan değil mi senin iğnen ben mi yanlış biliyorum

En son 12 ocak'ta yazmışsın gruba bian yeni üye sandım jeton yeni düştü ne güldüm kendime

Eşimle görüşüp işlemler başlayınca alıp başlayacağım o zaman bende çok teşekkür ederim bilgi için
5lıralk birşey bi zararı yok kullanmayanda yok nerdeyse biz yanına birde iğne oluyoruz.2.için drunada ısrar et prednol versin sana 2.bu sn şansm hocam bu sefer de böle deneyelm vsvs de bişeler

5lıralk birşey bi zararı yok kullanmayanda yok nerdeyse biz yanına birde iğne oluyoruz.2.için drunada ısrar et prednol versin sana 2.bu sn şansm hocam bu sefer de böle deneyelm vsvs de bişeler
Hayırlısı inşallah 5şubat adet günüm inşallah doktorlara gerek kalmadan mevlam nasip eder şu zaman da umudum var kendimden yana sanki ama hiç olmayan bişey için de umud etmek istemiyorum

Progesteron iğnesi büyük sırınga ve büyük iğne ucuyla hemşire tarafından yapılması gereken bir iğne.

Ben trombofiliyi yaptırmıştım ama immün testini ilk defa duydum ve doktorum da yaptırmadı . Bu testi nerede ve nasıl yaptırabiliriz acaba ? Sonuçta her durumun araştırılması gerekiyor . Ben de yaptırayım

Şimdi fark ettim uzun zaman yazmayınca hemen listeye baktım neden göbekten vuruyorsun kalçadan değil mi senin iğnen ben mi yanlış biliyorum
Valla okuyorum arada bir ama fazla yazamıyorum calisiyorum cunku biyandan ev. Fazla vakit ayiramiyorum. Tarihim kesinlesince hem bilgi veriyim hemde pozitif alan arkadas gordum sevindim hayirli olsun diyim dedim
Insallah bu yeni grubumuz bize hayirli gelecek hepimize ❤ bol kutlamali bir ay olsun şubat inşallah..
İğneyide karından vurcaksin dediler. Kalçadan olmasin zaten ya habire hastaneye gidemezdim ki

Merhabalar canım, ben 2.5 ml normal iğne aldım. Birde yanına insulin iğnesi aldım. Trendyoldan direk insulin iğnesi sipariş et daha uygun.. kardan kargolar çıkmadığı için ben eczaneden almak sorunda kaldım. İlaç 1 ml kadar ama hava olduğu için insulin iğnesi küçük geliyor. 2.5 ml ile çekip insulin iğne ucu ile vuruyorum.. Ben şimdi başka şeylerde deniyorum bakalım hangisi daha kolay olacak bilgilendiririm..

Doğalda olabılır bir çok arkds gördm tedavıde doğal yoldan gebe kalan.inşallah sanada nasip olur
Çok amin
Hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…