Şeker için satılan iğnelerden aldık biz o kocaman iğnenin göbeğime girdini düşünemiyorumKızlar selamlarpozitif sonuc alan arkadaşlara hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bizlerede nasip etsin❤ bende transfer hazirligindayim bgn kontrole gittim. Rahim kalinligi iyiymiş. Transfer icin 2 şubat kesinlesti❤ ama şöyle bir sorunum var fitil ve progestan iğne verildi. İğne için enjektör istedim eczaneden ucu baya kalin ve uzun bisey verdi ve standart bunlar dedi. İğne kullanan arkadaslar siz nasil bi enjektör kullandınız?? Yumurta buyutme icin kullandigimiz ignelerin uçlari gayet kucuk ve inceydi hatirlarsaniz. Ne yapmaliyim?
Görüşme yapacağım buda olmazsa raporlum ben 1 hakkım boşa düşecek onu da eğer verirlerse başka yerde denemek istiyorum deyip alacağım gerisi nasiptedaviye başlayınca coraspin 100 al kendin iç başla olası bir kan pıhtılasma için tedbir amaçlı tüm merkezler verio ve bağışıklık baskılayıcı da verse iyi olurdu bazı kadınların bagısıklıgı güçlü olabiliyor immün testlerini herkese yapmadıkları için standart protokole ekledikleri bir ilaç kortizon.5gün kullandırıyorlar transfer öncesi.inşallah denemen olumlu olur ama olası istenılmeyen bir sonuc alırsan bunu drunlada görüş
Merhaba canım hoşgeldin tarihin hayırlı olsun sana şansta getirsin inşallah ben hiç kendim vurmadım iğne ki vuramam da hep hastaneye gidip vurundum ondan dikkst edemedim iğne uçunaKızlar selamlarpozitif sonuc alan arkadaşlara hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bizlerede nasip etsin❤ bende transfer hazirligindayim bgn kontrole gittim. Rahim kalinligi iyiymiş. Transfer icin 2 şubat kesinlesti❤ ama şöyle bir sorunum var fitil ve progestan iğne verildi. İğne için enjektör istedim eczaneden ucu baya kalin ve uzun bisey verdi ve standart bunlar dedi. İğne kullanan arkadaslar siz nasil bi enjektör kullandınız?? Yumurta buyutme icin kullandigimiz ignelerin uçlari gayet kucuk ve inceydi hatirlarsaniz. Ne yapmaliyim?
Kendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor bunaTrombofili ve immün testleri uzun vadede gebelik elde edilmediği durumlarda yapılması gereken testler yada önlem amaçlı kan sulandırıcı yada kortizon.devlet hastaneleri testleri uzun vadede gerekli görebiliyor yada bir kaç düşükten sonra.sana tavsıyem dr una mutlaka bağısıklıkla ilgili bir sorun olup olamıyacagını sor ve coraspine kendin basla bir zararı yok kanı sulandırıp rahıme kan akısını kolaylastrması için bak rahım duvarında oldukça iyiymiş maşallah
Kan sulandırıcı oksapar diye bi iğne verdi hiç doktor sanaKendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor buna
Alabılırsn tabı aspirinin küçük versiyonu:) estrofeme basladıgında gnde bir tane hamılelktede devam edio .Kendim alıp kullana bilirmiyiö bu coraspini ? Ne zaman kullanıma başlanılıyor buna
Kan sulandırıcı oksapar diye bi iğne verdi hiç doktor sana
Eşimle görüşüp işlemler başlayınca alıp başlayacağım o zaman bende çok teşekkür ederim bilgi içinAlabılırsn tabı aspirinin küçük versiyonu:) estrofeme basladıgında gnde bir tane hamılelktede devam edio .
Tesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zorGörüşme yapacağım buda olmazsa raporlum ben 1 hakkım boşa düşecek onu da eğer verirlerse başka yerde denemek istiyorum deyip alacağım gerisi nasip
Merhaba canım hoşgeldin tarihin hayırlı olsun sana şansta getirsin inşallah ben hiç kendim vurmadım iğne ki vuramam da hep hastaneye gidip vurundum ondan dikkst edemedim iğne uçuna
Şimdi fark ettim uzun zaman yazmayınca hemen listeye baktımTesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zorSanirım medikalcilerden bulabilirim biraz daha makul bir sey. Ben de senin gibi isim degistim buarada aslanb idim. Tanisiyoruz onceden
En son 12 ocak'ta yazmışsın gruba bian yeni üye sandım jeton yeni düştüTesekkurler canim insallah❤ Göbekten yapilacagi icin kendim yapicam digerleri gibi ama bu kalin igneyle zorSanirım medikalcilerden bulabilirim biraz daha makul bir sey. Ben de senin gibi isim degistim buarada aslanb idim. Tanisiyoruz onceden
5lıralk birşey bi zararı yok kullanmayanda yok nerdeyse biz yanına birde iğne oluyoruz.2.için drunada ısrar et prednol versin sana 2.bu sn şansm hocam bu sefer de böle deneyelm vsvs de bişeler
Eşimle görüşüp işlemler başlayınca alıp başlayacağım o zaman bende çok teşekkür ederim bilgi için
Kuzum nasılsın? Ne aşamadasınBu topik ne zaman açıldı:)) görmedim hiç herkese hayırlı olsun
Hayırlısı inşallah 5şubat adet günüm inşallah doktorlara gerek kalmadan mevlam nasip eder şu zaman da umudum var kendimden yana sanki ama hiç olmayan bişey için de umud etmek istemiyorum5lıralk birşey bi zararı yok kullanmayanda yok nerdeyse biz yanına birde iğne oluyoruz.2.için drunada ısrar et prednol versin sana 2.bu sn şansm hocam bu sefer de böle deneyelm vsvs de bişeler
Progesteron iğnesi büyük sırınga ve büyük iğne ucuyla hemşire tarafından yapılması gereken bir iğne.Kızlar selamlarpozitif sonuc alan arkadaşlara hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bizlerede nasip etsin❤ bende transfer hazirligindayim bgn kontrole gittim. Rahim kalinligi iyiymiş. Transfer icin 2 şubat kesinlesti❤ ama şöyle bir sorunum var fitil ve progestan iğne verildi. İğne için enjektör istedim eczaneden ucu baya kalin ve uzun bisey verdi ve standart bunlar dedi. İğne kullanan arkadaslar siz nasil bi enjektör kullandınız?? Yumurta buyutme icin kullandigimiz ignelerin uçlari gayet kucuk ve inceydi hatirlarsaniz. Ne yapmaliyim?
Benm bugun 8.gün 6.gun idrarda baktm olumlu sımdlk geriside Allah a emanetKuzum nasılsın? Ne aşamadasın
Ben trombofiliyi yaptırmıştım ama immün testini ilk defa duydum ve doktorum da yaptırmadı . Bu testi nerede ve nasıl yaptırabiliriz acaba ? Sonuçta her durumun araştırılması gerekiyor . Ben de yaptırayımTrombofili ve immün testleri uzun vadede gebelik elde edilmediği durumlarda yapılması gereken testler yada önlem amaçlı kan sulandırıcı yada kortizon.devlet hastaneleri testleri uzun vadede gerekli görebiliyor yada bir kaç düşükten sonra.sana tavsıyem dr una mutlaka bağısıklıkla ilgili bir sorun olup olamıyacagını sor ve coraspine kendin basla bir zararı yok kanı sulandırıp rahıme kan akısını kolaylastrması için bak rahım duvarında oldukça iyiymiş maşallah
Doğalda olabılır bir çok arkds gördm tedavıde doğal yoldan gebe kalan.inşallah sanada nasip olurHayırlısı inşallah 5şubat adet günüm inşallah doktorlara gerek kalmadan mevlam nasip eder şu zaman da umudum var kendimden yana sanki ama hiç olmayan bişey için de umud etmek istemiyorum
Valla okuyorum arada bir ama fazla yazamıyorum calisiyorum cunku biyandan ev. Fazla vakit ayiramiyorum. Tarihim kesinlesince hem bilgi veriyim hemde pozitif alan arkadas gordum sevindim hayirli olsun diyim dedimŞimdi fark ettim uzun zaman yazmayınca hemen listeye baktımneden göbekten vuruyorsun kalçadan değil mi senin iğnen ben mi yanlış biliyorum
Merhabalar canım, ben 2.5 ml normal iğne aldım. Birde yanına insulin iğnesi aldım. Trendyoldan direk insulin iğnesi sipariş et daha uygun.. kardan kargolar çıkmadığı için ben eczaneden almak sorunda kaldım. İlaç 1 ml kadar ama hava olduğu için insulin iğnesi küçük geliyor. 2.5 ml ile çekip insulin iğne ucu ile vuruyorum.. Ben şimdi başka şeylerde deniyorum bakalım hangisi daha kolay olacak bilgilendiririm..Kızlar selamlarpozitif sonuc alan arkadaşlara hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah ve bizlerede nasip etsin❤ bende transfer hazirligindayim bgn kontrole gittim. Rahim kalinligi iyiymiş. Transfer icin 2 şubat kesinlesti❤ ama şöyle bir sorunum var fitil ve progestan iğne verildi. İğne için enjektör istedim eczaneden ucu baya kalin ve uzun bisey verdi ve standart bunlar dedi. İğne kullanan arkadaslar siz nasil bi enjektör kullandınız?? Yumurta buyutme icin kullandigimiz ignelerin uçlari gayet kucuk ve inceydi hatirlarsaniz. Ne yapmaliyim?
Çok aminDoğalda olabılır bir çok arkds gördm tedavıde doğal yoldan gebe kalan.inşallah sanada nasip olur
Hayırlısı olsun inşallah.Valla okuyorum arada bir ama fazla yazamıyorum calisiyorum cunku biyandan ev. Fazla vakit ayiramiyorum. Tarihim kesinlesince hem bilgi veriyim hemde pozitif alan arkadas gordum sevindim hayirli olsun diyim dedim
Insallah bu yeni grubumuz bize hayirli gelecek hepimize ❤bol kutlamali bir ay olsun şubat inşallah..
İğneyide karından vurcaksin dediler. Kalçadan olmasin zaten ya habire hastaneye gidemezdim ki
Şimdi prospektüse baktım meğer kullanilmasi gereken iğnenin boyutu numarasi vs yaziyormus. Bana verilen kadar buyuk degilmis. Medikalden alirim artik insallahProgesteron iğnesi büyük sırınga ve büyük iğne ucuyla hemşire tarafından yapılması gereken bir iğne.