Bence evde dinlenme imkanınız varsa çalışmıyorsanız 12. Günü bekleyin ben mecbur olmasam beklerdim o güne kadar bize rapor verilmiyor çalışabilirsin deniliyor geneldeAllahım insallah hayırlı bir şekilde nasip etsin insalalh pozitif sonuç alırsınız bende cuma günü vereceğim dayanamıyorum salıya kadar
Benim işim ağır ya son dönem engelli çocuklara bakıyoruz yoğun bakım hemşiresiyim binevi yoksa çalışınca kafam dağılıyor bir de arkadaşlarla gün geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda umarım pozitif sonuçlar alırızİşiniz ağır mı bende su an raporluyum aslında ama pişman oldum cünkü evde insan çok düşünüyor iş yerinde en azından kafamız dağılırdı
Amin insallahBenim işim ağır ya son dönem engelli çocuklara bakıyoruz yoğun bakım hemşiresiyim binevi yoksa çalışınca kafam dağılıyor bir de arkadaşlarla gün geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda umarım pozitif sonuçlar alırız
Ben düşük yapmama rağmen hemen başladım tedaviye. Doktor muayene edip karar verdi. Rahim ve hormonlar adetten sonra iyi durumdaysa başlar. Benim adet bitince muayene etti başlayabiliriz dedi5 tane dondurulmuş embriyo var tekrar denemek istiyorum . En kısa zamanda kaç ay sonra ikinci transfer yapılıyor acaba bilginiz var mı
Canım benim doktorum adet bitince başladı tedaviye. Birinci yada ikinci gün falan değilKesinlikle katılıyorum bu düşüncene ben 3 4 gün kendime gelemedim buralara takıldım ailemle vakit geçirdim anca geldim gibi kendime adet olunca hep 2.ci gün gidiyorum kontole bu sefer 3.cü gün gidicem dedim oda işte nasipmidir nedir 1.ci adet gününde başlanıyormuş 2.ci tedaviye kaldım öyle sonra dedim bunda vardır bir hayır şimdi kendim deniyorum şansımı mesela bir ay bir aydır
O ilaç çok sıkıntı bulunuyor çok alın alın koyun kenara çok lazım olacak benim şuanda 3 kutum var açılmamış birde yarım
Ben de bu ay adetten sonra hemen başlamak istiyordum ama doktor bir ay ara verelim ikinci adette gel dedi . Bu ay normal yolla şansımızı deneriz yine de mucize ne zaman gelir belli olmazBen düşük yapmama rağmen hemen başladım tedaviye. Doktor muayene edip karar verdi. Rahim ve hormonlar adetten sonra iyi durumdaysa başlar. Benim adet bitince muayene etti başlayabiliriz dedi
Erken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum . Dün tam 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi çıktı sevindim . Kan testi verdim negatifti . Şok oldum . Yani evde yapılan testlere hiç güvenmeyin hayal kırıklığı yaşatıyor insana . En iyisi kan vermekKızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Hayırlısınolsun vakti değilmiş inşallah çok yakında hepimiz anne oluruzBenim embriyo 5aaa kaliteydi 5. Gün . Dondurulmuş oldum . Ama olmadı . Neden olmadığını düşünüp duruyorum hiçbir sebep yok aslında kısmet olmayınca olmuyor
En kısa zaman da pozitif görürüz insallah hepimizErken gebelik testlerine ben hiç güvenmiyorum . Dün tam 3 tane test yaptım üçünde de ikinci çizgi çıktı sevindim . Kan testi verdim negatifti . Şok oldum . Yani evde yapılan testlere hiç güvenmeyin hayal kırıklığı yaşatıyor insana . En iyisi kan vermek
Teşekkür ederim canım tedaviye başladığımda yaptırmıştım tüm tahlillerimi tsh da bakıldı doktorum tahlil sonuçların çok iyi demişti inş şu içtiğimiz ilaçlardan dolayı ters bi durum oluşmamıştırmesajları şimdi okuyorum mesajınızı da şimdi gördüm size tavsiyem beta baktırırken bir de tsh baktırın. yükseliyor olabilir. ben de bunu yaşadım. kimyasal oldu. kontrole gittiğimde söyledim bazı değerlere baktı tsh yükselmiş ilaç verdi. sizinle aynı şeyleri yaşamıştım bende de adet dönemi olurdu transferin de ortaları gibi oldu acayip üşüme sonra bir anda terleme özellikle geceleri
Benim bi defa 1.20 çıkmıştı doktorum beklememi bu şekilde değerlerin yükselebileceğini söylemişti Allahtan umut kesilmez bekleyip görelim canım
Hayırlı olsun gözünüz Aydın olsun canımmm darısı tüm sonuç bekleyen diğer arkadaşlarımıza olsun Amiinnn afiyetle ilerlesin değerlerinDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyimAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Biz aynı günde transfer olmuşuz canım 17 ocaktaDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyimAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Benimki de ara verelim dedi. Muayene edince fikri değişti birazda ben ısrarcı oldum. Tek embriyom var zaten olmazsa sıfırdan başlıcam çok zaman kaybetmek istemedim o yüzden. Normal hamile kalan çok var tedavi sonrası hatta bir arkadaşım 2. Yi yapacağını düşünürken hamile olduğunu öğrenmiş. Insallah öyle olur. hakkında hayırlısı olsun canmBen de bu ay adetten sonra hemen başlamak istiyordum ama doktor bir ay ara verelim ikinci adette gel dedi . Bu ay normal yolla şansımızı deneriz yine de mucize ne zaman gelir belli olmaz
Bnce yapma zamanın gelmediyse sonra gereksiz yere strese gireceksin Allah sabır versin hepimize olumlu sonuçlar alalım inşallahCumartesi yaptırmam gerekiyor aslında ama günler geçmek bilmiyor