- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Sıkıntı yok abla ne demek en güzeli dediğim gibi gerçekten liste çok işe yarıyorŞeyda kusura bakma yeni okuyorum mesajları, uğraştıracağım seni de
Konya'da tedavi görüyorum
Sebepsiz dediler bize de bu ve daha önce gittiğimiz pek çok doktor.... stres diyorlar ne stresmiş bitmeyen
3. gün dondurulmuş transfer olacak. yaş 30. 2. deneme olacak. kimyasal düştükten sonra hemen başlama kararı aldı doktor
doğal transfer olacak bu sefer. 29 ocakta kontrole gideceğim rahim kalınlığına bakacak. tsh yüksek çıktı bu süreçte daha önce konuşmuştuk. başka ne söyleyecektik ya
Bence daha erkenKızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Günaydın canısıGünaydın kızlar
Huzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksinGünaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç Sandal kokusu 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak
Valla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdeeHuzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksin
Böyle başkalarının yaşadığı güzel şeyleri duyunca insan umutlanıyor ama yine de şans işte. Mart ayında mı olacak senin de ? Bir de embriyon kaçıncı gün ? Şimdi düşünce Mart ayı çok uzak geliyorBenimki de ara verelim dedi. Muayene edince fikri değişti birazda ben ısrarcı oldum. Tek embriyom var zaten olmazsa sıfırdan başlıcam çok zaman kaybetmek istemedim o yüzden. Normal hamile kalan çok var tedavi sonrası hatta bir arkadaşım 2. Yi yapacağını düşünürken hamile olduğunu öğrenmiş. Insallah öyle olur. hakkında hayırlısı olsun canm
İyi düşün her daim iyi olsun olumsuz düşünme embriyo da olsa bebek o ve hisseder her duyuguyu unutma bunundaValla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdee
Belirti aramak için de olumsuz düşünmek için de daha çok erkenGünaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin
Aynen canım ben dayanamadım 8. Günde kan verdim idrar testine guvenemedim sende bence onu deneme .çıkacaksa garanti olsun kan testi olsun tuttuysa az çok bı değer çıkar zaten dedim ben ölelik bi cesaret ettim baktırdım. bence yaptır sende güzel sonuç olur inşallah.Biz aynı günde transfer olmuşuz canım 17 ocaktaama benim 3. Gün embriyosu yarın iğnem var bende yaptırsam mı acaba
Sonucunuzu paylaşır mısınız acabaBenim işim ağır ya son dönem engelli çocuklara bakıyoruz yoğun bakım hemşiresiyim binevi yoksa çalışınca kafam dağılıyor bir de arkadaşlarla gün geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda umarım pozitif sonuçlar alırız
Hadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varyaAynen canım ben dayanamadım 8. Günde kan verdim idrar testine guvenemedim sende bence onu deneme .çıkacaksa garanti olsun kan testi olsun tuttuysa az çok bı değer çıkar zaten dedim ben ölelik bi cesaret ettim baktırdım. bence yaptır sende güzel sonuç olur inşallah.benim 5. Gün de bukdar yüksek çıktıysa seninde 3. Gün belli olmuştur yarına 10.gün oluyor.siz İstanbul'da nerde tedavi yaptırdınız
Tabi paylaşırım eşimi bekliyorum bir kez gebe kaldığım için normal yoldan olmadığını hissediyorum yazarım burayaSonucunuzu paylaşır mısınız acaba
Test zamanı azaldıkça insan daha da merak ediyor sabırsızlanıyor sonucu güzel heycanlar olsun bunlarHadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varyaben Çamlıca medicanada tedavi oldum canım
Şubat başı olacak hiç ara vermediğim için. Şuan estrofem içiyorum önümüzdeki hafta olur aksilik olmazsa transferim. 3. Gün embriyosu benim ki. Zaman geçmek bilmiyor. ama yapacak şeyler de buluyor insan. Ev düzenliyorum malum sonra eğilip kalkmak yasak olacak yine. dışarı çıkıyorum oyalıyorum kendimi. Sende transferden sonra yapamayacağın şeyleri yaparak oyalamaya çalış kendini su gibi akıp geçsin inşallah zaman sağlıkla canımBöyle başkalarının yaşadığı güzel şeyleri duyunca insan umutlanıyor ama yine de şans işte. Mart ayında mı olacak senin de ? Bir de embriyon kaçıncı gün ? Şimdi düşünce Mart ayı çok uzak geliyor
Rabbim güzel sonuçlar versinTabi paylaşırım eşimi bekliyorum bir kez gebe kaldığım için normal yoldan olmadığını hissediyorum yazarım buraya
Evet canım yaTest zamanı azaldıkça insan daha da merak ediyor sabırsızlanıyor sonucu güzel heycanlar olsun bunlarbenimde test günüm cumartesi günüydü 3. Gün olanlarda aynı 12.gün test yapıyorlarsa demekki aynı gün ikimizinde belli oluyor sonuçu.10. Gün bence iyi sonucun belli olması için iğne yaptırdıktan sonra bı cesaret sende hayırlı bı sonuç alırsın inşallah biliyorum Medicanaya yakın oturuyor sayılırım bende ama orda tüp bebekte yapıldığını bilmiyordum
Aynen canım dondurulmuş transfer oldum ben senin nasıl olduEvet canım yamedicanada yıllardır varmış canım bi tanıdık vasıtasıyla bizde başladık ama çok güzel ilgililer çok çok memnun kaldım hem çalışanlarından hem hastaneden senin dondurulmuş embriyomuydu canım
Çok güzelslm kizlar 2. Tenimde 480 çıktı iyiymiş 15 gün sonra keseye bakacaklar inş kalp atışında duyulur bizde herşey stres allahım hepinize kalp atışı duymayı nasip etsin tez zamanda