2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Sıkıntı yok abla ne demek en güzeli dediğim gibi gerçekten liste çok işe yarıyor hepimiz için
Kızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Bence daha erken
Günaydın kızlar
Günaydın canısı

Günaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin

Günaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin
Huzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksin

Günaydın güzelliklerimmmmm

Eklentiler

• 24b508f62374caa1bcdbd8139ecb48e0.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Huzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksin
Valla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdee

Böyle başkalarının yaşadığı güzel şeyleri duyunca insan umutlanıyor ama yine de şans işte. Mart ayında mı olacak senin de ? Bir de embriyon kaçıncı gün ? Şimdi düşünce Mart ayı çok uzak geliyor

Valla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdee
İyi düşün her daim iyi olsun olumsuz düşünme embriyo da olsa bebek o ve hisseder her duyuguyu unutma bununda

Belirti aramak için de olumsuz düşünmek için de daha çok erken Bence bu konuyu düşünme günlük şeylere yoğunlaş hem zaman çabuk geçer hem de böyle çok düşününce vücudumuz etkilenir. İnşallah en güzeli olur diye düşün

Biz aynı günde transfer olmuşuz canım 17 ocakta ama benim 3. Gün embriyosu yarın iğnem var bende yaptırsam mı acaba
Aynen canım ben dayanamadım 8. Günde kan verdim idrar testine guvenemedim sende bence onu deneme .çıkacaksa garanti olsun kan testi olsun tuttuysa az çok bı değer çıkar zaten dedim ben ölelik bi cesaret ettim baktırdım. bence yaptır sende güzel sonuç olur inşallah.benim 5. Gün de bukdar yüksek çıktıysa seninde 3. Gün belli olmuştur yarına 10.gün oluyor.siz İstanbul'da nerde tedavi yaptırdınız

Hadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varya ben Çamlıca medicanada tedavi oldum canım

Hadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varya ben Çamlıca medicanada tedavi oldum canım
Test zamanı azaldıkça insan daha da merak ediyor sabırsızlanıyor sonucu güzel heycanlar olsun bunlar benimde test günüm cumartesi günüydü 3. Gün olanlarda aynı 12.gün test yapıyorlarsa demekki aynı gün ikimizinde belli oluyor sonuçu.10. Gün bence iyi sonucun belli olması için iğne yaptırdıktan sonra bı cesaret sende hayırlı bı sonuç alırsın inşallah biliyorum Medicanaya yakın oturuyor sayılırım bende ama orda tüp bebekte yapıldığını bilmiyordum

Şubat başı olacak hiç ara vermediğim için. Şuan estrofem içiyorum önümüzdeki hafta olur aksilik olmazsa transferim. 3. Gün embriyosu benim ki. Zaman geçmek bilmiyor. ama yapacak şeyler de buluyor insan. Ev düzenliyorum malum sonra eğilip kalkmak yasak olacak yine. dışarı çıkıyorum oyalıyorum kendimi. Sende transferden sonra yapamayacağın şeyleri yaparak oyalamaya çalış kendini su gibi akıp geçsin inşallah zaman sağlıkla canım

Evet canım ya medicanada yıllardır varmış canım bi tanıdık vasıtasıyla bizde başladık ama çok güzel ilgililer çok çok memnun kaldım hem çalışanlarından hem hastaneden senin dondurulmuş embriyomuydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…