2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu
Benim ultrason muayenemde doktor gösterdi bana bak burada üç çizgi var diye . Sanırım rahmin kalınlığı ve hazırlığı ile ilgili . Bende her şey yolunda gitti her şey süperdi ama olmadı yani 3 çizgiye falan çok takılmamak lazım

Bakalım bende olacak mı üç çizgi tüp bebekte önemliymiş bu görüntü
Sizin embriyo kaçıncı gündü dondurulmuş transfer mi taze transfer mi oldunuz ?@lightbrown

Allah sabrimizi arttırsın inşallah tez zamanda saglıklı sıhhatli bebişlere kavuşalım. Aynen kendinizi dinlendirip bomba gbi dönün

Umudunuzu kaybetmeyin. Sağlıklı beslenin birkaç ay stresten uzak keyfinize bakın. Hazır olduğunuzda terkrar başlarsınız.

Birşey soracağım bu hormonlardan kaynaklı sizde böyle asabi misiniz ben olur olmadık birşeyden kocamla kavga ediyoruz seste edemiyor içi içini yiyor ben hala dırdır peşindeyim Allah yardımcımız olsun. Bizim serviste Suriyeliler geliyor çocuk servisi bakıyorum hamile kadın, yatırdığı çocuğu 1 yaşında engelli bir de. neyse aradan zaman geçiyor onu doğuruyor çocuk daha 7 aylık gene hamile umurlarında değil geçim derdi sıkıntıları yok bizse birtane peşinde koşturuyoruz ve de çocukları engelli artık aile gibiyiz hastalarla tanıyoruz sürekli hastalanıyor çocukları. Bu ne Yaman çelişki anlam veremiyorum

Geçmiş olsun tüp bebek yaptırma sebebi nedir nerede tedavi gördünüz 3. Deneme için kafanız rahatladığı zaman güzel bir klinikte yeni baslanginclar olabilir tabi ya yasadiginiz şehirde yada baska sehirse

Maşallah harika deger kisaca hikayenizi anlatırmısınız neden ve nerede tedavi gördünüz kaçıncı deneme yaş kaç vs klasik seyler
Sagolun öncelikle yaşım 30 İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde ilk denemem oldu . benim bı sebeb bulamadilar oyuzden sebebsiz infertilite dendi. 2kez devlette başarısız aşılama oldum. Şimdi 5. Gün iyi kalite dondurulmuş embiriyo koyduklarını söylediler öyle inşallah katlanır değerim 2gun sonra tekrar kan testi vercem bakalım hayırlısı sizin hangi şehir sebeb neydi

Amin amin canım üşüyorum sürekli sonra ateş basıyor terliyorum adetime yakın böyle olurdu günüm yaklaştıkça belirtiler çoğalıyor sanki herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canım
mesajları şimdi okuyorum mesajınızı da şimdi gördüm size tavsiyem beta baktırırken bir de tsh baktırın. yükseliyor olabilir. ben de bunu yaşadım. kimyasal oldu. kontrole gittiğimde söyledim bazı değerlere baktı tsh yükselmiş ilaç verdi. sizinle aynı şeyleri yaşamıştım bende de adet dönemi olurdu transferin de ortaları gibi oldu acayip üşüme sonra bir anda terleme özellikle geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…