- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
Teste göre negatif görünüyor herşeyin hayırlısı olsun üzülmek kendini bırakmak yok . Eğer için rahat etmiyorsa yarın tekrar yaptır emin olursun
Benim ultrason muayenemde doktor gösterdi bana bak burada üç çizgi var diye . Sanırım rahmin kalınlığı ve hazırlığı ile ilgili . Bende her şey yolunda gitti her şey süperdi ama olmadı yani 3 çizgiye falan çok takılmamak lazım11 mm çok güzel inşallah benimkide perşembe gününe kadar dr istediği kalınlığa ve görüntüye ulaşır .ya kızlar bu endometrede üç çizgi olayını duyan yokmu
Yaa çok güzel bir haber değerin kat kat katlanır inşallahDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyimAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Ben negatifi aldıktan sonra 6. Günde regl olmuştumKızlar daha önce negatif görenler ne kadar sürede adet oldunuz? Adetim geceli 4 gün oldu
Çok sagolun RAbbim sizinde yüzünüzü güldürsünYaa çok güzel bir haber değerin kat kat katlanır inşallahHayırlı olsun şimdiden
Katlanır katlanır ohh uzan tadını çıkar vallaÇok sagolun RAbbim sizinde yüzünüzü güldürsün2gun sonra tekrar kan testi verecekmisim katlanır insallah
Sağlık olsun hayırlısı buymuş demek ki üzülmeyinKızlarr
Sonuç çıktımıSanırım son yarım saat yada 45 dakika sonuç almaya
Ben bunu araştırmıştım bundan önceki transferimde çok zor kalınlaşmıştı rahim hatta nerdeyse iptal olacak filan diye düşünmüştüm ama hemşire hanım 3 çizgi olması da önemli demişti r
Bakalım bende olacak mı üç çizgi tüp bebekte önemliymiş bu görüntüBenim ultrason muayenemde doktor gösterdi bana bak burada üç çizgi var diye . Sanırım rahmin kalınlığı ve hazırlığı ile ilgili . Bende her şey yolunda gitti her şey süperdi ama olmadı yani 3 çizgiye falan çok takılmamak lazım
Çok sagolun RAbbim sizinde yüzünüzü güldürsün2gun sonra tekrar kan testi verecekmisim katlanır insallah
Harika darısı diğer arkadaslara
Allah sabrimizi arttırsın inşallah tez zamanda saglıklı sıhhatli bebişlere kavuşalım. Aynen kendinizi dinlendirip bomba gbi dönünKızlar doktorum daha birşey yazmadı ama bu değerde yükselmez diye düşünüyorum hayırlsı Allahtan. önüme bakcam birakmak yok 3. Deneme için kendimi hazırlıcam bir kaç ay dinlencem o ara biraz kilom var onu verip ondan sonra 3. Yü denicem
Umudunuzu kaybetmeyin. Sağlıklı beslenin birkaç ay stresten uzak keyfinize bakın. Hazır olduğunuzda terkrar başlarsınız.Kızlar doktorum daha birşey yazmadı ama bu değerde yükselmez diye düşünüyorum hayırlsı Allahtan. önüme bakcam birakmak yok 3. Deneme için kendimi hazırlıcam bir kaç ay dinlencem o ara biraz kilom var onu verip ondan sonra 3. Yü denicem
Maşallah harika deger kisaca hikayenizi anlatırmısınız neden ve nerede tedavi gördünüz kaçıncı deneme yaş kaç vs klasik seylerDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyimAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Geçmiş olsun tüp bebek yaptırma sebebi nedir nerede tedavi gördünüz 3. Deneme için kafanız rahatladığı zaman güzel bir klinikte yeni baslanginclar olabilir tabi ya yasadiginiz şehirde yada baska sehirseKızlar doktorum daha birşey yazmadı ama bu değerde yükselmez diye düşünüyorum hayırlsı Allahtan. önüme bakcam birakmak yok 3. Deneme için kendimi hazırlıcam bir kaç ay dinlencem o ara biraz kilom var onu verip ondan sonra 3. Yü denicem
SagolunMaşallah harika deger kisaca hikayenizi anlatırmısınız neden ve nerede tedavi gördünüz kaçıncı deneme yaş kaç vs klasik seyler
mesajları şimdi okuyorum mesajınızı da şimdi gördüm size tavsiyem beta baktırırken bir de tsh baktırın. yükseliyor olabilir. ben de bunu yaşadım. kimyasal oldu. kontrole gittiğimde söyledim bazı değerlere baktı tsh yükselmiş ilaç verdi. sizinle aynı şeyleri yaşamıştım bende de adet dönemi olurdu transferin de ortaları gibi oldu acayip üşüme sonra bir anda terleme özellikle geceleriAmin amin canım üşüyorum sürekli sonra ateş basıyor terliyorum adetime yakın böyle olurdu günüm yaklaştıkça belirtiler çoğalıyor sanki herşeyin Hayırlısı olsun hakkımızda canım