2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Şeyda kusura bakma yeni okuyorum mesajları, uğraştıracağım seni de
Konya'da tedavi görüyorum
Sebepsiz dediler bize de bu ve daha önce gittiğimiz pek çok doktor.... stres diyorlar ne stresmiş bitmeyen :110:
3. gün dondurulmuş transfer olacak. yaş 30. 2. deneme olacak. kimyasal düştükten sonra hemen başlama kararı aldı doktor
doğal transfer olacak bu sefer. 29 ocakta kontrole gideceğim rahim kalınlığına bakacak. tsh yüksek çıktı bu süreçte daha önce konuşmuştuk. başka ne söyleyecektik ya :halay:
Sıkıntı yok abla ne demek en güzeli dediğim gibi gerçekten liste çok işe yarıyor 🥰 hepimiz için
Kızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Bence daha erken
Günaydın kızlar 🌸
Günaydın canısı 🥰

Günaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin 😞

Günaydın güzel kadınlar ya benim bugün 3.günüm içime kötü kötü hisler geliyi geliyi gidiyi belirti arıyorum yok hiç bi his bişi yok içime içime olumsuzluklur doğuyo ya azcık bni düzeltin 😞
Huzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksin🤗🤗🤗

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
Sandal kokusu Sandal kokusu 30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak🌺
1 1nbahar 262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
@Dfn190331Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
G Gzd0138 35Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Ufktugba38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
@minnos patates30Konya2.Sebepsiz infertilite3. gün
bsra61 bsra61 28Trabzon2.Çikolata kisti polikislikover sendromu5. gün
@BSli16261.5. gün11 Ocak🌺
@sengulll26Kocaeli2.3. gün14 Ocak
@Aslanb22281.5. gün
@Yabanc211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
C Cmcm 30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak🤰🏻🧿❤️
@altnekn32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
@Zecmel322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
Betulyusuf Betulyusuf 40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
@Aysnrxe24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
Eminemalinn Eminemalinn 31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak
@Sasa234321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
@Esrakcshn36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel
@sweetpeaa29Ankara1.Erkek infertilitesi
@serapyanlak261.
DantelKiz DantelKiz 28Ankara5.Tüp tıkanıklığı pco5. gün24 Ocak

Günaydın güzelliklerimmmmm🌺🌺🌺🌺🌺

Eklentiler

• 24b508f62374caa1bcdbd8139ecb48e0.jpg
    24b508f62374caa1bcdbd8139ecb48e0.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 26
Huzurunu kaçırıp kendine vesvese verme canım namaz kılıyorsan kalk abdest al ya namaz kıl yada dualar oku içini ferahlat böyle yapma Allah korusun olumsuz olumsuzu çeker derler daha 3.cü gün 12 nasıl ediceksin🤗🤗🤗
Valla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdee🎶😅

Benimki de ara verelim dedi. Muayene edince fikri değişti birazda ben ısrarcı oldum. Tek embriyom var zaten olmazsa sıfırdan başlıcam çok zaman kaybetmek istemedim o yüzden. Normal hamile kalan çok var tedavi sonrası hatta bir arkadaşım 2. Yi yapacağını düşünürken hamile olduğunu öğrenmiş. Insallah öyle olur. hakkında hayırlısı olsun canm
Böyle başkalarının yaşadığı güzel şeyleri duyunca insan umutlanıyor ama yine de şans işte. Mart ayında mı olacak senin de ? Bir de embriyon kaçıncı gün ? Şimdi düşünce Mart ayı çok uzak geliyor

Valla öyle ya vesves diye yazılır dantel kız diye okunur ben çok vesveseli bi insanım dua ediyorum namaz da wc de bile tövbe est geliyo oynatmayaaa az kaldı doktorum nerdee🎶😅
İyi düşün her daim iyi olsun olumsuz düşünme embriyo da olsa bebek o ve hisseder her duyuguyu unutma bununda

Belirti aramak için de olumsuz düşünmek için de daha çok erken ☺️ Bence bu konuyu düşünme günlük şeylere yoğunlaş hem zaman çabuk geçer hem de böyle çok düşününce vücudumuz etkilenir. İnşallah en güzeli olur diye düşün ☺️

Biz aynı günde transfer olmuşuz canım 17 ocakta 😍 ama benim 3. Gün embriyosu yarın iğnem var bende yaptırsam mı acaba 😁😁
Aynen canım ben dayanamadım 8. Günde kan verdim idrar testine guvenemedim sende bence onu deneme .çıkacaksa garanti olsun kan testi olsun tuttuysa az çok bı değer çıkar zaten dedim ben ölelik bi cesaret ettim baktırdım. bence yaptır sende güzel sonuç olur inşallah.🤲benim 5. Gün de bukdar yüksek çıktıysa seninde 3. Gün belli olmuştur yarına 10.gün oluyor.siz İstanbul'da nerde tedavi yaptırdınız

Aynen canım ben dayanamadım 8. Günde kan verdim idrar testine guvenemedim sende bence onu deneme .çıkacaksa garanti olsun kan testi olsun tuttuysa az çok bı değer çıkar zaten dedim ben ölelik bi cesaret ettim baktırdım. bence yaptır sende güzel sonuç olur inşallah.🤲benim 5. Gün de bukdar yüksek çıktıysa seninde 3. Gün belli olmuştur yarına 10.gün oluyor.siz İstanbul'da nerde tedavi yaptırdınız
Hadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varya 😍😍ben Çamlıca medicanada tedavi oldum canım 🥰

Hadi inş canım seni görünce bende daha bi heyecan oluştu varya 😍😍ben Çamlıca medicanada tedavi oldum canım 🥰
Test zamanı azaldıkça insan daha da merak ediyor sabırsızlanıyor sonucu güzel heycanlar olsun bunlar😊 benimde test günüm cumartesi günüydü 3. Gün olanlarda aynı 12.gün test yapıyorlarsa demekki aynı gün ikimizinde belli oluyor sonuçu.10. Gün bence iyi sonucun belli olması için iğne yaptırdıktan sonra bı cesaret sende hayırlı bı sonuç alırsın inşallah🤗 biliyorum Medicanaya yakın oturuyor sayılırım bende ama orda tüp bebekte yapıldığını bilmiyordum

Böyle başkalarının yaşadığı güzel şeyleri duyunca insan umutlanıyor ama yine de şans işte. Mart ayında mı olacak senin de ? Bir de embriyon kaçıncı gün ? Şimdi düşünce Mart ayı çok uzak geliyor
Şubat başı olacak hiç ara vermediğim için. Şuan estrofem içiyorum önümüzdeki hafta olur aksilik olmazsa transferim. 3. Gün embriyosu benim ki. Zaman geçmek bilmiyor. ama yapacak şeyler de buluyor insan. Ev düzenliyorum malum sonra eğilip kalkmak yasak olacak yine. dışarı çıkıyorum oyalıyorum kendimi. Sende transferden sonra yapamayacağın şeyleri yaparak oyalamaya çalış kendini su gibi akıp geçsin inşallah zaman sağlıkla canım

Test zamanı azaldıkça insan daha da merak ediyor sabırsızlanıyor sonucu güzel heycanlar olsun bunlar😊 benimde test günüm cumartesi günüydü 3. Gün olanlarda aynı 12.gün test yapıyorlarsa demekki aynı gün ikimizinde belli oluyor sonuçu.10. Gün bence iyi sonucun belli olması için iğne yaptırdıktan sonra bı cesaret sende hayırlı bı sonuç alırsın inşallah🤗 biliyorum Medicanaya yakın oturuyor sayılırım bende ama orda tüp bebekte yapıldığını bilmiyordum
Evet canım ya 😍 medicanada yıllardır varmış canım bi tanıdık vasıtasıyla bizde başladık ama çok güzel ilgililer çok çok memnun kaldım hem çalışanlarından hem hastaneden 🥰 senin dondurulmuş embriyomuydu canım

X