2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Benimde tshim yüksek değildi ama daha transfere başlamadan düşük dozda triod ilacı kullanmaya başladım ekdokrin doktoruna gitmistim biara o gebelik istediğim için kullanmamı söylemişti oylelik başlamıştım bende ona. Terleme konusunda da Buara geceleri sabaha doğru bı terlemeyle uyanıyorum sonra üşüme geliyor banada şuan olumlu sonuç alınca hamileliktenmis demekki dedim bende

Maşallah inşallah güzel haberler verirsin benim yas 36 izmir egede eylulde tedavi olcaktim ama bi turlu kismetsizlikten olamadim şimdi de covit oldum beklicem mart ayını bakalim oda aksilik olmazsa 1 yıllık evliyim amh düşük bende 003 canim bu gidişle özel e gidicem gibi görünüyor hayırlısı bakalim

Bu süreçte zaten en çok covit olmaktan korktum çok sukur yakalanmadik hiç Allah'ım uzak etsin hepinizden. Amh düşüklüğü olan kişilerde özelde sanki daha titizlik gösteriyorlar gibi geliyor bana ama tabi maddi şartlar gereğince hangisi uyarsa orda yaptırılıyor mecbur geç olsunda sonu güzel olsun inşallah canim

Ilk deneme yapayim dedim ama zor yani ilerlemiyo süreçher gitmede covit testi istiyolar bazen kovit testi yetismiyo bkmiyolar canim bakalim er yada gec ozel yolu var gibi ama bakalım

Bende sizlerden duyunca gecen hafta aradim 2 ilcedeki eczaneleri 6 kutu bulabdim aldim hepsini birde acilmis yarim kutum var yeter heralde dimi

Bakalım bende olacak mı üç çizgi tüp bebekte önemliymiş bu görüntü
Sizin embriyo kaçıncı gündü dondurulmuş transfer mi taze transfer mi oldunuz ?@lightbrown
Benim embriyo 5aaa kaliteydi 5. Gün . Dondurulmuş oldum . Ama olmadı . Neden olmadığını düşünüp duruyorum hiçbir sebep yok aslında kısmet olmayınca olmuyor

Caneler ben uyuyup uyanmışım ya yaaaaaa ayaklarım buz kesmiş uyandım ki

Caneler ben uyuyup uyanmışım ya yaaaaaa ayaklarım buz kesmiş uyandım ki
Şeyda kusura bakma yeni okuyorum mesajları, uğraştıracağım seni de
Konya'da tedavi görüyorum
Sebepsiz dediler bize de bu ve daha önce gittiğimiz pek çok doktor.... stres diyorlar ne stresmiş bitmeyen
3. gün dondurulmuş transfer olacak. yaş 30. 2. deneme olacak. kimyasal düştükten sonra hemen başlama kararı aldı doktor
doğal transfer olacak bu sefer. 29 ocakta kontrole gideceğim rahim kalınlığına bakacak. tsh yüksek çıktı bu süreçte daha önce konuşmuştuk. başka ne söyleyecektik ya

Geçmiş olsun tüp bebek yaptırma sebebi nedir nerede tedavi gördünüz 3. Deneme için kafanız rahatladığı zaman güzel bir klinikte yeni baslanginclar olabilir tabi ya yasadiginiz şehirde yada baska sehirse
Canım olumsuz gelişen 5 gebeliğim oldu bir tane tüpüm alındığı için geç hamile kalıyorum oluncada sıkıntılı ilerliyor bunun için tüp bebek önerdiler Zeynep kamildeki dondurulmuşlarımı Kocaeli üniversitesi hastanesi ne götürüp orda yaptrdım ordaki doktorumdan şimdilik memnunum 3. Hakkımı hazır olunca kullanmak istemiyorum dondurulmuş embriyo yu ücretli transfer yaptırıp oda olmazsa 3. Hakkımı baştan ilaca başlayarak kullanmak istiyorum

merhaba siz de doğal transfer olacak demişsiniz nasıl ilerliyor süreciniz şu an?

Kızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim

Kızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Benim 3. Gün embriyosu 5. Gün evde meraktan yaptım negatifti erken bence en az 10 günde belli olur bence çok erken 12. Gün doktorlar zaten tarih veriyor 12 günü sonrası kan testi daha güvenilir

Benim 3. Gün embriyosu 5. Gün evde meraktan yaptım negatifti erken bence en az 10 günde belli olur bence çok erken 12. Gün doktorlar zaten tarih veriyor 12 günü sonrası kan testi daha güvenilir
Evet aslında bana da doktorum 12 gün sonrayı verdi ama bazı kişiler yapmış onlarda silik çıkmış belki bende de çıkar dedim çok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez emeklerim boşa gitmez insallah

Allahım sabır versin herkesin farklı hikayesi

Allahım insallah hayırlı bir şekilde nasip etsin insalalh pozitif sonuç alırsınız bende cuma günü vereceğim dayanamıyorum salıya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…