Benimde tshim yüksek değildi ama daha transfere başlamadan düşük dozda triod ilacı kullanmaya başladım ekdokrin doktoruna gitmistim biara o gebelik istediğim için kullanmamı söylemişti oylelik başlamıştım bende ona. Terleme konusunda da Buara geceleri sabaha doğru bı terlemeyle uyanıyorum sonra üşüme geliyor banada şuan olumlu sonuç alınca hamileliktenmis demekki dedim bendemesajları şimdi okuyorum mesajınızı da şimdi gördüm size tavsiyem beta baktırırken bir de tsh baktırın. yükseliyor olabilir. ben de bunu yaşadım. kimyasal oldu. kontrole gittiğimde söyledim bazı değerlere baktı tsh yükselmiş ilaç verdi. sizinle aynı şeyleri yaşamıştım bende de adet dönemi olurdu transferin de ortaları gibi oldu acayip üşüme sonra bir anda terleme özellikle geceleri
Maşallah inşallah güzel haberler verirsin benim yas 36 izmir egede eylulde tedavi olcaktim ama bi turlu kismetsizlikten olamadimSagolunöncelikle yaşım 30 İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde ilk denemem oldu . benim bı sebeb bulamadilar oyuzden sebebsiz infertilite dendi. 2kez devlette başarısız aşılama oldum. Şimdi 5. Gün iyi kalite dondurulmuş embiriyo koyduklarını söylediler öyle inşallah katlanır değerim 2gun sonra tekrar kan testi vercem bakalım hayırlısı sizin hangi şehir sebeb neydi
Bu süreçte zaten en çok covit olmaktan korktum çok sukur yakalanmadik hiç Allah'ım uzak etsin hepinizden. Amh düşüklüğü olan kişilerde özelde sanki daha titizlik gösteriyorlar gibi geliyor bana ama tabi maddi şartlar gereğince hangisi uyarsa orda yaptırılıyor mecbur geç olsunda sonu güzel olsun inşallah canimMaşallah inşallah güzel haberler verirsin benim yas 36 izmir egede eylulde tedavi olcaktim ama bi turlu kismetsizlikten olamadimşimdi de covit oldum beklicem mart ayını bakalim oda aksilik olmazsa 1 yıllık evliyim amh düşük bende 003 canim bu gidişle özel e gidicem gibi görünüyor hayırlısı bakalim
Ilk deneme yapayim dedim ama zor yani ilerlemiyo süreçher gitmede covit testi istiyolar bazen kovit testi yetismiyo bkmiyolar canim bakalim er yada gec ozel yolu var gibi ama bakalımBu süreçte zaten en çok covit olmaktan korktum çok sukur yakalanmadik hiç Allah'ım uzak etsin hepinizden. Amh düşüklüğü olan kişilerde özelde sanki daha titizlik gösteriyorlar gibi geliyor bana ama tabi maddi şartlar gereğince hangisi uyarsa orda yaptırılıyor mecbur geç olsunda sonu güzel olsun inşallah canim
Bende sizlerden duyunca gecen hafta aradim 2 ilcedeki eczaneleri 6 kutu bulabdim aldim hepsini birde acilmis yarim kutum var yeter heralde dimiKesinlikle katılıyorum bu düşüncene ben 3 4 gün kendime gelemedim buralara takıldım ailemle vakit geçirdim anca geldim gibi kendime adet olunca hep 2.ci gün gidiyorum kontole bu sefer 3.cü gün gidicem dedim oda işte nasipmidir nedir 1.ci adet gününde başlanıyormuş 2.ci tedaviye kaldım öyle sonra dedim bunda vardır bir hayır şimdi kendim deniyorum şansımı mesela bir ay bir aydır
O ilaç çok sıkıntı bulunuyor çok alın alın koyun kenara çok lazım olacak benim şuanda 3 kutum var açılmamış birde yarım
Benim embriyo 5aaa kaliteydi 5. Gün . Dondurulmuş oldum . Ama olmadı . Neden olmadığını düşünüp duruyorum hiçbir sebep yok aslında kısmet olmayınca olmuyorBakalım bende olacak mı üç çizgi tüp bebekte önemliymiş bu görüntü
Sizin embriyo kaçıncı gündü dondurulmuş transfer mi taze transfer mi oldunuz ?@lightbrown
Ben ben ben malesef amh 0.01 dende kucukAranızda amh düşük olan varmi
Yaş kac hic tedavi oldunuzmuBen ben ben malesef amh 0.01 dende kucuk
En güzeli canım koy kenara dursunBende sizlerden duyunca gecen hafta aradim 2 ilcedeki eczaneleri 6 kutu bulabdim aldim hepsini birde acilmis yarim kutum var yeter heralde dimi
Şeyda kusura bakma yeni okuyorum mesajları, uğraştıracağım seni deCaneler ben uyuyup uyanmışım ya yaaaaaa ayaklarım buz kesmiş uyandım ki
Canım olumsuz gelişen 5 gebeliğim oldu bir tane tüpüm alındığı için geç hamile kalıyorum oluncada sıkıntılı ilerliyor bunun için tüp bebek önerdiler Zeynep kamildeki dondurulmuşlarımı Kocaeli üniversitesi hastanesi ne götürüp orda yaptrdım ordaki doktorumdan şimdilik memnunum 3. Hakkımı hazır olunca kullanmak istemiyorum dondurulmuş embriyo yu ücretli transfer yaptırıp oda olmazsa 3. Hakkımı baştan ilaca başlayarak kullanmak istiyorumGeçmiş olsun tüp bebek yaptırma sebebi nedir nerede tedavi gördünüz 3. Deneme için kafanız rahatladığı zaman güzel bir klinikte yeni baslanginclar olabilir tabi ya yasadiginiz şehirde yada baska sehirse
merhaba siz de doğal transfer olacak demişsiniz nasıl ilerliyor süreciniz şu an?Buradayım canımm, bir süre uzak kaldım, kafamı dinlemek istedim. Döndüm şimdi. Dün doktora gittim. Doktorum ilk sonucuna göre kesin olumlu sonuç alırız demiştim ama olmadı, çok üzüldüm dedi.
Sağlık olsun yine deneyeceğiz şimdi. Bu sefer ilaçsız, doğal ovulasyonuma göre transfer yapılacak. Siz görüşmeyeli nasılsınız, tekrar deneyecek misiniz?Iron Butterfly @hasretim0601
Benim 3. Gün embriyosu 5. Gün evde meraktan yaptım negatifti erken bence en az 10 günde belli olur bence çok erken 12. Gün doktorlar zaten tarih veriyor 12 günü sonrası kan testi daha güvenilirKızlar merhaba bana altı gün önce beşinci gün embriyosu koyuldu bugğn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yoktu sizce bu doğru mu umudumu kaybetmelimiyim
Evet aslında bana da doktorum 12 gün sonrayı verdi ama bazı kişiler yapmış onlarda silik çıkmış belki bende de çıkar dedim çok üzüldüm ama allahtan umut kesilmez emeklerim boşa gitmez insallahBenim 3. Gün embriyosu 5. Gün evde meraktan yaptım negatifti erken bence en az 10 günde belli olur bence çok erken 12. Gün doktorlar zaten tarih veriyor 12 günü sonrası kan testi daha güvenilir
Allahım sabır versin herkesin farklı hikayesiCanım olumsuz gelişen 5 gebeliğim oldu bir tane tüpüm alındığı için geç hamile kalıyorum oluncada sıkıntılı ilerliyor bunun için tüp bebek önerdiler Zeynep kamildeki dondurulmuşlarımı Kocaeli üniversitesi hastanesi ne götürüp orda yaptrdım ordaki doktorumdan şimdilik memnunum 3. Hakkımı hazır olunca kullanmak istemiyorum dondurulmuş embriyo yu ücretli transfer yaptırıp oda olmazsa 3. Hakkımı baştan ilaca başlayarak kullanmak istiyorum
Yok daha 8. Günüm yarın 9 yarın akşam ya da perşembe yani 10. Gün vermem gerekiyor ona göre işe başlayacağım mecbur erken vermem gerekiyor yoksa 12 gün en sağlıklısı rapor almam için bakmam gerek malesefPeki sizin sonra pozitif mi çıktı
Allahım insallah hayırlı bir şekilde nasip etsin insalalh pozitif sonuç alırsınız bende cuma günü vereceğim dayanamıyorum salıya kadarYok daha 8. Günüm yarın 9 yarın akşam ya da perşembe yani 10. Gün vermem gerekiyor ona göre işe başlayacağım mecbur erken vermem gerekiyor yoksa 12 gün en sağlıklısı rapor almam için bakmam gerek malesef