Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeyi tekrar paylaş eklemediğim varsa yorum yazsın de
Hadi senden de güzel haber gelsin inşallahKızlar kan verdim bekliyorum
Değerim 189 çıkmış sanırım hamileyim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhjSanırım son yarım saat yada 45 dakika sonuç almaya
Çok heyecanlı bir bekleyiş umarım pozitiftirKızlar kan verdim bekliyorum
Çok sevindim hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inş.Değerim 189 çıkmış sanırım hamileyim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Sağol canım darısı sizin başınızaÇok sevindim hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inş.
Hayırlısı olsun gülümDeğerim 189 çıkmış sanırım hamileyim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün insallahhj
Amin cnm aminÇok heyecanlı bir bekleyiş umarım pozitiftir
Tabiki eklerimBeni de ekler misin o kadar yazıyordum listede yokum unutmuşum eklenmeyi Iron Butterfly
Yaş 28Tabiki eklerim
Deneme
Sebep
Transfer
Embriyo gün yazarmısın rica etsem
dondurulmuş ilk defa olacaktıBu senin ilk denemen mi olacaktı canım tüp bebek için
Üzülmek yok Allah'ım yardımcımız olsun ne kadar zor süreçler olsada dimdik durup yolumuza devam etmeliyiz ki meleklerimiz bizi bulsun biz de özel anneleriz benceYaş 28
Şehir Ankara
Deneme 5
Sebep Tüp Tıkanıklığı •Pco
Transfer 24 Ocak
Embriyo gün 5.
Anladım canım hayırlısı olsundondurulmuş ilk defa olacaktı
İnşaallah Rabbimin bildiği var bizleri bekletiyor ama bekledikçe de güzelleşcek sonumuz inşaallahÜzülmek yok Allah'ım yardımcımız olsun ne kadar zor süreçler olsada dimdik durup yolumuza devam etmeliyiz ki meleklerimiz bizi bulsun biz de özel anneleriz bence