2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Nasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan
Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem estrofem ve climara bant kullanıyorum yaşım 26 perşembe günü kontrolüm var rahim kalınlığı ve üç çizgi görüntüsü var ise transfer hafta sonuna planlanacak. Sizin rahim kalınlığınız kaç acaba birde üç çizgi görüntüsü neden oluşmaz

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşşehirdenemesebepembriyotransfersonuç
@lightbrown30Adana1.Sperm sayısı ve hareketlilik düşük5. gün14 Ocak🌺
@1nbahar262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 25İstanbul2.Sebepsiz infertilite2. gün
@Dfn190331Ankara2.Sperm azlığı ve hareketsizlik5. gün
G Gzd0138 35Kayseri2.Sperm morfoloji azlığı ve pko5. gün14 Ocak🤰🏻🧿❤️
@Ufktugba38muğla1.Erken infertilite ve amh düşük3. gün
@bebiii312.5. gün
@minnos patates302.3. gün
bsra61 bsra61 282.5. gün
@BSli16261.5. gün11 Ocak🌺
@sengulll262.3. gün14 Ocak
@Aslanb22281.5. gün
@Yabanc211.5. gün12 Ocak🤰🏻🧿❤️
C Cmcm 30İstanbul1.Sebepsiz infertilite5. gün17 Ocak
Opecert Opecert 32İstanbul2.düşük amh çikolata kisti5. gün
Z Zecmel 322.3. gün
@in_cim341.
@Nil Gunes352.
@Betulyusuf40İstanbul1.Sebepsiz infertilite3. gün17 Ocak
@Bio_girl
@CevikKiz312.
@Aysnrxe24İstanbul1.Pcos ve yarım rahim
@Zeynepkur384.
@Peterpanik301.5. gün
@Ayseeeecik314.5. gün27 Ocak
@Eminemalinn31Mersin1.Sebepsiz infertilite3. gün18 Ocak
MaviSasa234 MaviSasa234 321.Erkek infertilitesi5. gün29 Ocak
@Esrakcshn36İzmir1.Düşük amh erkek varikosel
merhaba benid ekler misiniz
yaş 29 ankara etlik zübeyde hanımda tedaviye başladım ilk denemem olacak. erkek infertilitesi nedeniyle. Tedavinin henüz çok başındayım adetim yeni bitti bugün sis çekimi yapıldı. Sanırım bir sonraki adetle ilaçlara başlarım gibi geliyor. inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır.

Eşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa
Normalde 9.gün bakılıyor. Ben olsam baktırırdım :KK70:

Benim geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum kanama az az geliyordu aradan 15 gün geçti, bir baktım adet kanı gibi baya baya kanamam olmuştu. düşükler ve kürtaj sonrası rahim garipsiyor mu birşeyler oluyor 🤷‍♀️ Dengesi bozuluyor tabiri caizse 😁
Aynen zaten korona olunca azalmıştı durduk yere. Üzülüyodum da adetten sonra ikinci transfer görüşmesine gidemedim diye şuan sevindim de ☺️

Canım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok
Benim sebep kısmı boş kalmış 🤣🤣 bir sonraki düzenlemede orayı şöyleeee doldur sebepsiz değilim 🤣
Çikolata kisti polikislikover sendromu Iron Butterfly Iron Butterfly

tüplerin içinde sıvı birikimi var bu da rahime akıp bebeğin tutunmasını engellyiromuş o yuzden ameliyatla alacaklar
Aaaa birşey daha öğrendik senin vesilenle inşallah güzel sonuç alırsın abla dualarım seninle inşallah inşallah 💖
sağol kuzum insallah bu sene icinde görürüz bizde mucizemizi
Buna da çok çok amiin🤲🏻
Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem estrofem ve climara bant kullanıyorum yaşım 26 perşembe günü kontrolüm var rahim kalınlığı ve üç çizgi görüntüsü var ise transfer hafta sonuna planlanacak. Sizin rahim kalınlığınız kaç acaba birde üç çizgi görüntüsü neden oluşmaz
Üç çizgi ne demek oluyor acaba bana öyle bişey yapıladı benşm rahim kalınlığım 11mm canım ben hem ilaç kullandım hemde trasnfer gününe kadar günlük nar tükettim narda rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş 😘😘😘😘
merhaba benid ekler misiniz
yaş 29 ankara etlik zübeyde hanımda tedaviye başladım ilk denemem olacak. erkek infertilitesi nedeniyle. Tedavinin henüz çok başındayım adetim yeni bitti bugün sis çekimi yapıldı. Sanırım bir sonraki adetle ilaçlara başlarım gibi geliyor. inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır.
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki 🌹 umarım hakkınızda hayırlısı olur ilk denemenizlede hamile kalırsınız 🥰🥰🥰🥰

Nasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan
Bende aynı durumdaydım merkez araştırıyorum eşim dün kızdı bana sen kendini şimdiden negatife alıştırdıysan boşuna burada denemeliyim diye 😬😬 dedim adam haklı

Kötüyü düşünmek istemiyorum ama 2. De negatif alırsam zaten bir daha Ağustos aylarına bırakacam hem maddi hem manevi toparlarım biraz çünkü şehir dışı olacak maddi boyutu daha zor olur bizim için
Hayırlısı Allah'tan bizlerde güzel düşünelim güzel olsın sonumuz inşallah en güzeli yaradana sığınmak değil mi zaten bize en güzel kapıları açsın amin🤗🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

X