- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
sağol kuzum insallah bu sene icinde görürüz bizde mucizemiziAaaaaaa o nedir ki inşallah hayırlısıyla atlatırsın abla nasip olursa da transfer aşamasına gelirsin tekrardan çok çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol kuzum insallah bu sene icinde görürüz bizde mucizemiziAaaaaaa o nedir ki inşallah hayırlısıyla atlatırsın abla nasip olursa da transfer aşamasına gelirsin tekrardan çok çok geçmiş olsun
Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem estrofem ve climara bant kullanıyorum yaşım 26 perşembe günü kontrolüm var rahim kalınlığı ve üç çizgi görüntüsü var ise transfer hafta sonuna planlanacak. Sizin rahim kalınlığınız kaç acaba birde üç çizgi görüntüsü neden oluşmazNasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan
merhaba benid ekler misiniz“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 2. 3. gün bsra61 28 2. 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak Opecert 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün Z Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak MaviSasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel
Normalde 9.gün bakılıyor. Ben olsam baktırırdımEşim çok heves etti baktiralim bian önce diye bugünde progesteron ignem var onu yaptırmaya gitcem hastaneye gitmişken baktirsam mi dedim ama çok korkuyorum da bilmiyorum canım az da olsa değer çıkar heralde tuttuysa
Kan verdim canım sonuç için beklemekteyimNormalde 9.gün bakılıyor. Ben olsam baktırırdım
Aynen zaten korona olunca azalmıştı durduk yere. Üzülüyodum da adetten sonra ikinci transfer görüşmesine gidemedim diye şuan sevindim deBenim geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum kanama az az geliyordu aradan 15 gün geçti, bir baktım adet kanı gibi baya baya kanamam olmuştu. düşükler ve kürtaj sonrası rahim garipsiyor mu birşeyler oluyor Dengesi bozuluyor tabiri caizse
Hayırlısı olsun canımDoktorum bir ay ara vermeyi önerdi yani benim transfer Mart ayına kaldı . Hemen ilk ay yapmam demiş
Benim sebep kısmı boş kalmış bir sonraki düzenlemede orayı şöyleeee doldur sebepsiz değilimCanım benide listeye yazarmisin eger yazilmlar deva ediyosa izmir 36 yaş düşük amh esimde varikosel baslangici var tedavi korona oldugumuz icin net tarih yok
Aaaa birşey daha öğrendik senin vesilenle inşallah güzel sonuç alırsın abla dualarım seninle inşallah inşallahtüplerin içinde sıvı birikimi var bu da rahime akıp bebeğin tutunmasını engellyiromuş o yuzden ameliyatla alacaklar
Buna da çok çok amiinsağol kuzum insallah bu sene icinde görürüz bizde mucizemizi
Üç çizgi ne demek oluyor acaba bana öyle bişey yapıladı benşm rahim kalınlığım 11mm canım ben hem ilaç kullandım hemde trasnfer gününe kadar günlük nar tükettim narda rahim kalınlaşmasına yardımcı oluyormuşMerhabalar benimde ilk tüp bebek denemem estrofem ve climara bant kullanıyorum yaşım 26 perşembe günü kontrolüm var rahim kalınlığı ve üç çizgi görüntüsü var ise transfer hafta sonuna planlanacak. Sizin rahim kalınlığınız kaç acaba birde üç çizgi görüntüsü neden oluşmaz
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki umarım hakkınızda hayırlısı olur ilk denemenizlede hamile kalırsınızmerhaba benid ekler misiniz
yaş 29 ankara etlik zübeyde hanımda tedaviye başladım ilk denemem olacak. erkek infertilitesi nedeniyle. Tedavinin henüz çok başındayım adetim yeni bitti bugün sis çekimi yapıldı. Sanırım bir sonraki adetle ilaçlara başlarım gibi geliyor. inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır.
Bende aynı durumdaydım merkez araştırıyorum eşim dün kızdı bana sen kendini şimdiden negatife alıştırdıysan boşuna burada denemeliyim diye dedim adam haklıNasip olursa eğer ben bunu da deneyip başka merkezlere bakmak istiyorum tabii mevlam başka merkez aramaya bırakmaz bunda olumlu sonuç alırım inşallah ama şimdiden başka merkezlerde araştırıyorum hayırlısı Allah'tan
Yazarım bbbeeeeeebeeeeeeemmmmmmmBenim sebep kısmı boş kalmış bir sonraki düzenlemede orayı şöyleeee doldur sebepsiz değilim
Çikolata kisti polikislikover sendromu Iron Butterfly
+1Bende aynı durumdaydım merkez araştırıyorum eşim dün kızdı bana sen kendini şimdiden negatife alıştırdıysan boşuna burada denemeliyim diye dedim adam haklı
Kötüyü düşünmek istemiyorum ama 2. De negatif alırsam zaten bir daha Ağustos aylarına bırakacam hem maddi hem manevi toparlarım biraz çünkü şehir dışı olacak maddi boyutu daha zor olur bizim için
Hayırlısı Allah'tan bizlerde güzel düşünelim güzel olsın sonumuz inşallah en güzeli yaradana sığınmak değil mi zaten bize en güzel kapıları açsın aminKötüyü düşünmek istemiyorum ama 2. De negatif alırsam zaten bir daha Ağustos aylarına bırakacam hem maddi hem manevi toparlarım biraz çünkü şehir dışı olacak maddi boyutu daha zor olur bizim için
Amin canım inşallahHayırlısı Allah'tan bizlerde güzel düşünelim güzel olsın sonumuz inşallah en güzeli yaradana sığınmak değil mi zaten bize en güzel kapıları açsın amin
İnşallah pozitif çıkarsın canım bu üç saat nasıl geçer dua ile inşallahDayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum
Evet bende bakıyorumGızlar gızlar nasılsınız...... Kimseden çıt yok bizden başka listeye bakıyorum arada ama konuştuğumuz 3-4 kişi var malesef neden
Sanırım son yarım saat yada 45 dakika sonuç almayaDayanamadım verdim kan testi sonuç 3saat sonra çıkacakmış ama benim kalbimde çıkacak sanki yerinden dualarınızi bekliyorum
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorumAaaaaaa o nedir ki inşallah hayırlısıyla atlatırsın abla nasip olursa da transfer aşamasına gelirsin tekrardan çok çok geçmiş olsun
Listeyi gerçekten çok takip eden oluyor mantıklı aslında böyle olması da ama yazmayan olunca ben araya karıştırıyorum dün biri yazdı unuttum onu eklemeyi şimdi de bulamıyorumEvet bende bakıyorum