Benimki 4 gün sonraydıKızlar sizin test gününüz adet gününüzmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 4 gün sonraydıKızlar sizin test gününüz adet gününüzmü
Herkese günaydın . Size müjdeli bir haber vermek isterdim ama maalesef kan testi sonucum negatif çıktı . Hala şoku atlatamadım. Sabah kalktım idrar testi yaptım onda pozitif çıktı . Biliyorum en net olan kan sonucu ama neden idrar testi pozitif çıktı ki ? Kan testini yarın tekrar yapcam doktorum öyle istedi . Çok mutsuzum ve bütün hayallerim yıkıldı
sana üzülme demek isterdim ama elinde değil biliyorum canım lütfen bozma moralini tekrara dersin demekki nasipte yokmuş
Hakkında hayırlısı olur inş üzülme destekte zor bir süreç sabır et rabbim hayaline kavuştursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dua ediyorum hepimize varsa embriyo kendini dinlendir inşallah bidaha deneme imkanın vardır ve ikiz olurHerkese günaydın . Size müjdeli bir haber vermek isterdim ama maalesef kan testi sonucum negatif çıktı . Hala şoku atlatamadım. Sabah kalktım idrar testi yaptım onda pozitif çıktı . Biliyorum en net olan kan sonucu ama neden idrar testi pozitif çıktı ki ? Kan testini yarın tekrar yapcam doktorum öyle istedi . Çok mutsuzum ve bütün hayallerim yıkıldı
5 tane dondurulmuş embriyo var tekrar denemek istiyorum . En kısa zamanda kaç ay sonra ikinci transfer yapılıyor acaba bilginiz var mıHakkında hayırlısı olur inş üzülme destekte zor bir süreç sabır et rabbim hayaline kavuştursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dua ediyorum hepimize varsa embriyo kendini dinlendir inşallah bidaha deneme imkanın vardır ve ikiz olur
Hayırlısı olsun bende de yumurta toplandı adet oldum rahim dinlendi tekrar adet oldum baktı tedaviye başladı çok yumurta toplanınca oluyor bu sendede öyle olmuştur tutma olasılığı artsın diye canım bu durumMerhaba geçen ay 12 yumurta toplandı 2 tanesi dolduruldu. Bu ay adet olunca transfer sürecimiz başlıcaktı fakat doktor ilaçlar henüz atılmamış rahimden oyüzden en uygun zaman için 1ay daha bekleyelim dedi. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu acaba?
Doktorundan bilgi al canım ama kendin bu dönemde tamamen sağlıklı beslenmeye huzurlu olmaya odaklan en az bir iki ay bekleyebilirsin sağlık açısından hem rahmin dinlenir rahminizi üşütme yin birde idrar yolu iltihap durumlarına dikkat edin bu da insanı etkiliyor dualarım sizinle inşallah rabbim kucağınızı hayırlı evlatlar doldursun bu ay olmazsa iki ay sonra hamileyim çok şükür dediğinizi görmek isterim5 tane dondurulmuş embriyo var tekrar denemek istiyorum . En kısa zamanda kaç ay sonra ikinci transfer yapılıyor acaba bilginiz var mı
Hakkımız da hayırlısını her zaman dua ediyoruz sabırla bekleyeceğiz rabbim nasip edecek bizlere ve bizim gibi bekleyen bütün bayanlara inşallah Üzülme destekte zor ama sabırlı ol canım5 tane dondurulmuş embriyo var tekrar denemek istiyorum . En kısa zamanda kaç ay sonra ikinci transfer yapılıyor acaba bilginiz var mı
İnşallah her şeyin hayırlısı olsun tabi . Yani olmaması için hiçbir sebep yoktu embriyo en iyi kalitedeydi benim herhangi bir sorunum da yoktu ama olmayınca olmuyor demekki . Peki bir sonraki transferde tek embriyo mu çift embriyo mu yaptırsam bu da kafamı karıştırıyor . Çift embriyo daha çok şans demek ama aynı zamanda büyük sorumluluk ve riskDoktorundan bilgi al canım ama kendin bu dönemde tamamen sağlıklı beslenmeye huzurlu olmaya odaklan en az bir iki ay bekleyebilirsin sağlık açısından hem rahmin dinlenir rahminizi üşütme yin birde idrar yolu iltihap durumlarına dikkat edin bu da insanı etkiliyor dualarım sizinle inşallah rabbim kucağınızı hayırlı evlatlar doldursun bu ay olmazsa iki ay sonra hamileyim çok şükür dediğinizi görmek isterim
Teşekkür ederim inşallah öyle olsun kabullenmekten ve tekrar yolumuza bakmaktan başka şansımız yok. Umarım çok bekletmez çünkü kendimi buna hazır hissediyorumHakkımız da hayırlısını her zaman dua ediyoruz sabırla bekleyeceğiz rabbim nasip edecek bizlere ve bizim gibi bekleyen bütün bayanlara inşallah Üzülme destekte zor ama sabırlı ol canım
Dondurulmuşlar da doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama bir ay sonra tekrar devam ettiriyorlar tabi ekstra tahliller operasyonlar istemezseler
Bu senin kararın ben iki transferim dede çift embriyo kattırdım şansım arttı bence iyiki de dedim yaşın tutuyorsa yaptır bence ikiz olup şu dönemde dışarı çıkamayan çocuklar kardeşi ile arkadaş oluyor gördüklerim öyle ben olsam çift embriyo denerdim bir dahakineİnşallah her şeyin hayırlısı olsun tabi . Yani olmaması için hiçbir sebep yoktu embriyo en iyi kalitedeydi benim herhangi bir sorunum da yoktu ama olmayınca olmuyor demekki . Peki bir sonraki transferde tek embriyo mu çift embriyo mu yaptırsam bu da kafamı karıştırıyor . Çift embriyo daha çok şans demek ama aynı zamanda büyük sorumluluk ve risk
Varmı gerçekten ben baktım o kadar bulamadım
Size yakın hastahane varsa aciline git orda da kan ver istersen erken gebelik testleri küçük değerleri bile algılıyor. Yer değiştir orda da negatifse aynıdır.Herkese günaydın . Size müjdeli bir haber vermek isterdim ama maalesef kan testi sonucum negatif çıktı . Hala şoku atlatamadım. Sabah kalktım idrar testi yaptım onda pozitif çıktı . Biliyorum en net olan kan sonucu ama neden idrar testi pozitif çıktı ki ? Kan testini yarın tekrar yapcam doktorum öyle istedi . Çok mutsuzum ve bütün hayallerim yıkıldı
Ben böyle bir olay yaşamadım ama 1 ay bekliyorum şimdiMerhaba geçen ay 12 yumurta toplandı 2 tanesi dolduruldu. Bu ay adet olunca transfer sürecimiz başlıcaktı fakat doktor ilaçlar henüz atılmamış rahimden oyüzden en uygun zaman için 1ay daha bekleyelim dedi. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu acaba?
Bende aynı şeyi yaşadım canım ama çok ağır stlatmadım diye beklemek istemedi doktorum normalde 3 ay beklrtiyorlarmış ağır geçirenler için onun dışında en ideal bekleme 1 ay sanırım ki vücud direncini geri kazansın diyeMerhabalar covit sonras i tedavi nezaman başlar bilgisi olan varmi
Sen ne zaman istersen yapabilir doktorlar canım adet olunca git konuş ben adetin 3.cü günü gittiö diye Şubat ayına kaldım yoksa şuan bana tekrar transfer işlemi olmuştu5 tane dondurulmuş embriyo var tekrar denemek istiyorum . En kısa zamanda kaç ay sonra ikinci transfer yapılıyor acaba bilginiz var mı
Yaşım 30 ama sanırım ilki başarısız olunca ikinciye çift embriyo yapabiliyorlar . Peki sizin şu an ikiz mi acabaBu senin kararın ben iki transferim dede çift embriyo kattırdım şansım arttı bence iyiki de dedim yaşın tutuyorsa yaptır bence ikiz olup şu dönemde dışarı çıkamayan çocuklar kardeşi ile arkadaş oluyor gördüklerim öyle ben olsam çift embriyo denerdim bir dahakine
Bence çift embriyo dene canım ama karar senin tabikiYaşım 30 ama sanırım ilki başarısız olunca ikinciye çift embriyo yapabiliyorlar . Peki sizin şu an ikiz mi acaba
Şimdi hemşireye mesaj attım eğer bir sorun çıkmazsa Şubat ayında hemen düşünürüm ben de .Ben böyle bir olay yaşamadım ama 1 ay bekliyorum şimdi
Bende aynı şeyi yaşadım canım ama çok ağır stlatmadım diye beklemek istemedi doktorum normalde 3 ay beklrtiyorlarmış ağır geçirenler için onun dışında en ideal bekleme 1 ay sanırım ki vücud direncini geri kazansın diye
Sen ne zaman istersen yapabilir doktorlar canım adet olunca git konuş ben adetin 3.cü günü gittiö diye Şubat ayına kaldım yoksa şuan bana tekrar transfer işlemi olmuştu
Benim de aklımdaki o tabi kanunen yapabiliyorsaBence çift embriyo dene canım ama karar senin tabiki
Mantıklı aslında ama üzülüp stres yapma kendine şansların varmış madem onlsra sarıl bu hayırlısı olsa sana tutunurdu öyle düşünŞimdi hemşireye mesaj attım eğer bir sorun çıkmazsa Şubat ayında hemen düşünürüm ben de .