2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Benimse 3 gün öncesinde test günüm adetime 5 gün kala yapmış oluyorum testi acaba ondanmı negatif çıktı
Canım biraz erken yapmışsın bence kan için bile 3 gün öncesiyse 5gün öncesi idrar testi için çok erken.. sonuçta önce kana sonrada idrara geçiyor.. inşallah bir mucize olur da pozitif sonuç alırsınn

Bende bugün kaset test yaptım ama benimki transfer sonrası değil öbür ay başlıcam tedaviye bu ay gecikti birde kasık ağrım vardı tek taraflı zaten sizede büyük ihtimalle yumurtlama demiştim pcos olunca 2-3 ayda bir 15 günlük gecikmek oluyo negatif çıktı test bi an önce regl olup diğer aya tüp bebeğe geçmek istiyorum bende

Amin canım Allah razı olsun umarım herkes beklediğine kAvuşur transfer den sonra 11 gün ama. Adetimede 4 gün kalmış oluyor

Hakkında hayırlısı olsun cnm isteğini anlayabiliyorum nasibin nerdeyse Rabbim oraya yönlendirsin tez zmnda olsun

İlkini İstanbul zeynep kamilde yapmıştım oraya göre şuanki daha iyi başarılı sonuçlar çok hayırlısı bakalım benimde yarın test günüm bugun negatif çıktı

Herkese günaydın . Size müjdeli bir haber vermek isterdim ama maalesef kan testi sonucum negatif çıktı . Hala şoku atlatamadım. Sabah kalktım idrar testi yaptım onda pozitif çıktı . Biliyorum en net olan kan sonucu ama neden idrar testi pozitif çıktı ki ? Kan testini yarın tekrar yapcam doktorum öyle istedi . Çok mutsuzum ve bütün hayallerim yıkıldı

Allah Allah çok ilginç.. Belki referans değeri yüksektir.. erken gebelik testleri 2 yi bile algılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…