2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

5. Gün embriyoşu transferden sonra 10. Günde test yaptırdım normal bence konulduğu gün tuttu demekki
Çok yeni tutanlar 20 50 gibi değerler oluyor 4 haftalık olmuş oluyor kandaki değere göre canım araştır bak korkma benim ilk kızımda ilk test sonucu 190 ikinci 330 du çok güzel sonucun dedirtiyor doktorum

Sizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım

Sizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım
Canım hiç birşey yapmamanı öneririm kanı bekleyip olumluya olumsuza üzülmek en doğrusu ben yaptım negatif çıktı mutsuzum şuan yarını bekleseydim heycanımı bir gün daha saklı tutardm

Canım hiç birşey yapmamanı öneririm kanı bekleyip olumluya olumsuza üzülmek en doğrusu ben yaptım negatif çıktı mutsuzum şuan yarını bekleseydim heycanımı bir gün daha saklı tutardm
Ben de çok korkuyorum . İdrarda negatif olup kanda pozitif gören çok kişi var zaten

Bence hiç birşey yapma ve kan test gününğ bekle diğer türlü çıkmazsa çok üzülürsün kendimden ve deneyimlerden çok iyi biliyorum

Benim tarih belli deil histereskopi Olcam Perşembe günü sonra adet olunca başlayacak işte süreç
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son uğraşların olur ve pozitif yakalama şansın olur
Ben de çok korkuyorum . İdrarda negatif olup kanda pozitif gören çok kişi var zaten
İşte bunun için sadece ve sadece kan testi vermeyi bekleyin zorsa olsa şu evde test yapmak işinden vazgeçin valla bak en içtenlikle söylüyorum bunu tamam beklemesi çok çok zor ama ya varsa kendini sadece bi kaset testte çıkmadı diye üzüyorsan sonra Ahh yavrum sen vardın ben bol yere üzülmüşüm demeyin diye diyorum gerçekten siz üzülünce embriyo hissediyor ve belki de tutacağı varsa tutmuyor yapmayın bunu kendinize......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…