2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son uğraşların olur ve pozitif yakalama şansın olur

İşte bunun için sadece ve sadece kan testi vermeyi bekleyin zorsa olsa şu evde test yapmak işinden vazgeçin valla bak en içtenlikle söylüyorum bunu tamam beklemesi çok çok zor ama ya varsa kendini sadece bi kaset testte çıkmadı diye üzüyorsan sonra Ahh yavrum sen vardın ben bol yere üzülmüşüm demeyin diye diyorum gerçekten siz üzülünce embriyo hissediyor ve belki de tutacağı varsa tutmuyor yapmayın bunu kendinize......
Doğru söylüyorsunuz yapmayacağım zaten kan verdim yarın sonuç çıkacak . Bekliyorum en mantıklısı bu

Doğru söylüyorsunuz yapmayacağım zaten kan verdim yarın sonuç çıkacak . Bekliyorum en mantıklısı bu
Unuttum ben sen bugün kan berdin sonucun yarın çıkacak demi 🤗🤗 inşallah mevlam pozitif görmeyi nasip eder size ve üzüntünüzünn yerini sevinç gözyaşlarınız alır bu gece uyumadan çok dua edin hayırlı sonuc almak adına mevlam tüzünüzü güldürsün inşallah

Sanırım geçende de yazmıştım ben buraya.....
Ben devlette tüp bebek tadavisi görüyorum her yer aynı olacak dşye bi kural düzen yok kızlar her hastane kendine özel destekler kurallar uyguluyor beni o kadar çok umutlandırdılar ki size anlatamam ve benim 2 embriyom oluştu 2sidee 2.ci gün ben buna o kadar çok üzüldüm ki kelimelerle sığdıramam neden böyle neden 2 tane neden 2.ci günde donduruldu hemen diye... ama üzüldüğüm yanıma kar kaldı ve negatif aldım değerim 1.82 çıkmıştı belki tutunmuştu bana belki henüz tutunmak üzereydi ben çok üzüldüm kafama taktım diye olmadı belki ve ben 10.cu günde evde test denedim o gün çok dikkat etmeden denedim olmadı sandım bakmadan çöpe attım ertesi gün aklıma geldi baktım çizgi var(meğersem kurutma çizgisiymiş) o kadar sevindim ki gittim hemen hem kaset test aldım hemde erken gebelik testi aldım ve ikisini birden denedim hayal kırıklığı😕😕😕😕😕 buna dayanaraktandır ki evde test yapmayın vallahi billahi yapmayın test falan zaten doktor bunları düşünmese 12 gün şart koşmazlar bize hemen yapın şu gün yapın derler 😭😭😭😭😭😭😭

Ben sabah kendimi tutamadım idrar testi evde deneyeyim dedim akılsız başım tabi koskoca beyaz bir test boşuna başım ağrıdı düşünmekten daha 7. Günüm bir de 🤦‍♀️ Yapmayın evde test en iyisi kanda belli olur. Migrenim tuttu akılsız başım 🙈 bekleyelim çoğu kez evdeki testler yanıltıyor sakın evde denemeyin 😊 kamu spotu gibi oldu sakın evde denemeyin 😂

Kızlar insta da takip ettiğim tüpbebek tedavisi gören bir bayan arkadaş paylaştı şimdi ilk denemesinde pozitifi görüp bebeğini kucağına almış yıllar önce ordan hep böyle güzel paylaşımlar yapıyor. Okuduğu duaları bu şekilde paylaştı belki bize de faydası olur sizinle de paylaşmak istedim 🙏😊

Eklentiler

• 41CD2644-E2DB-46CA-B5C2-1B9B770A5A6A.jpeg
    41CD2644-E2DB-46CA-B5C2-1B9B770A5A6A.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 45
  • A1C04E1A-15F1-4FE9-8FAF-B4F9E7F7D9BD.jpeg
    A1C04E1A-15F1-4FE9-8FAF-B4F9E7F7D9BD.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar insta da takip ettiğim tüpbebek tedavisi gören bir bayan arkadaş paylaştı şimdi ilk denemesinde pozitifi görüp bebeğini kucağına almış yıllar önce ordan hep böyle güzel paylaşımlar yapıyor. Okuduğu duaları bu şekilde paylaştı belki bize de faydası olur sizinle de paylaşmak istedim 🙏😊
Çok güzel canım sağolasın inşallah 🌹

Kan testi verecek arkadaşlar için ;

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

Kişi başı 100 tane okuyalım mı kızlar ne dersiniz ????
Sonraki zamanlar ilk transfer olacaklar olurda aramıza katılanlar olursa opu olacaklar için falan da okuruz ne dersiniz ????

Sandal kokusu Sandal kokusu

@1nbahar

@Dfn1903

G Gzd0138

@Ufktugba

@bebiii 31

@minnos patates

bsra61 bsra61

@BSli16

@karadenizkizi1982

@Aslanb22

@Yabanc

@Cmcm

@altnekn

@Zecmel

@in_cim

@Nil Gunes

@Zeynepkur

@CevikKiz

S sengulll

@Betulyusuf

@Peterpanik

@Aysnrxe

@Bio_girl
Bildirimi şimdi gördüm canım ama bana uyar katılırım ben

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son uğraşların olur ve pozitif yakalama şansın olur

İşte bunun için sadece ve sadece kan testi vermeyi bekleyin zorsa olsa şu evde test yapmak işinden vazgeçin valla bak en içtenlikle söylüyorum bunu tamam beklemesi çok çok zor ama ya varsa kendini sadece bi kaset testte çıkmadı diye üzüyorsan sonra Ahh yavrum sen vardın ben bol yere üzülmüşüm demeyin diye diyorum gerçekten siz üzülünce embriyo hissediyor ve belki de tutacağı varsa tutmuyor yapmayın bunu kendinize......
İnşallah rabbim dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin 🤲🥰

Sizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım
Yapmayın idrar testi aklınızı bulandırmayın kuzum dayanamıyorum yapacam dersen sabah ilk idrarınla yap testi 5. Gün embriyo sunda 9. Günde teste silik çıkmıştı bende o halde çok stres olmuştum

Unuttum ben sen bugün kan berdin sonucun yarın çıkacak demi 🤗🤗 inşallah mevlam pozitif görmeyi nasip eder size ve üzüntünüzünn yerini sevinç gözyaşlarınız alır bu gece uyumadan çok dua edin hayırlı sonuc almak adına mevlam tüzünüzü güldürsün inşallah
Amin 🙏 ben bu gece uyumadan önce buradaki tüm arkadaşlar ve kendim için dua etcem. Pozitif düşüncenin de gücüne inanıyorum . Hepimizin yüzü gülsün kucağı dolsun inşallah 🙏

Yapmayın idrar testi aklınızı bulandırmayın kuzum dayanamıyorum yapacam dersen sabah ilk idrarınla yap testi 5. Gün embriyo sunda 9. Günde teste silik çıkmıştı bende o halde çok stres olmuştum
Yok zaten testleri elime bile almadım . Yapmaya da pek cesaretim yoktu . Bu kadar bekledik bir gece daha bekleriz ☺️

X