Ama o test sabah ilk idrara yapılır güvenme o teste moralini bozma imkanın varsa kan ver canim1 kaç saat önce hızlı gebelik testi yaptım
İnşallah yanılıp kanda pozitif görürsün inşallah canımYarın kan vercem bakalım umarım test yanıltıyordur
Bende bu transferi de test yapmayıp günümü bekleyeceğim inşallah nasip olursaKana güvenin o testler bozuk olabilir birde beklenenden adetten 1 hafta sonra yapılmalı idrar testleri moralinizi bozmayin
Amin inşallah senin ve herkesin güzel sonuçlar alması için dua ediyorumHer sevincimiz böyle olsun inşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin
Yarın kan vercem cnm günüm yarınSengull kan testi ne zaman di
Bende yapmadım idrar testi iyiki yapmamışım moral bozar ilk gebelikte yapmıştım silik çıkmıştı ilaçlardan mi var mı yokmu diye aşırı stres olmustumBende bu transferi de test yapmayıp günümü bekleyeceğim inşallah nasip olursa
Hayırlı sonuçlar al inş moralini bozmaYarın kan vercem cnm günüm yarın
Amin cnm buna inanmak istiyorum ama hiç belirtimde yok kabızlıktan belim ağrıyor o kadarİnşallah yanılıp kanda pozitif görürsün inşallah canım
Aminn hepimizeÇok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun inşallahAmin inşallah senin ve herkesin güzel sonuçlar alması için dua ediyorum
Öyle ama gerçekten insan yapıp çıkmayınca daha çok üzülüyor ki kanda daha net hemen sonuç alıyorsun iyi yada kötü insanız sevinçte bizim için var hüzünde malesefBende yapmadım idrar testi iyiki yapmamışım moral bozar ilk gebelikte yapmıştım silik çıkmıştı ilaçlardan mi var mı yokmu diye aşırı stres olmustum
Bilmeden hayırlı bir belirti olur sana inşallahAmin cnm buna inanmak istiyorum ama hiç belirtimde yok kabızlıktan belim ağrıyor o kadar
Amin canım kusura bakmayın yaşamdım sarzin bitti yemek falan yedim darısı sizlere olsun insallhHayırlı olsun canımmm sağlıkla büyüsün gelişsin bebeğin çok sevindim adına bizlerede dua et grubumuzda tazecik annemiz
Sakin sakin artık hamliesim heyecan nonononoAmin canım kusura bakmayın yaşamdım sarzin bitti yemek falan yedim darısı sizlere olsun insallh
Rabbimmm sizlerede nasip etsin elleri ayıları düz olsunSakin sakin artık hamliesim heyecan nononono
Ayyyyy hadi inşallah siyelim buna daTek canım doktor olabilir dedi 2 gün sonra tekralayacagiz