- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
AminRabbimmm sizlerede nasip etsin elleri ayıları düz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminRabbimmm sizlerede nasip etsin elleri ayıları düz olsun
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu benimki niye yuksekBende iki belirti oldu bir göğüs ucu çok hassasiyeti 2 kabızlık
Onun için dedim bende ikiz olabilir mi diyeHayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu benimki niye yuksek
5 gün yha belki ondandadır hayırlısı olsun yha çok güzel bisey rabbim herkese yaşatsın insallhOnun için dedim bende ikiz olabilir mi diye
5. Gün embriyoşu transferden sonra 10. Günde test yaptırdım normal bence konulduğu gün tuttu demekkiHayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu benimki niye yuksek
Heralde cnm5. Gün embriyoşu transferden sonra 10. Günde test yaptırdım normal bence konulduğu gün tuttu demekki
Çok yeni tutanlar 20 50 gibi değerler oluyor 4 haftalık olmuş oluyor kandaki değere göre canım araştır bak korkma benim ilk kızımda ilk test sonucu 190 ikinci 330 du çok güzel sonucun dedirtiyor doktorum5. Gün embriyoşu transferden sonra 10. Günde test yaptırdım normal bence konulduğu gün tuttu demekki
Evet cnmÇarşamba tekrar test yaptirsacakmiain sende
Adet olacakmış gibi üşüyormuydun cnmBende iki belirti oldu bir göğüs ucu çok hassasiyeti 2 kabızlık
Teşekkür ederim canım benim
Cnm kahve iyi değil diyorlar fazla içme benceManzaraya gelin kızlar hadi birde gayfeye
Uzun zaman sonra ilk defa içtim desemCnm kahve iyi değil diyorlar fazla içme bence
Benim tarih belli deil histereskopi Olcam Perşembe günü sonra adet olunca başlayacak işte süreç
Canım hiç birşey yapmamanı öneririm kanı bekleyip olumluya olumsuza üzülmek en doğrusu ben yaptım negatif çıktı mutsuzum şuan yarını bekleseydim heycanımı bir gün daha saklı tutardmSizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım
Ben de çok korkuyorum . İdrarda negatif olup kanda pozitif gören çok kişi var zatenCanım hiç birşey yapmamanı öneririm kanı bekleyip olumluya olumsuza üzülmek en doğrusu ben yaptım negatif çıktı mutsuzum şuan yarını bekleseydim heycanımı bir gün daha saklı tutardm
Bence hiç birşey yapma ve kan test gününğ bekle diğer türlü çıkmazsa çok üzülürsün kendimden ve deneyimlerden çok iyi biliyorumSizce idrar testinde çıkar mı bugün 10. günüm . Korkuyorum negatif çıkacak diye . Acaba erken gebelik testi mi yapsam normal kaset test mi ? Çok heyecanlıyım
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son uğraşların olur ve pozitif yakalama şansın olurBenim tarih belli deil histereskopi Olcam Perşembe günü sonra adet olunca başlayacak işte süreç
İşte bunun için sadece ve sadece kan testi vermeyi bekleyin zorsa olsa şu evde test yapmak işinden vazgeçin valla bak en içtenlikle söylüyorum bunu tamam beklemesi çok çok zor ama ya varsa kendini sadece bi kaset testte çıkmadı diye üzüyorsan sonra Ahh yavrum sen vardın ben bol yere üzülmüşüm demeyin diye diyorum gerçekten siz üzülünce embriyo hissediyor ve belki de tutacağı varsa tutmuyor yapmayın bunu kendinize......Ben de çok korkuyorum . İdrarda negatif olup kanda pozitif gören çok kişi var zaten