Evet canim ben muglada oturuyorum antalyada tedavi goruyorum tekrarlayayim o zamanGünaydın canım dün bi arkadaşımız negatif aldı bi arkdaşımızda eve test yaptı pozitif ama evet öğleden sonra çıkıcakmış kan sonu beklemedeyizyaşadığın şehir canım sen farklı şehire mi gidiyorsun tedavi için
Sen birinci sayfanın en başına bakmadın mı yeni düzenleme yaptım bilgiler hakkındaEvet canim ben muglada oturuyorum antalyada tedavi goruyorum tekrarlayayim o zaman
Yas 38
Deneme 1
3. Gun dondurulmus embriyo
Sehir mugla
Aile hekiminize gitseydiniz aslında daha rahat olurdu . Ben de sabah gittim kan verdim sonuç yarın çıkar dediler yarına kadar nasıl beklerim bilmiyorumSırayla amigolarmış randevu lazımmış randevuda şubat 3 var olmaz acil de veririm kan dur bakalım
Aaaa neden yarın dediler ki Allah'ım beklemekte ayrı bir heyecan vallaAile hekiminize gitseydiniz aslında daha rahat olurdu . Ben de sabah gittim kan verdim sonuç yarın çıkar dediler yarına kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Ay ben bekleyemem vallah zor duruyorum rabbim hayırlısını versin sabır versin sanadaAile hekiminize gitseydiniz aslında daha rahat olurdu . Ben de sabah gittim kan verdim sonuç yarın çıkar dediler yarına kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Inşallah cnm cümlemize inslalhhhAcile gidin bu tür durumlarda kan vermem gerekiyor tüpbebek transferim oldu diye umarım çok güzel bir değer çıkar.E nabıza erken düşüyor istersen ordan bakabilirsin. gözün Aydın umarım sağlıkla ilerler hayırlı olsun
Diğeri de bendimGunaydinnnnn 2 arkadas vardi bugun kan verecek biri airasini almis muhtemel ogleden aonra ogrenicez diger arkadas ne yapti ?
Iron Butterfly sehir derken canim oturdugumuz sehirmi tedavi gorsugumuz sehirmi
Bilmiyorum ki ben de bugün çıkar diye düşünüyordum yarın dediler . Şaşırdım ben deAaaa neden yarın dediler ki Allah'ım beklemekte ayrı bir heyecan vallainşallah güzel haberler alırsın canım
Amiiin cümlemize . Ama akşam test yapcam çıkar heralde bugün 10. GünAy ben bekleyemem vallah zor duruyorum rabbim hayırlısını versin sabır versin sanada
Ben 12 gün test yapmitimAmiiin cümlemize . Ama akşam test yapcam çıkar heralde bugün 10. Gün
Ee baktimmmm ne kacirdim gene yaaa dur bir daha bakip geliyomSen birinci sayfanın en başına bakmadın mı yeni düzenleme yaptım bilgiler hakkında
Genelde herkes 12. Gün yapıyor ama doktorum bana 10. Ve 12. Gün test yapacaksın dedi . Adetim de 2 gün gecikmiş oldu onu dikkate alıyor muyuz bilmiyorumBen 12 gün test yapmitim
Haaaa sebebi yazmamisim kiz o kadarda dusundum hee benim sebeb ne diyeSen birinci sayfanın en başına bakmadın mı yeni düzenleme yaptım bilgiler hakkında
Öyle deme kız güzel mevlam gönlümüze göre verir İnşallah ele güze bırakmadan hayırlısı demek en güzeli ama umutsuz olmayalım ki umudumuz da uçup gitmesin bizlerden inşallahHaaaa sebebi yazmamisim kiz o kadarda dusundum hee benim sebeb ne diyevalla seydacim benim amh dusuk cok dusuk hatta 0.01 dende kucuk. Esimdede morfoloji sperm azligi ve ileri hareket az ama odak noktamiz benim amh idi simdi sen sec icinden sebeb ne biz tencere kapak bulmusuz kendimizi
Hayırlısı inşallah canım ne varsa hep bu stresten kaynaklı oluyor zaten hemde %100 stres Allah onu neytmiyeBizimde olmaması İçin bir sebebimiz yoktu doktor bi şeyiniz yok ikinizde gayet sağlıklısınız dedi sebep bulamadı velhasıl stres kaynaklı olabilir demiş eşime sadeceİstanbul’da tedavi görüyoruz canım
Vaaavvvvvvv kuzum hayırlı olsun inşallah grubumuzun ilk minik annesiKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah❤
Maşallah darısı bizlere yeni kan verdim sonucu heyecan la bekliyorumKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah❤
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah❤
Hayirli olsun canımmKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah❤