- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Hadi senden de güzel haber bekliyoruz inşallahMaşallah darısı bizlere yeni kan verdim sonucu heyecan la bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi senden de güzel haber bekliyoruz inşallahMaşallah darısı bizlere yeni kan verdim sonucu heyecan la bekliyorum
Hayırlı olsun canımmm sağlıkla büyüsün gelişsin bebeğin çok sevindim adına bizlerede dua et grubumuzda tazecik annemizKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah ❤
Allah AllahKızlar 224 çıkmış sonuç pozitif darısı sizlere
Her sevincimiz böyle olsun inşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsinGitmedi sandım tekrar yazdım sevinçten
Ne zaman test yaptın canımBende yarın test günüm diye idrar testi yaptım negatif çıktı
1 kaç saat önce hızlı gebelik testi yaptımNe zaman test yaptın canım
İşte buuu çok sevindim inşallah peşinden peşinden geliriz bizler deKizlar hamileyimmm 304 çıkmış sonucum darısı sizlere olsun inşallah ❤
Kan testi yaptırmadan umudunu kaybetme benceBende yarın test günüm diye idrar testi yaptım negatif çıktı
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim 224 çıkmış sonuç
Hayırlı olsun canım Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 224 çıkmış sonuç pozitif darısı sizlere
Ne desem bilemedim1 kaç saat önce hızlı gebelik testi yaptım
Doğru aslında en güzeli kan sonucuKan testi yaptırmadan umudunu kaybetme bence
Yönetici atacak beni en sonunda uygulamadan gız zaten kimse tam bilgi vermiyor liste çok karmaşık oluyor sonra yazmak içinIron Butterfly Canım acaba taze veya dondurulmuş diye listeye eklesek mi?
Embriyo 2. Yazan yere yazabilirim belki dondurulmuş taze diye aslında mantıklı olabilirIron Butterfly Canım acaba taze veya dondurulmuş diye listeye eklesek mi?
Yarın kan vercem bakalım umarım test yanıltıyordurNe desem bilemedim
Doğru aslında en güzeli kan sonucu
Yönetici atacak beni en sonunda uygulamadan gız zaten kimse tam bilgi vermiyor liste çok karmaşık oluyor sonra yazmak için