- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Şubatın ilk hafta başlıcam ilaçlara canım inşallah hayırlısı ile1.deneme, sperm azlığı,morfoloji,hareket azlığı, 5.gün dondurulmuş, yaş 32.
Sen ne zaman transfer olacaksın kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şubatın ilk hafta başlıcam ilaçlara canım inşallah hayırlısı ile1.deneme, sperm azlığı,morfoloji,hareket azlığı, 5.gün dondurulmuş, yaş 32.
Sen ne zaman transfer olacaksın kuzum
Hayırlısı olsun inş.. Ard arda olacak.. Bu sefer sen peşi sıra geleceksin İnş mutlu haberleri verdiğimiz ay olur.. Anne grubunda da beraber oluruzŞubatın ilk hafta başlıcam ilaçlara canım inşallah hayırlısı ile
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bunda pek umudum yok ama erkenden yelkeni suya indirmek istemiyorum mevlam neyler neylerse güzel eyler umarımHayırlısı olsun inş.. Ard arda olacak.. Bu sefer sen peşi sıra geleceksin İnş mutlu haberleri verdiğimiz ay olur.. Anne grubunda da beraber oluruz
Öyle deme.. Sen ve eşinin parçası.. Tutunamasa bile sizindi.. Sen şimdi canı almaya gidiyorsun.. Kaçıncı günde olursa olsun sana sımsıkı tutunacaktır.. Sen içinden onu istemezsen nasıl sana bağlansın.. Senin bedenin anne olmaya hazır.. Embryon orada hazır… İnş olacak..İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bunda pek umudum yok ama erkenden yelkeni suya indirmek istemiyorum mevlam neyler neylerse güzel eyler umarım
Bende çok seviyorum o duayı hatta grupta okumak istedik arada test yapacaklar transfer olacaklar için gün içerisinde okuyoruz okuruz da inşallahÖyle deme.. Sen ve eşinin parçası.. Tutunamasa bile sizindi.. Sen şimdi canı almaya gidiyorsun.. Kaçıncı günde olursa olsun sana sımsıkı tutunacaktır.. Sen içinden onu istemezsen nasıl sana bağlansın.. Senin bedenin anne olmaya hazır.. Embryon orada hazır… İnş olacak..
Bende günler yaklaştıkça geriliyorum ama sonra düşündükçe heyecanlanıyorum..
Bol bol Rabbi yesair okuyalım
Aa çok güzel olur.. Ben yeni takibe başladım.. Bende okurum.. Beni de etiketleyin.. Öyle bir topik vardı.. Her transfer olana dua okuyorlardı..Bende çok seviyorum o duayı hatta grupta okumak istedik arada test yapacaklar transfer olacaklar için gün içerisinde okuyoruz okuruz da inşallah
Aralık ayında da yapmıştık arkadaşlarla biz burada da yapmak istedim hayırlısı olur inşallah hepimiz içinAa çok güzel olur.. Ben yeni takibe başladım.. Bende okurum.. Beni de etiketleyin.. Öyle bir topik vardı.. Her transfer olana dua okuyorlardı..
Kan sonucun ne çıkmıştı senin canım sabah mı baktıracaksınAmin canım hepimiz ınslalh
Cnm listeye beni eklemişsinBenim dondurulmuş embriyom kalmadı,bu yaştan sonra da en baştan başlamak benim için çok zor.Bu 8 ay içinde bir negatif,bir kimyasal gebelik yaşadım.bir transferim kistten dolayı yarıda iptal oldu.Benim ilk denemem tutunca sanmıştım ikincisi de olur.Hep hayırlısını diledimBizim kısmetimizde bu kadarmışRabbim oğluma hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin.Kalbim ve dualarım sizlerleEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben inşallah hepimize şans olur bu tablo
Evet cnm devlete gideceğim için öğleden sonraya kalirKan sonucun ne çıkmıştı senin canım sabah mı baktıracaksın
Tamam canımBenim erkek infertilitesi. Varikoselimiz var . Sperm az ve morfoloji 1
Umarım hakkında hayırlısı olur en güzel mutluluklar seninle bulurCnm listeye beni eklemişsinBenim dondurulmuş embriyom kalmadı,bu yaştan sonra da en baştan başlamak benim için çok zor.Bu 8 ay içinde bir negatif,bir kimyasal gebelik yaşadım.bir transferim kistten dolayı yarıda iptal oldu.Benim ilk denemem tutunca sanmıştım ikincisi de olur.Hep hayırlısını diledimBizim kısmetimizde bu kadarmışRabbim oğluma hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin.Kalbim ve dualarım sizlerle
Gözümüz kulağımız sende kız hadiEvet cnm devlete gideceğim için öğleden sonraya kalir
Üzgünüm şiraz vermediler randevu ile oluyomuş da devise şubatın 3 de var doktoru bekliyorum ona söyleceğim inşllah kabul ederTamam canım
Umarım hakkında hayırlısı olur en güzel mutluluklar seninle bulur
Gözümüz kulağımız sende kız hadi
Neyyyy nasıl yaniÜzgünüm şiraz vermediler randevu ile oluyomuş da devise şubatın 3 de var doktoru bekliyorum ona söyleceğim inşllah kabul eder
Benim ilk de dondurulmuştu buda dondurulmuş olacak gülüm inşallahKızlar dondurulmus mu taze mi transfer düşünüyorsunuz ? Okuduklarım dondurulmus transferin basarı oranının yüksek olduğu yönünde.
Doktoruma bıraksam muhtemelen taze denemek isteyecek ?
Sırayla amigolarmış randevu lazımmış randevuda şubat 3 var olmaz acil de veririm kan dur bakalımNeyyyy nasıl yani
Benim ilk de dondurulmuştu buda dondurulmuş olacak gülüm inşallah
Kız neresi burası da randevu istiyor ilk defa kan vermek için de randevu gerektiğini buydum bi yaşıma daha girdim bismillahSırayla amigolarmış randevu lazımmış randevuda şubat 3 var olmaz acil de veririm kan dur bakalım
Devlet hastanesinde cnm tup bebeği özelde yatırmıştım kar yağdığı için oraya gidemedim ama buraya gelim dedim böyle olduKız neresi burası da randevu istiyor ilk defa kan vermek için de randevu gerektiğini buydum bi yaşıma daha girdim bismillah
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah acil de şansın varsa dene inşallah orayıda biDevlet hastanesinde cnm tup bebeği özelde yatırmıştım kar yağdığı için oraya gidemedim ama buraya gelim dedim böyle oldu
Bakalım cnm 3 senedir bu ani bekliyorum başıma geln ise bakAnladım canım hayırlısı olsun inşallah acil de şansın varsa dene inşallah orayıda bi