2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Hayırlısı olsun inş.. Ard arda olacak.. Bu sefer sen peşi sıra geleceksin😃 İnş mutlu haberleri verdiğimiz ay olur.. Anne grubunda da beraber oluruz🤗
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bunda pek umudum yok ama erkenden yelkeni suya indirmek istemiyorum 🥺 mevlam neyler neylerse güzel eyler umarım

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun benim bunda pek umudum yok ama erkenden yelkeni suya indirmek istemiyorum 🥺 mevlam neyler neylerse güzel eyler umarım
Öyle deme.. Sen ve eşinin parçası.. Tutunamasa bile sizindi.. Sen şimdi canı almaya gidiyorsun.. Kaçıncı günde olursa olsun sana sımsıkı tutunacaktır.. Sen içinden onu istemezsen nasıl sana bağlansın.. Senin bedenin anne olmaya hazır.. Embryon orada hazır… İnş olacak..
Bende günler yaklaştıkça geriliyorum ama sonra düşündükçe heyecanlanıyorum..
Bol bol Rabbi yesair okuyalım ☺️

Öyle deme.. Sen ve eşinin parçası.. Tutunamasa bile sizindi.. Sen şimdi canı almaya gidiyorsun.. Kaçıncı günde olursa olsun sana sımsıkı tutunacaktır.. Sen içinden onu istemezsen nasıl sana bağlansın.. Senin bedenin anne olmaya hazır.. Embryon orada hazır… İnş olacak..
Bende günler yaklaştıkça geriliyorum ama sonra düşündükçe heyecanlanıyorum..
Bol bol Rabbi yesair okuyalım ☺️
Bende çok seviyorum o duayı hatta grupta okumak istedik arada test yapacaklar transfer olacaklar için gün içerisinde okuyoruz okuruz da inşallah

Bende çok seviyorum o duayı hatta grupta okumak istedik arada test yapacaklar transfer olacaklar için gün içerisinde okuyoruz okuruz da inşallah
Aa çok güzel olur.. Ben yeni takibe başladım.. Bende okurum.. Beni de etiketleyin.. Öyle bir topik vardı.. Her transfer olana dua okuyorlardı..

Evet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben 🥰🥰🥰🥰🥰 inşallah hepimize şans olur bu tablo 🌺

Cnm listeye beni eklemişsin😊Benim dondurulmuş embriyom kalmadı,bu yaştan sonra da en baştan başlamak benim için çok zor.Bu 8 ay içinde bir negatif,bir kimyasal gebelik yaşadım.bir transferim kistten dolayı yarıda iptal oldu.Benim ilk denemem tutunca sanmıştım ikincisi de olur.Hep hayırlısını diledim🤲🏻Bizim kısmetimizde bu kadarmış🤲🏻Rabbim oğluma hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin.Kalbim ve dualarım sizlerle🤲🏻

Benim erkek infertilitesi. Varikoselimiz var . Sperm az ve morfoloji 1
Tamam canım
Cnm listeye beni eklemişsin😊Benim dondurulmuş embriyom kalmadı,bu yaştan sonra da en baştan başlamak benim için çok zor.Bu 8 ay içinde bir negatif,bir kimyasal gebelik yaşadım.bir transferim kistten dolayı yarıda iptal oldu.Benim ilk denemem tutunca sanmıştım ikincisi de olur.Hep hayırlısını diledim🤲🏻Bizim kısmetimizde bu kadarmış🤲🏻Rabbim oğluma hayırlı ve sağlıklı bir ömür versin.Kalbim ve dualarım sizlerle🤲🏻
Umarım hakkında hayırlısı olur en güzel mutluluklar seninle bulur 🤗🤗
Evet cnm devlete gideceğim için öğleden sonraya kalir
Gözümüz kulağımız sende kız hadi 🥰🥰🥰

Kızlar dondurulmus mu taze mi transfer düşünüyorsunuz ? Okuduklarım dondurulmus transferin basarı oranının yüksek olduğu yönünde.
Doktoruma bıraksam muhtemelen taze denemek isteyecek ?

Üzgünüm şiraz vermediler randevu ile oluyomuş da devise şubatın 3 de var 😢 doktoru bekliyorum ona söyleceğim inşllah kabul eder
Neyyyy nasıl yani
Kızlar dondurulmus mu taze mi transfer düşünüyorsunuz ? Okuduklarım dondurulmus transferin basarı oranının yüksek olduğu yönünde.
Doktoruma bıraksam muhtemelen taze denemek isteyecek ?
Benim ilk de dondurulmuştu buda dondurulmuş olacak gülüm inşallah

X