❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Burdayimmmm positif haberi gorunce cok mutlu oldum arkadasin sevincini taaa icimde hissettim o kadar icten ve kendinde degildiki rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Burdayimmmm positif haberi gorunce cok mutlu oldum arkadasin sevincini taaa icimde hissettim o kadar icten ve kendinde degildiki rabbim bu sevinci bizlerede yasatsin insallah
Al benden de o kadar yeminle eşim geçen denememde hala evde test yaptığımı bile bilmiyor gittim kanda negatif gördüm sanıyor hala onu bile söylemedimBiran dusundumde ben esime boyle bir supriz yapsam diye cok guldum kendi kendime hatta sesli guldum ben onune koysam testi bu ne der anlatsam bu gebelik testi diye ee yani der kisaca supriz falan olmazzzz bizde direk
Ya yiğenim geldi cuma günü süpriz yapmış bana onunla geziyorduk dağ bayır kar yağmur o yüzden aktif olamadımKaçak nerelerdesin sen hiç sesin çıkmıyor sonunda bende kayıplara karışcam
Biz eşimle 10 tane falan test yaptım adetim olmadığı için zaten hemen anladı iki çizgiyi görünce bencede yada patik kıyafetlere yapabilirsin ❤Biran dusundumde ben esime boyle bir supriz yapsam diye cok guldum kendi kendime hatta sesli guldum ben onune koysam testi bu ne der anlatsam bu gebelik testi diye ee yani der kisaca supriz falan olmazzzz bizde direk
Vayyy vayyyy vayyy yeğen candır yaaaa hoşgelmiş sefa gelmiş bol vaktiniz olsun gezip tozun kız benim yerimede gezin yoksa oturun oturduğunuz yerdeYa yiğenim geldi cuma günü süpriz yapmış bana onunla geziyorduk dağ bayır kar yağmur o yüzden aktif olamadım
Valla öyle gezeriz gezmesine de bu akşam dönüyor malesefVayyy vayyyy vayyy yeğen candır yaaaa hoşgelmiş sefa gelmiş bol vaktiniz olsun gezip tozun kız benim yerimede gezin yoksa oturun oturduğunuz yerde
Kiz benimki patikle falanda anlamaz yegenim var 2 aylik daha aa onami aldin cok guzelmis der ben ona derim bazen s3n nerde yetiatin derimBiz eşimle 10 tane falan test yaptım adetim olmadığı için zaten hemen anladı iki çizgiyi görünce bencede yada patik kıyafetlere yapabilirsin ❤
Canım benim rabbim o günü sana nasip etsinnnnKiz benimki patikle falanda anlamaz yegenim var 2 aylik daha aa onami aldin cok guzelmis der ben ona derim bazen s3n nerde yetiatin derim
Olsun bugünde değerlendir güzel vakitler geçir sonra aramıza dönValla öyle gezeriz gezmesine de bu akşam dönüyor malesef
Gız hele bizlerde hayırlısı ile pozitif görelim inşallah buluruz sürpriz yapacak birşey elbet anlarKiz benimki patikle falanda anlamaz yegenim var 2 aylik daha aa onami aldin cok guzelmis der ben ona derim bazen s3n nerde yetiatin derim
yarın görüşürüz o zamanOlsun bugünde değerlendir güzel vakitler geçir sonra aramıza dön
Görüşek görüşek çok konuşmuyoruz zaten arada olsun uzaklıkyarın görüşürüz o zaman
Hayırlı olsun canım sevin tabiKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
Amin canım darısı başımızaGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
@lightbrown
@1nbahar
Dfn1903
@Gzd0138 35
U Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
bsra61
@BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
C Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Cnm bnm hepimiz sevinelim hepimizHayırlı olsun canım sevin tabi
Benim sikıntı sebebsizdi canım herseyimiz normaldi yani oyuzden ilk 2kez aşılama oldum devlette sonra basarız olunca tüp bebekten rapor cikartabilirsin dediler dosyam hazırdı zaten orda oylelik başladım bende 1ay içinde halloldu herseyim çok zor olmadı bende zor olcagini düşünmüştüm ama kolay oldu hersey İstanbul Zeynep Kamilde aldım raporumuAynen bende şaşırmıştım kolaylığına. Sizin hangi sebeple çıktı rapor. Hak kazanmak zor ya
Amin teşekkür ederim herkes inşallah istediği sonuvu
Pozitif canım hayırlı olsun kanda ver kesinleştir. Sağlıkla ilerlesin inş.Kardeşim benin teste bakarmisin bi nolurrrpozitif cikti
Pozitif canım hayırlı olsun kanda ver kesinleştir. Sağlıkla ilerlesin inş.
Rabbim inşallah idrarda çıktıktan gire kanadada çıkar inşllah darısı sizlere olsun sizde benim gibi sevinin böyle bir şey ilk defa yaşadım ilk defa 2 çizgiyi gördüm 3 senir evliyim rabbim bügunmüş kismetimPozitif canım hayırlı olsun kanda ver kesinleştir. Sağlıkla ilerlesin inş.
Ayyy hayırlı olsun canım benim ne kadar sevindim ya güne pozitif başlamak müthiş güzel Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerletsin canımInşaat canım duam hep sizinle rabbim büyük sizleri seviyorum iyi varsınız
Amin canimmm inşallah sizinde olur bende sevinirim hepimizinki eli ayağı düz olsun yeter canimmm sizlerinkinide görürüm inşallah umudumuzu kesmeyin ben olmaz diyordumumudumu kestireyim ama duamı aslaa❤❤Ayyy hayırlı olsun canım benim ne kadar sevindim ya güne pozitif başlamak müthiş güzel Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerletsin canım