Ben istanbul'da çıkarttım raporu bu şekilde oldu benimki başka illerde farklı olabilirHer hastane de bölüm bölüm imza gerekmiyor. Ben sadece dahiliyeye gidip kan ve idrar tahlili vermiştim. Raporum çıkmıştı. Aşırı kolaydı. Gerçi raporu kullanmadım özele gittim raporsuz yaptım sonra
Kaçıncı gündesinizTestleri pozitif çıkmış kızlar belirtileriniz nasıldı göğüslerde hassasiyet varmı benim sıfır ya
14 ocakta trasfer oldum cumayı sayarsak 10. GündeyimKaçıncı gündesiniz
Net belirti aramak için erken daha. Genelde sonuç aldıktan bir kaç gün sonra belirgenlesmeye başlıyor belirtiler. Insallah hayırlı haberler alırsınız14 ocakta trasfer oldum cumayı sayarsak 10. Gündeyim
Pozitif düşünmeye çalışın. Benim erken testte 9. Gün çıkmıştı ve çok silikti7. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı bu seferde olmadı bence
Amin teşekkür ederim herkes inşallah istediği sonuvu aşır eksiksiz herkes hamile kalırNet belirti aramak için erken daha. Genelde sonuç aldıktan bir kaç gün sonra belirgenlesmeye başlıyor belirtiler. Insallah hayırlı haberler alırsınız
Insallah canmAmin teşekkür ederim herkes inşallah istediği sonuvu aşır eksiksiz herkes hamile kalır
Bende umarım erken yaptığım için görmemişimdirPozitif düşünmeye çalışın. Benim erken testte 9. Gün çıkmıştı ve çok silikti
Insallah pozitif sonuç alırsın tatlım umudunu yitirmeBende umarım erken yaptığım için görmemişimdirartık gidip kan bile vermek istemiyorum kan verme günüm salı adet günümde. Perşembe
Amin cnm Allah razı olsunInsallah pozitif sonuç alırsın tatlım umudunu yitirme
Rabbim yardımcın olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 12 ocakta öğlen 12 de transferim gerçekleştirildi. 2 blastokist yerleştirildi. Transferin ikinci günü çok az kahverengi lekenme geldi hemen kesildi.6 7 günü adet ağrısı gibi ağrılar vardı yine o gunlerde pembe ve kahverengi lekenme oldu (gün içinde 1 kere oluyor) sonraki günler yoktu bugün öğlen test vericem. 1-2 saat öncesinde yine kahverengi lekelenme geldi öncekiler neysede bu gelen beni korkuttu açıkçası çünkü bugün adetimin başlangıç günü de oluyor
Hemsiresiyle konuşmuştuk ilk lekelenmeyi görünce" normal canım "demişti.Rabbim yardımcın olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahdoktorun ne dedi kanama için
İnşallah bebek isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar versinRabbim yardımcın olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallahdoktorun ne dedi kanama için
Sıkma canını banada önemli değil demişti doktorum. Benim ilk gün gelmişti daha sonra gelirse öenmli veya gel felan demediHemsiresiyle konuşmuştuk ilk lekelenmeyi görünce" normal canım "demişti.