2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bende 3 aşılama denedim olmadı şimdi raporla yaptırdım 1 tüp bebek oda tutmadı inşallah sizler ilk denemenizde hamile kalırsınız

Bende 3 aşılama denedim olmadı şimdi raporla yaptırdım 1 tüp bebek oda tutmadı inşallah sizler ilk denemenizde hamile kalırsınız
Allah'ım inşallah hepimizin yüzünü güldürür sizinde inşallah 2. Denemeniz son olur hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz tüp bebeğin niye tutmadığını dair bı sebeb söylediler mi canım senin sıkıntı neydi acaba benim sebebsiz dediler oyuzden ne olduğunu bilemiyorum ben

Benlmde aynı sebebsiz infertilite ki ben bütün aşamaları devlette yaptırdım eşimde hatta eşimin sprem değerleri çok iyi ama her hangi bir bilgi verilmedi neden olmadığına dair birde 2.ci gün donduruldu benim embriyolarım bu yapılacak olmda 2.ci gün doktora dedim onu açsanız 5.ci güne gitme dansı yokmu dedim bizde öyle bir uygulama yok yapamayız dedi bende tamam dedim 2.ci deneme için kurula sunum yapılmış onay alınmış yani bakalım ilk adetle tekrardan ilaç kullanımına bakıcam ona göre de belirlenir trasnfer tarihim herhalde

Sen ne zaman test vereceksin aklıma gelmişken sorayım

Merhaba iyi akşamlar bende 3. Gün embriyosu 18 ocakta transferim oldu ilk denemem. Test günüm 29 Ocak dediler. 4 senelik evliyim bende bundan da umudum pek yok umarım pozitiftir
Hoş geldiniz Negatif düşünürseniz negetif olur hanımefendi neden böyle bir düşünce içerisinde siniz ki herkesin belirtisi olması gerekmezmiş belki belirtisizlik yaşıyorsunuz ama bilemezsiniz ne olduğunu tutacak seyi umutsuzlukla sarıp engel olmayın iyi düşünün iyi olsun illa pozitif olacak diye de bir durum yok ama güzel günlerinizi üzüntüyle heba etmeyin bekleyin güzel mevlam gönlünüze göre verir inşallah az daha umut ve sabır lütfen

Şöyle olumsuz düşünmem eşimin ısrarıyla herkesin memnun olmadığı bir merkeze gittim kendim hemşireyim çok bilmek zararlı bazen kafadan sallama bir transfer oldu öylesine 3. Gün ne muayene ne birşey embriyo transferi oldu. Eşim adamı döver diye ses etmedim. Neyseki 3 embriyom var 4. Gün dondurulmuş onları taşıyıp başka merkezde devam edeceğim elim kolum bağlı eşimle tartıştık izin vermedin başka merkeze gidelim diye başka yere gitmiyoruz diye inadı tuttu ilgilenmediklerinde kavga çıkarırdı gerilmemek adına ses etmedim onlarla tartışsam da gizliden gizliye dişimi gösterdim umarım pozitiftir çok zor bir süreç benim de sebepsiz infertilite çok tedavi gördüm doktora gittim ne gelen var ne giden bakalım artık umarım birgün annelik duygusunu biz de tadarız

Ünv. Hastaneleri de hasta ile iletişim çok hızlı bilmiyorum sizin gibi ilk ben de oraya gittim ilk aşılama yapıldı ikinciye ilgisizlikleri canıma tak etti özele gittim. Şartlar uyuyordu sadece ikinci aşılama yapılacaktı dayanamadım. Bilgi almak zor gerçi gittiğim merkezde de aynı şeyi yaşadım. Bilgim olduğu için herşeyi biliyordum sırf merkezlerde para tuzağı seni bir para kaynağı görüp acaba nerden para alabilirim modunda.

Açıkcası özeller için benim düşüncem de bu ama tabiki her merkez aynı değil her doktor da her ekipte ben hastaneden çok doktorumda çok memnundum beni kimsenin eline bırakmadı herşeyimle kendi ilgilendi Allah razı olsun ama nasip midir değil midir bilemedim bende ilk tüp bebek denemem de negatif aldım çok üzüldüm 3 4 gün toparlayamadım kendimi sonra baktım tutunacak bir dalım daha var dedim inşallah o bana simsıkı tutunur bir de bana kalırsa sebepsiz infertilite daha zor çünkü sorun yok diyorlar çok üstelemeden verip veriştiriyorlar sorun olsa onun üzerine giderler daha net bir pozitiflik belli olur ben 2018den beri çeşit çeşit hastanelere gittim sonra baktım hepsi para peşinde devlete gittim tavsiye üzerine ama işte bunda da var bir nasip hayır sizde üzülmeyin sonuçta transferiniz olmuş o sizinle ve duygularınızın farkında belki pozitif olacaksınız belki negatif ama ikisi içinde hazırlayın kendinizi ve yuoratmayın gerçekten çok zorlu süreçler geçiriyoruz insanın deliresi bile geliyor bu durumlarda ama dediğim gibi insanız şaşar beşeriz inşallah bizlerin de yüzü güzel bebek konusunda

Bende listede baktım senin 2. Gün yaziyor merak ettiydim nie öyle diye kaç tane böyle 2. Gün dondurulmus embiriyon var canım devlette hep 2. Günde mi donduruyorlar acaba ? Benim test günüm 29ocak bakalım biz nasıl bı sonuçla karşılasicaz

İnş. Duam hepimizle umarım bir şekilde anne olabiliriz çektiklerimiz zor ama sonucu güzel olsun yeter ki

İnş. Duam hepimizle umarım bir şekilde anne olabiliriz çektiklerimiz zor ama sonucu güzel olsun yeter ki

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım nedenini bende bilmiyorum 2 tane 2.ci gün donduruldu dediler ama iyi kalitesi falan dediler iste sonuçta böyle oldu bu transfer de 2.ci gün embriyosu olacak

Özelde rapor nasıl çıkıyo ki ben şuan devlette 2.aşılamama geçtim rapor şartı olduğu İçin rapor çıkarıp özele geçmek istyrm
Ben tam bilmiyorum ama arkadaşım demişti şimdi gittiğim doktor eşinde sorun olduğu için yardımcı olmuş çıkarmış öyle dedi bana

Her hastane de bölüm bölüm imza gerekmiyor. Ben sadece dahiliyeye gidip kan ve idrar tahlili vermiştim. Raporum çıkmıştı. Aşırı kolaydı. Gerçi raporu kullanmadım özele gittim raporsuz yaptım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…