- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 33
valla ben de daha önce duymamıştım :) teşekkür ederimAA ilk kez duydum.. çok geçmiş olsun size de..
Yanlış hatırlamıyorsam ortorojen hormonu mı ne var onu salgılıyor ama dediğim gibi yanlış hayçtırlıyor olabilirim çünkü tedavinin ilk başında vermişti Ağustos da oldum ilk transferimi o zaman açıklama yapmıştılar 2. De de kullanacam amaNe işe yarıyor acaba??ilk kez duydum
Maalesef bende de çıkarınca oluyordu hatta bu iptal olan transferim zamanında kullanmaya başlamıştım yine cildim aşırı hassas ve ilk defa yapıştırınca kaşınmaya başladı 2 gün zor dayandım ağlaya ağlaya çıkardım sivilce gibi ama iltihapsız kabardı kızardı bende direk soguk uygulamıştım zaten ertesi günde transfer iptal olmuştuya ben negatifi görünce hemen çıkardım 1 hafta- 10 gün oldu neredeyse anlamadığım bir şekilde şişti popom kabardı kızardı kaşınıyor. bant duruyorken böyle bir sorun yoktu çıkardım kızardı şişmeye başladı. aradım soğuk kompres yap diyor. çıkardıktan sonra böyle bir şey olması normal mi sence?
Ben 4 günde bir değilştiriyordum birde bana transferden önce başlamıştı negatifi öğrendiğim zaman bütün ilaçlarla bant da kesmiştiköstrojen salgılıyormuş galiba transferden hemen sonra yapıştırdı 7 günde 1 değişecek dedi. climara adı. flaster bant diye geçiyor
ya takılıyken sorun olmayıp çıkarınca olması gerçekten çok ilginç. mahvoldum sanki bir yumru var orda tatlı tatlı da kaşınıyorMaalesef bende de çıkarınca oluyordu hatta bu iptal olan transferim zamanında kullanmaya başlamıştım yine cildim aşırı hassas ve ilk defa yapıştırınca kaşınmaya başladı 2 gün zor dayandım ağlaya ağlaya çıkardım sivilce gibi ama iltihapsız kabardı kızardı bende direk soguk uygulamıştım zaten ertesi günde transfer iptal olmuştu
Yavrum yaaa işten güçten işte hep. Şimdi bile arabada kayınanneleri görmeye gidiyoruz ankaraya ama ben yan koltukta bilgisayarla çalışıyorumÖnemli değil gülüm ben düzenlmee yaparım hepimizin durumu belli değil zaten
Gülüüüüüüüüm hoşbuldum nerelerdesin kayıpsın sende
Boşver canım geldi geçti
Eski liste iyiydi kuzum belki sorun sebebini ekleyebilirsin ama o da seni yoracaksa gerek bile yok
Maalesef olmadı transferim
Seni çok iyi anlıyorum malesef kolonya da sür oda ateşini alıyorya takılıyken sorun olmayıp çıkarınca olması gerçekten çok ilginç. mahvoldum sanki bir yumru var orda tatlı tatlı da kaşınıyor
Vardır bunda da bir hayır sıkmayın canınızı benimki de transferden 2 gün önce iptal oldu sebepsiz lekelenme yüzünden nasip diyorum artıkMaalesef olmadı transferimdün genital bölge dışında bi yanma başladı sabah söyledim doktora ultrasonla baktılar bi sıkıntı yok ama nolur nolmaz diye iki ay sonraya ertilediler niye böyle oldu bilmilorum tam da transfer günü inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah kucağına alırsın dualarım seninle
Ayyyyy çok aminİnş cnm benim.. ama hissediyorum bu sefer senin de tutacak benim de
Olur eklerim liste ye tabikiYavrum yaaa işten güçten işte hep. Şimdi bile arabada kayınanneleri görmeye gidiyoruz ankaraya ama ben yan koltukta bilgisayarla çalışıyorum
Eski liste iyiydi kuzum belki sorun sebebini ekleyebilirsin ama o da seni yoracaksa gerek bile yok
Maalesef olmadı transferimdün genital bölge dışında bi yanma başladı sabah söyledim doktora ultrasonla baktılar bi sıkıntı yok ama nolur nolmaz diye iki ay sonraya ertilediler niye böyle oldu bilmilorum tam da transfer günü inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah kucağına alırsın dualarım seninle
İster istemez üzülüyorum işte o kadar ilaç boşu boşuna kullanılmış oluyor maddi manevi yıpranıyor insan napalım nasip böyleymiş bekleyeceğiz artıkVardır bunda da bir hayır sıkmayın canınızı benimki de transferden 2 gün önce iptal oldu sebepsiz lekelenme yüzünden nasip diyorum artık
MaalesefAyyyyy çok amin
Olur eklerim liste ye tabiki
Yaaaaa çük üzüldümmm
Maalesef
İnşallah bi dahaki sefere sıkıntısız olur Allahım herkesin yardımcısı olsunAyyyyy çok amin
Olur eklerim liste ye tabiki
Yaaaaa çük üzüldümmm
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın.Nil Gunes
Z Zeynepkur
M Mucizelereinanin55
akyaa
Duru_ sude
Kubii38
Kızlar selam nasılsınız sizler katılacaksınız aramızaeğer katılırsanız listeye ekleyeceğim eski yerden baktım sizlerde negatif sonuç almışssınız ne dersiniz ???
Üzüldüm gerçekten aynı gün olacak diye aklımdaydın hep . Her ne kadar üzülsen de vardır bir hayır diye düşün . Zor bir durum ama kötü bir deneyim olacağına geç olsun güç olmasın . 2 ay dediğimiz ne ki hemen geçip gidiyor . Bu süreçte psikolojik ve fiziken de kendini iyice toparlamış olursunMaalesef olmadı transferimdün genital bölge dışında bi yanma başladı sabah söyledim doktora ultrasonla baktılar bi sıkıntı yok ama nolur nolmaz diye iki ay sonraya ertilediler niye böyle oldu bilmilorum tam da transfer günü inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah kucağına alırsın dualarım seninle
Amin canım amin inşallah Allah'ım güzel günler yaşatsın hepimiz adınaİnşallah bi dahaki sefere sıkıntısız olur Allahım herkesin yardımcısı olsun
Peki canım sen nasıl istersenİyiyim çok şükür canım sen nasılsın.
Ben biraz dinlenecegim canim hani çok takip edemem onun için beni mazur görün
رَبِّ يَسِّرْ وَلاَ تُعَسِّرْ، رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْرِ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
Sandal kokusu 30 1.ci deneme 5.ci gün 14 Ocak @1nbahar 26 2.ci deneme 3.cü gün Iron Butterfly 25 2.ci deneme 2.ci gün @Dfn1903 31 2.ci deneme 5.ci gün Hayyal 35 7.ci deneme 3.cü gün @Ufktugba 38 1.ci deneme 3.cü gün @bebiii 31 2.ci deneme 5.ci gün M minnos patates 30 2.ci deneme 3.cü gün bsra61 28 2.ci deneme 5.ci gün
Rabbim gönlümüzde ki muradımızı isteğimizi hayırlı eylesin.. Bende marta kadar beklemedeyimm bakınıyorum sizlere inşallah güzel haberlere kavuşuruz hepimiz birden