2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Ne işe yarıyor acaba??ilk kez duydum
Yanlış hatırlamıyorsam ortorojen hormonu mı ne var onu salgılıyor ama dediğim gibi yanlış hayçtırlıyor olabilirim çünkü tedavinin ilk başında vermişti Ağustos da oldum ilk transferimi o zaman açıklama yapmıştılar 2. De de kullanacam ama

Maalesef bende de çıkarınca oluyordu hatta bu iptal olan transferim zamanında kullanmaya başlamıştım yine cildim aşırı hassas ve ilk defa yapıştırınca kaşınmaya başladı 2 gün zor dayandım ağlaya ağlaya çıkardım sivilce gibi ama iltihapsız kabardı kızardı bende direk soguk uygulamıştım zaten ertesi günde transfer iptal olmuştu

östrojen salgılıyormuş galiba transferden hemen sonra yapıştırdı 7 günde 1 değişecek dedi. climara adı. flaster bant diye geçiyor
Ben 4 günde bir değilştiriyordum birde bana transferden önce başlamıştı negatifi öğrendiğim zaman bütün ilaçlarla bant da kesmiştik

ya takılıyken sorun olmayıp çıkarınca olması gerçekten çok ilginç. mahvoldum sanki bir yumru var orda tatlı tatlı da kaşınıyor

Önemli değil gülüm ben düzenlmee yaparım hepimizin durumu belli değil zaten

Gülüüüüüüüüm hoşbuldum nerelerdesin kayıpsın sende

Boşver canım geldi geçti
Yavrum yaaa işten güçten işte hep. Şimdi bile arabada kayınanneleri görmeye gidiyoruz ankaraya ama ben yan koltukta bilgisayarla çalışıyorum
Eski liste iyiydi kuzum belki sorun sebebini ekleyebilirsin ama o da seni yoracaksa gerek bile yok

N Nurony bugün transferin vardı nasıl geçti acaba ? İyi misin ? Benim de az önce transferim oldu artık dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlandım
Maalesef olmadı transferim dün genital bölge dışında bi yanma başladı sabah söyledim doktora ultrasonla baktılar bi sıkıntı yok ama nolur nolmaz diye iki ay sonraya ertilediler niye böyle oldu bilmilorum tam da transfer günü inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin inşallah kucağına alırsın dualarım seninle

Vardır bunda da bir hayır sıkmayın canınızı benimki de transferden 2 gün önce iptal oldu sebepsiz lekelenme yüzünden nasip diyorum artık

İnş cnm benim.. ama hissediyorum bu sefer senin de tutacak benim de
Ayyyyy çok amin
Olur eklerim liste ye tabiki
Yaaaaa çük üzüldümmm

Üzüldüm gerçekten aynı gün olacak diye aklımdaydın hep . Her ne kadar üzülsen de vardır bir hayır diye düşün . Zor bir durum ama kötü bir deneyim olacağına geç olsun güç olmasın . 2 ay dediğimiz ne ki hemen geçip gidiyor . Bu süreçte psikolojik ve fiziken de kendini iyice toparlamış olursun güzel dileklerin için de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…