2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Amin canım amin amin Rabbim bu hisleri pozitif alarak yaşatsın hepimize

Kızlar benim progestan vurdurduğum yerlerde hala böle küçük küçük yumrular var tam geçmediler

Hasi şimdi senden başlim o zaman

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım
Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yaş 30
Deneme 1
Embriyo günü 5
Transfer tarihi 14.01.2022

Hanımcımlar
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım

Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım

Hanımcımlar
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım
Yaş 26
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu
2. Deneme olacak
İki adet dönemi beklicem belli olunca transfer tarihinide yazarım inşallah

Amin canım hayırlısı Allah'tan inşallah bizimde boynumuzu bükük bırakmasın kokular sarsın kollarımızı

Hasi şimdi senden başlim o zaman

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım
Deneme: 7
Embriyo günü: 3 (çift transfer)
Transfer tarihim: 22-24 Ocak (Şu an görünen) Yarın doktor gene çağırdı. 2 günde bir doktordayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…