- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Amin canım amin amin Rabbim bu hisleri pozitif alarak yaşatsın hepimizeBana da moral oluyor burada birlikte olmak şu an hastanede dinlenirken bile hemen sizlerle paylaşmak istiyoruminşallah buradaki herkesin Allah gönlüne göre versin ve listede herkesin sonuna işareti koyalım Allah razı olsun güzel dileklerin için
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunMinnoşun sana sıkı sıkı tutunsun güzel haberler al inşallah canım
Hasi şimdi senden başlim o zamanÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bende de yatarken ağrı yapıyor hala iğne yerleri gülümKızlar benim progestan vurdurduğum yerlerde hala böle küçük küçük yumrular var tam geçmediler
Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırızHasi şimdi senden başlim o zaman
BİZMİLLAH
yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;
Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım
Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık
Yaş 26Hanımcımlar
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım
Amin canım hayırlısı Allah'tan inşallah bizimde boynumuzu bükük bırakmasın kokular sarsın kollarımızıÖnceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım
Yaş 26
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu
2. Deneme olacak
İki adet dönemi beklicem belli olunca transfer tarihinide yazarım inşallah
BİZMİLLAH
yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;
Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım
5.gün 2 tane dondurulmuşum varHanımcımlar
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım
BİZMİLLAH
yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;
topiğimizin ilk transferi sensin sanırım. Bize de kendine de uğur getir.Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız
Yaş 30
Deneme 1
Embriyo günü 5
Transfer tarihi 14.01.2022
Bebişin hep seninle olsunn@Nurony bugün transferin vardı nasıl geçti acaba ? İyi misin ? Benim de az önce transferim oldu artık dualarınızı eksik etmeyin çok heyecanlandım
Güzel sonuçlarla bekliyoruz İnşallahYarına sadece progesteron verecekmişim