2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bana da moral oluyor burada birlikte olmak şu an hastanede dinlenirken bile hemen sizlerle paylaşmak istiyorum ❤️❤️🥰 inşallah buradaki herkesin Allah gönlüne göre versin ve listede herkesin sonuna 🤰 işareti koyalım 😁😁 Allah razı olsun güzel dileklerin için 🙏
Amin canım amin amin Rabbim bu hisleri pozitif alarak yaşatsın hepimize 😘😘😘😘

Kızlar benim progestan vurdurduğum yerlerde hala böle küçük küçük yumrular var tam geçmediler ☹️

Hasi şimdi senden başlim o zaman

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hemen başlıyorum inşallah Uğur getirir de hepimiz pozitifi görür sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız 🥰🥰
Yaş 30
Deneme 1
Embriyo günü 5
Transfer tarihi 14.01.2022

Hanımcımlar🙈🙈🙈🙈🙈
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım 😁

Kızlar liste nasıl olsun sizce ne tür bilgiler önceden yapılan gibi mi olsun yoksa başka öneriniz var mı ?
B bebiii
Z Zecmel
@Katre_g
@bsra61
Hayyal Hayyal
Dfn1903 Dfn1903
U Ufktugba
1 1nbahar
@bir mucizee
@minnos patates
@CevikKiz z
@Bio_girl
:anne::anne::anne::anne::anne::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK54::KK54::KK54::KK54:
Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık🎉. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım 💕

Hanımcımlar🙈🙈🙈🙈🙈
Dondurulmuş var mı ebriyolarınız ses veri hele kaçıncı gün kendileri sizlerde yazın yaşınızı deneme gün falan daha hiç birimizin trans belli değil onları belli olunca yazarım 😁
Yaş 26
Dondurulmuş 3. Gün embriyosu
2. Deneme olacak
İki adet dönemi beklicem belli olunca transfer tarihinide yazarım inşallah 🙏

Önceki listede güzeldi canm. Listemiz olsun yeni umutlarımız olsun inşallah artık🎉. Uğurlu gelsin bu sefer bizlere de. Listemiz hep pozitif sonuçlarla dolsun inşallah. 3. Gün embriyom var bir tane yedek 2 adet dönemi beklemeyi önerdi doktorum bana. İnşallah zaman su gibi akıp geçer o günlere de kavuşurum benim gibi bekleyecek olan tüm arkadaşlarım o güne sağlıkla çabucak ulaşır umarım 💕
Amin canım hayırlısı Allah'tan inşallah bizimde boynumuzu bükük bırakmasın kokular sarsın kollarımızı 🥰🥰🥰

Hasi şimdi senden başlim o zaman

BİZMİLLAH

yaş ;
Deneme ;
Embriyo günü ;
Trasfer tarihin ;

Kopyala yapiştir bekliyorum listeye ilk seninle başlayalım şans nasip uğur getirsin amin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Deneme: 7
Embriyo günü: 3 (çift transfer)
Transfer tarihim: 22-24 Ocak (Şu an görünen) Yarın doktor gene çağırdı. 2 günde bir doktordayım. :KK76:

X