2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

canımmm hayırlı olsunnn ınsallah bu sefer olacak
dondurulmus embrıyon vardı dımı ?
İnş canım dondurulmuşum yok bende amh düşüklüğü var. Geçen sefer tek yumurtam ve tek embriyom vardı. 5. Günde transfer etmiştik negatif oldu. Elde başka kalmadı, en baştan başlıyorum

Sen neler yaptın? Nasılsın?

Bana emriyolog yumurta oluşması için beş litre suya üç çay kaşığı karbonat at karıştır iç demişti .hem sperm hem yumurta kalitesini artırirmis . Bn zor içtim ama söz deneyebilirsiniz

hayırlısı olsun kuzumm, olsun nasıp kısmett
bn suan beklemedeyım ama cok uzgun hıssedıyorum bılmıyorum, dun kocu aradım barıs beyde yurtdısındaymıs cogunlukla artık ozel hastalarına bakıyormus, yerıne gurkan bey gelmıs sanırım. bende baslarsam orda olacak bakalım agustos eylule kadar beklemedeyız

Bana emriyolog yumurta oluşması için beş litre suya üç çay kaşığı karbonat at karıştır iç demişti .hem sperm hem yumurta kalitesini artırirmis . Bn zor içtim ama söz deneyebilirsiniz
Faydasını gördünüz mü?
Pazartesi gittiğimde barış bey ordaydı, yeni yurtdışına çıkmış olabilir belki. ama artık sigortanın karşıladığı doktorlardan değilmiş. Benim de kaydım gürkan beyde görünüyor sigortadan dolayı ama işlemlerimi barış bey yapacak diye konuştuk. Benim çok özel bir durumum yok ama eski hastasıyım diye bakıyor olabilir.
Sen neden üzgün hissediyorsun kuzucum, barış beyle hemen başlayamıyor musun diye mi?

evet kuzum, artık sadece ozel hastalarına bakıyomus 1500tl olmus muayenesı , sen onunla basladın ya o yuzdendır.
hayırlısı olsun ınsallahh
yok ya genel olarak bır ıkı aydır bır hüzün var uzerımde bilmiyorumi olmadıkça sanırım ruhum bunalıyor

Evet yaaa muayene ücretini duydum. Dehşet olmuş
Zamanla olmadıkça ruhu daralıyor insanın haklısın. Hiç olmayacakmış hissi kaplıyor insanın içini ama sıkma canını infertelite konusunda çok kalabalığız maalesef. Ne sorunları olan insanlar duydum bebek sahibi oldular. Kendini üzüntüye strese bırakıp, vücuduna da olumsuz etki etme hiç. İnş biz de muradımıza ericez bir gün

bende sok oldumm gercekten
evet o donemdeyım sanırım bazen asırı umut doluyum , bazende tam tersı ruh halımde dengesızlestı,
kesınlıkle oyle. ınsallah bızlerede nasıp olurr ınsallaahhh en kısa zamanda

İlaç bi bitsin faydasını görürsün diye düşünüyorum. İnşallah herşey güzel ilerler canım.

Bende sonuç bekleme sırasındayım

Gördüm faydasini

İlaç bi bitsin faydasını görürsün diye düşünüyorum. İnşallah herşey güzel ilerler canım.
Hadi bakalım bekliyorum nolacak tüp bebek doktoruna sordum o da tamam tedavi için iyi bir yöntem seçmiş dedi

dondurulmuş için hazırlık yapıyordum 2. denemem olacaktı anlamadım niye kalınlaşmadı ne fark etti çok kafam karışık

dondurulmuş için hazırlık yapıyordum 2. denemem olacaktı anlamadım niye kalınlaşmadı ne fark etti çok kafam karışık
Ya hayırlısı olsun ne diyelim valla boyuna bir problem çıkıyo bende üzüldüm birazda korktum hiç kist olmamıştı ne kanama bitti ne ben düzeldim böyle tuhaf tuhaf dolanıyorum emdr yaptırcam kafamı dağıtmak için sürekli bişelerle meşgul olmaya çalışıyorum

ya sorma sorma gerçekten isyan etmiyim diyorum ama kendimi de tutamıyorum ne okusam başıma geliyor ne düşünsem başıma geliyor Allah beterindden saklasın da
sürekli bir şey çıkıyor artık bir şeylerle de meşgul olamıyorum kafam kazan gibi
başka doktor mu başka hastane mi soruları sürekli kafamda

Demekki bu hayırlısı hakkımızda. Bende isyan etmemeye çalışıyorum ne gelirse Allahtan. Şu son 3aydır ne yaşıyorum bilmiyorum tüp bebeğim t si dediğimden beri bişiler olup duruyo

Canım olabiliyor böyle şeyler yaaa aksilik yakamızı bırakmıyor genelde bu dönemde gerçekten. Stresten de olabilir. Çok stresliyiz malum bu dönemde. Sen sinir stres yapmamaya çalış gerisi geç de olsa hallolur inş

Aynen yaa sürekli stres oluyoruz. 1 hafta var ilacın bitmesine eşim diyoki sen şimdi ilaç bitince bu sefer adet olmadım diye stres olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…