Canım gayet güzel bence. Hayırlı olsun diyebilirizArkadaşlar bugün test günümdü test verdim 8.gün 62,2 çıktı nasıl değer sizce
Bence gayet güzel artıyor önemli olan 2 gün sonra 2 katı çıkması. Ama bence hayırlı olsun diyebilirizKızlar bugün 9.gün sabah doktor randevum vardı gittim tekrar kan aldılar 178 çıktı Dün akşam 8.gündü 113 çıkmıştı
Teşekkür ederimCanım gayet güzel bence. Hayırlı olsun diyebiliriz
Bence gayet güzel artıyor önemli olan 2 gün sonra 2 katı çıkması. Ama bence hayırlı olsun diyebiliriz
Arkadaşlar bugün test günümdü test verdim 8.gün 62,2 çıktı nasıl değer sizce
Hayırlı olsun inşallah katlana katlana giderlerKızlar bugün 9.gün sabah doktor randevum vardı gittim tekrar kan aldılar 178 çıktı Dün akşam 8.gündü 113 çıkmıştı
Takılıyorum öyle hala aşımı da oldum bugün normal bi adet olursam kaldığım yerden devamAnladım canım geçmiş olsun. Bence de sürerse bu şekilde doktora görünmen daha iyi olur
Hadi bakalım inşallah canımTakılıyorum öyle hala aşımı da oldum bugün normal bi adet olursam kaldığım yerden devam
Merhaba canım ben Cem Akarsu’ya gidiyorum.Selam kızlar Ankarada tedavi olan var mı tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba
hadi beee ya arkadaş nasıl süreçlerden geçiyoruz biri bitmeden diğeri geliyorKızlar yaa daha lekelenme bitmedi dayanamadım doktora gittim bugün bende solda 3.5cm kist çıktı ilaç verdi doktor
Bi riski yokmuş ilaçla geçecekmiş değil mi?Kızlar yaa daha lekelenme bitmedi dayanamadım doktora gittim bugün bende solda 3.5cm kist çıktı ilaç verdi doktor
Geçmiş olsun canım. Önce ilaçla kisti yok etmeye çalışacaklar di mi?Kızlar yaa daha lekelenme bitmedi dayanamadım doktora gittim bugün bende solda 3.5cm kist çıktı ilaç verdi doktor
ben hazırlık sürecindeydim bugüne kadarKızlar selamlar, nasılsınız?
Ben cumartesi günü yumurta geliştirici ilaçlara başladım tekrar. 2.denemem olacak. Şu sıra tedavi gören kimler var topicte?
Geçmiş olsun canım. Önce ilaçla kisti yok etmeye çalışacaklar di mi?
hadi beee ya arkadaş nasıl süreçlerden geçiyoruz biri bitmeden diğeri geliyor
ne dedi doktor niye olurmuş bu?
Bi riski yokmuş ilaçla geçecekmiş değil mi?
Ya işte ilaç verdi ama tüp bebek doktoru değil başka bi doktora acile gittim. Primolut kullanıyorum şimdilik 3.5cm önemli bi kist değil dedi rahim temiz görünüyor işte şimdi bu ilacı kullan 10gün lekelenmen biter sonra adet olacaksın ama kontrol ettir dedi. Bakalım nolacak şimdilik lekelenme geçmedi ilk günü daha ilacınKızlar selamlar, nasılsınız?
Ben cumartesi günü yumurta geliştirici ilaçlara başladım tekrar. 2.denemem olacak. Şu sıra tedavi gören kimler var topicte?
Yıkılma canım, süreç zorlu her şeye hazırlıklı ol bir şekilde hallolurben hazırlık sürecindeydim bugüne kadar
bugün iptal oldu kalınlaşmıyor rahim
histeroskopi yapıp bi bakalım dedi doktor yapışıklık falan mı var diye
ilkinde kalınlaşma sorunu olmamıştı şimdi niye oldu anlayamıyorum. yine bir işlem yapılacak diye yıkıldım ben de
Kendi doktoruna da tedbiren bir sorsa mıydın acaba ilacı, belki herhangi bir konuda yönlendirmesi falan olur hem.Ya işte ilaç verdi ama tüp bebek doktoru değil başka bi doktora acile gittim. Primolut kullanıyorum şimdilik 3.5cm önemli bi kist değil dedi rahim temiz görünüyor işte şimdi bu ilacı kullan 10gün lekelenmen biter sonra adet olacaksın ama kontrol ettir dedi. Bakalım nolacak şimdilik lekelenme geçmedi ilk günü daha ilacın
canımmm hayırlı olsunnn ınsallah bu sefer olacakKızlar selamlar, nasılsınız?
Daha yeni sordum bakalım ne zaman dönerlerYıkılma canım, süreç zorlu her şeye hazırlıklı ol bir şekilde hallolurilk denemen mi yoksa dondurulmuş için mi hazırlık yapıyordun?
Kendi doktoruna da tedbiren bir sorsa mıydın acaba ilacı, belki herhangi bir konuda yönlendirmesi falan olur hem.