2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Arkadaşlar bugün test günümdü test verdim 8.gün 62,2 çıktı nasıl değer sizce
Canım gayet güzel bence. Hayırlı olsun diyebiliriz :anneadayı:
Kızlar bugün 9.gün sabah doktor randevum vardı gittim tekrar kan aldılar 178 çıktı Dün akşam 8.gündü 113 çıkmıştı
Bence gayet güzel artıyor önemli olan 2 gün sonra 2 katı çıkması. Ama bence hayırlı olsun diyebiliriz :anneadayı:

kızlar bugün kontrolüm vardı rahim 6.5 da kalmış :/ ilk denemede bu zamanda 9u görmüştük. canımız sıkıldı pazartesi tekrar göreyim dedi doktor 8i bulmazsa bu ay iptal ederiz dedi :KK43: sanıyorum stres etkiledi bu sefer çünkü ilaç aynı ilaç ama bu sefer bilmenin verdiği korku ve endişeyle kötü bir hafta geçirdim o da etkiledi :KK43: pazartesi günü için bana şans dileyin dualarım hepimizle

PlutonMerkez PlutonMerkez merhaba siz daha önce rahim kalınlaşması için estrofemi fitil gibi al demiştiniz galiba birine doğru mu hatırlıyorum? iki günüm var sizce denesem işe yarar mı? bir de günlük dozu alıp fazladan mı fitil yapmak lazım yoksa günlük dozu alırken onu fitil olarak almak mı?

Kızlar yaa daha lekelenme bitmedi dayanamadım doktora gittim bugün bende solda 3.5cm kist çıktı ilaç verdi doktor

Kızlar selamlar, nasılsınız?
Ben cumartesi günü yumurta geliştirici ilaçlara başladım tekrar. 2.denemem olacak. Şu sıra tedavi gören kimler var topicte?

Kızlar yaa daha lekelenme bitmedi dayanamadım doktora gittim bugün bende solda 3.5cm kist çıktı ilaç verdi doktor
Geçmiş olsun canım. Önce ilaçla kisti yok etmeye çalışacaklar di mi?

Ben cumartesi günü yumurta geliştirici ilaçlara başladım tekrar. 2.denemem olacak. Şu sıra tedavi gören kimler var topicte?

ben hazırlık sürecindeydim bugüne kadar
bugün iptal oldu kalınlaşmıyor rahim
histeroskopi yapıp bi bakalım dedi doktor yapışıklık falan mı var diye
ilkinde kalınlaşma sorunu olmamıştı şimdi niye oldu anlayamıyorum. yine bir işlem yapılacak diye yıkıldım ben de :KK43:

hadi beee ya arkadaş nasıl süreçlerden geçiyoruz biri bitmeden diğeri geliyor
ne dedi doktor niye olurmuş bu?
Bi riski yokmuş ilaçla geçecekmiş değil mi?

Ya işte ilaç verdi ama tüp bebek doktoru değil başka bi doktora acile gittim. Primolut kullanıyorum şimdilik 3.5cm önemli bi kist değil dedi rahim temiz görünüyor işte şimdi bu ilacı kullan 10gün lekelenmen biter sonra adet olacaksın ama kontrol ettir dedi. Bakalım nolacak şimdilik lekelenme geçmedi ilk günü daha ilacın

ben hazırlık sürecindeydim bugüne kadar
bugün iptal oldu kalınlaşmıyor rahim
histeroskopi yapıp bi bakalım dedi doktor yapışıklık falan mı var diye
ilkinde kalınlaşma sorunu olmamıştı şimdi niye oldu anlayamıyorum. yine bir işlem yapılacak diye yıkıldım ben de :KK43:
Yıkılma canım, süreç zorlu her şeye hazırlıklı ol bir şekilde hallolur ☺️ ilk denemen mi yoksa dondurulmuş için mi hazırlık yapıyordun?
Ya işte ilaç verdi ama tüp bebek doktoru değil başka bi doktora acile gittim. Primolut kullanıyorum şimdilik 3.5cm önemli bi kist değil dedi rahim temiz görünüyor işte şimdi bu ilacı kullan 10gün lekelenmen biter sonra adet olacaksın ama kontrol ettir dedi. Bakalım nolacak şimdilik lekelenme geçmedi ilk günü daha ilacın
Kendi doktoruna da tedbiren bir sorsa mıydın acaba ilacı, belki herhangi bir konuda yönlendirmesi falan olur hem.

canımmm hayırlı olsunnn ınsallah bu sefer olacak:KK200:
dondurulmus embrıyon vardı dımı ?

Yıkılma canım, süreç zorlu her şeye hazırlıklı ol bir şekilde hallolur ☺️ ilk denemen mi yoksa dondurulmuş için mi hazırlık yapıyordun?

Kendi doktoruna da tedbiren bir sorsa mıydın acaba ilacı, belki herhangi bir konuda yönlendirmesi falan olur hem.
Daha yeni sordum bakalım ne zaman dönerler

Evet kizlar bu kadınlar kulübüne okadar bakardimki birgun bende yazarmiyim derdim çocuğum olunca . Sürecimi kısa özet geçeyim .bn pco +cikilota kisti mevcut denemediğim ilaç, kür, alternatif tedavi yöntemleri kalmadı hiçbirisi sonuç vermedi. 1 aşılama + 4 tüp bebek sonucu hamile kaldım .çok şükür rabbim nasip etti bana . Hiç yılmadım . Ama en son ki aşamada çok güzel beslenme ve diyetle hallettim bilirsiniz pco lu arkdaslarim bu işi diyetle yonetirsenjz daha güzel sonuçlar alırsınız. Size önerim diyet sağlıklı beslenme .
Smdi ikinci bebeğim için hazırlanıyorum tabiki normal gene olmuyor deniyorum tekrardan tüp bebek yapicam kendimi bu sürece tekrardan hazırlıyorum . İns sizlerde kucağınıza alırsınız

X