- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
İğneyi ne zaman oldunuz?Merhaba bende 11. Günde kan 17 çıktı sizce iğne etkisi mi acaba
19 Şubat o günü sayarsam 12 gün oluyorİğneyi ne zaman oldunuz?
12.günde ya çok silik oluyor ya da olmuyor.. yani 7-8 civarı çıkması lazımdı.. oradaki kıstas 2 gün sonra ölçtürdüğünüzde 2 kat artış var mı yok mu bakmanız. Artış varsa iğne etkisi değil..19 Şubat o günü sayarsam 12 gün oluyor
12.günde ya çok silik oluyor ya da olmuyor.. yani 7-8 civarı çıkması lazımdı.. oradaki kıstas 2 gün sonra ölçtürdüğünüzde 2 kat artış var mı yok mu bakmanız. Artış varsa iğne etkisi değil..
12.gün iğnesi bu kadar belirgin olmaz.. Sip silik olur.. zaten 14.gün kanda baktırın demeleri ondan.. hiç etkisi kalmamış oluyor..Eki Görüntüle 3017656
Bu da bugün ki testim
3 gündür kaset test yapıyorum 3 gün önce kaset test12.gün iğnesi bu kadar belirgin olmaz.. Sip silik olur.. zaten 14.gün kanda baktırın demeleri ondan.. hiç etkisi kalmamış oluyor..
İnşallah son denemen olur canım, en kısa sürede bebişine veya bebişlerine kavuşursun
Tebriklerle hamilesiniz, iğne etkisi olsa koyulaşmaz3 gündür kaset test yapıyorum 3 gün önce kaset testEki Görüntüle 3017679 şu en üstteki 3 gün öncenin alttaki dünün az önce attığımda bugünün işte
Aynen etkisi bitmek üzereymiş.. Şuanki gebelikten..3 gündür kaset test yapıyorum 3 gün önce kaset testEki Görüntüle 3017679 şu en üstteki 3 gün öncenin alttaki dünün az önce attığımda bugünün işte
İnşallah inşallaj çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin bir an önceTebriklerle hamilesiniz, iğne etkisi olsa koyulaşmaz
Çok sevindim Allah isteyen herkese versin sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınızBen de 18 şubatta transfer oldum 11.gün beta hcg değerim 208 hamileyim
Amin canım herkes hayırlısı ile kucağına alsın doktorum %35 şans tanımıştı o şans tuttu çok şükürÇok sevindim Allah isteyen herkese versin sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Allah istedikten sonra %1 ilk şans olsa bile oluyorAmin canım herkes hayırlısı ile kucağına alsın doktorum %35 şans tanımıştı o şans tuttu çok şükür
Ne güzel inşallah benim değerimde artar Cumartesi yaptırcam kan tahlilini doktoruma söylemedim henüz erken diyeEvet canım 3.gün embriyosu yaş 41 doktorum pek fazla şans tanımadı ama ben hiç olumsuz düşünmedim doktorumun dediklerini harfiyen yaptım ve sonuç hamileyim
Senin değerinde artacaklar dualarım seninleNe güzel inşallah benim değerimde artar Cumartesi yaptırcam kan tahlilini doktoruma söylemedim henüz erken diye
İnşallah canımSenin değerinde artacaklar dualarım seninle