2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

19 Şubat o günü sayarsam 12 gün oluyor
12.günde ya çok silik oluyor ya da olmuyor.. yani 7-8 civarı çıkması lazımdı.. oradaki kıstas 2 gün sonra ölçtürdüğünüzde 2 kat artış var mı yok mu bakmanız. Artış varsa iğne etkisi değil..

12.gün iğnesi bu kadar belirgin olmaz.. Sip silik olur.. zaten 14.gün kanda baktırın demeleri ondan.. hiç etkisi kalmamış oluyor..
3 gündür kaset test yapıyorum 3 gün önce kaset testşu en üstteki 3 gün öncenin alttaki dünün az önce attığımda bugünün işte

Evet canım 3.gün embriyosu yaş 41 doktorum pek fazla şans tanımadı ama ben hiç olumsuz düşünmedim doktorumun dediklerini harfiyen yaptım ve sonuç hamileyim

Evet canım 3.gün embriyosu yaş 41 doktorum pek fazla şans tanımadı ama ben hiç olumsuz düşünmedim doktorumun dediklerini harfiyen yaptım ve sonuç hamileyim
Ne güzel inşallah benim değerimde artar Cumartesi yaptırcam kan tahlilini doktoruma söylemedim henüz erken diye

Ben transferden sonraki 7.günde kaset testte çift çizgiyi gördüm ve kan testi yaptırmaya giderken çok sakindim çünkü biliyordum hamileydim vücudum tüm sinyalleri vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…