Hoşgeldin canımmmKızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
Kızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
Hoşbulduk bebeğim nasılsınHoşgeldin canımmm
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün @Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 Bursa 1. Pco ve sebepsiz infertilite 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Es1a1 21 1. 5. gün 12 Ocak @Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak MaviSasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak @halleyyy 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük @ShiningLife 32 Isparta 3. Sebepsiz infertilite 3/5. gün @buseygc123 24 Ankara 2.ci morfoloji %1 @FlyingHummingbird
Heleee bakınn kim gelmişşş hoş gelmişşşş tililileyyyKızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
Eyvallah gülüm döndüm dolaştım geldim geriHeleee bakınn kim gelmişşş hoş gelmişşşş tililileyyy
Hahah aynı bildiğin gibiHoşbulduk bebeğim nasılsınneler olmuş buralarda böyle ohooooooo
Valla sen gittiğinden beri bnde hiç bişi değişmedi alıntılar stres falan filan bebişim benimle inşaallah onun stresiyle ugraşıyorum sen napıyorsun nasılsınEyvallah gülüm döndüm dolaştım geldim gerinasılsınız neler oldu bitti ben yokken
Ahaha doğru demiş. Bizde stres kaynağı bitmez, o yüzden relax olucaz başka yapacak bir şey yokAynen yaa sürekli stres oluyoruz. 1 hafta var ilacın bitmesine eşim diyoki sen şimdi ilaç bitince bu sefer adet olmadım diye stres olursun
Hoş geldin.. Sahipsiz kuzuyu kurt kapar.. Hepimizi başka topikler kaptıKızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
Hoşgeldin canımKızlaaaaaaarrrrrrruzun bir aradan sonra merhaba nasılsınız bakalım herkesler dağılmış vayyyy vaayyyy vayyy
YaaaaaHahah aynı bildiğin gibi@bsra61yavrum haberini vermek ister misin
Aaaaa hamile misinValla sen gittiğinden beri bnde hiç bişi değişmedi alıntılar stres falan filan bebişim benimle inşaallah onun stresiyle ugraşıyorum sen napıyorsun nasılsın
Öyle oldu sanırım yeni topklerde buluşuruz o zaman bizlerde hayırlısı olsun hakkımızdaHoş geldin.. Sahipsiz kuzuyu kurt kapar.. Hepimizi başka topikler kaptı
Yaaaaaa çok ama çok sevindim senin adına Allah'ım hayırla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallahvereyim kızlar galiba hamileyim galiba diyorum hala inanamıyorum çünkü 11. Gün değerim 656.1
Amin canım inşallahYaaaaa
Aaaaa hamile misin
Öyle oldu sanırım yeni topklerde buluşuruz o zaman bizlerde hayırlısı olsun hakkımızda
Yaaaaaa çok ama çok sevindim senin adına Allah'ım hayırla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah
Galiba değil düpedüz hamilesin iştevereyim kızlar galiba hamileyim galiba diyorum hala inanamıyorum çünkü 11. Gün değerim 656.1
Yeni topiğe geçme zamanımız geldi mi acabaGaliba değil düpedüz hamilesin işteAllah’ım kucağına almayı nasip etsin
Galiba değil düpedüz hamilesin işteAllah’ım kucağına almayı nasip etsin
Evett inşaallah bu topik hepimize uğurlu gelcek hepimize dua ediyorum vallaYaaaaa
Aaaaa hamile misin
Öyle oldu sanırım yeni topklerde buluşuruz o zaman bizlerde hayırlısı olsun hakkımızda
Yaaaaaa çok ama çok sevindim senin adına Allah'ım hayırla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah
Ben burayı unutuyorum başka topikte yapamamYeni topiğe geçme zamanımız geldi mi acaba
Ahahahahahahah benden sonra çok değişmiş kız buralar yendimş yabancı bi ropiğe yazıyor gibi hissediyorumBen burayı unutuyorum başka topikte yapamam