2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Eyvallah gülüm döndüm dolaştım geldim geri nasılsınız neler oldu bitti ben yokken
Valla sen gittiğinden beri bnde hiç bişi değişmedi alıntılar stres falan filan bebişim benimle inşaallah onun stresiyle ugraşıyorum sen napıyorsun nasılsın

Aynen yaa sürekli stres oluyoruz. 1 hafta var ilacın bitmesine eşim diyoki sen şimdi ilaç bitince bu sefer adet olmadım diye stres olursun
Ahaha doğru demiş. Bizde stres kaynağı bitmez, o yüzden relax olucaz başka yapacak bir şey yok sülalem rahatgillerden olmamız lazım

Hahah aynı bildiğin gibi @bsra61yavrum haberini vermek ister misin
Yaaaaa

Valla sen gittiğinden beri bnde hiç bişi değişmedi alıntılar stres falan filan bebişim benimle inşaallah onun stresiyle ugraşıyorum sen napıyorsun nasılsın
Aaaaa hamile misin
Hoş geldin.. Sahipsiz kuzuyu kurt kapar.. Hepimizi başka topikler kaptı
Öyle oldu sanırım yeni topklerde buluşuruz o zaman bizlerde hayırlısı olsun hakkımızda
vereyim kızlar galiba hamileyim galiba diyorum hala inanamıyorum çünkü 11. Gün değerim 656.1
Yaaaaaa çok ama çok sevindim senin adına Allah'ım hayırla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip eylesin inşallah

Evett inşaallah bu topik hepimize uğurlu gelcek hepimize dua ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…