Evet canım haklısın bilmiyorlarmış evli çiftlere sma olayını. Dün sağlık ocağına gittim hekimler grevde diye doktorla görüşemedim. Ordaki görevliye de "Yaptırılıyormuş, yaptıran arkadaşlarım var" falan diyince "Pazartesi doktor beyle görüşün bir" dedi. Pazartesi bir daha gidicem. Öğrendiğim çok iyi oldu ya bu detayı, haftaya tüp bebek tedavisine de başlıcam, aynı zamanda bu testi de yaptırmayı planlıyoruz. Zaten uğraşımız bize yetiyor, Allah korusun böyle bir sorun varsa da tespit etmiş önlemini almış oluruz. Çok teşekkürler bilgiler için
Kürtaj sorunla ilgili benim bilgim yok maalesef, bir şey diyemicemGeçmiş olsun tekrardan
ahahaha bu değeri aklında tut hadi hayırlısıııPsikolojim bozuldu.dün gece rüyamda test vermişim 10. Günde 547 çıkıyor sonucu bir uyandım diyorum hayrola
Yooo hiç öyle bişe de demedimSon durumunuz ne oldu histereskopi olacakmisiniz
Hayrolsun. Rabbim inşallah gönlüne göre versin canımPsikolojim bozuldu.dün gece rüyamda test vermişim 10. Günde 547 çıkıyor sonucu bir uyandım diyorum hayrola
Aynı zaman da olcaz gibi. Ben de bugün görüştüm geçen hafta covid atlattım dedim. 1 ay erteleyelim olmaz dedi. Hayırlısı diyorum artık kısmetYooo hiç öyle bişe de demedimya ben aralıkta ilk transferi oldum ocakta da kimyasal gebelik oldu işte bide düşük kanaması başladığında aynı zamanda korona oldum. Sonraki adetimde 38gün sanırım gecikti oda yani normal adet olmadım 9.gün bugün sadece leke geliyo Doktora sordum oda hem transfer hemde korona olunca bekliyoruz böyle şeyler ikinci transfer için bi sonraki adette gel dedi. Bide yani benimki taze transferdi böyle bişi oldu. Böyle yani beklemedeyim
İnşallah canımHayrolsun. Rabbim inşallah gönlüne göre versin canım
Yooo hiç öyle bişe de demedimya ben aralıkta ilk transferi oldum ocakta da kimyasal gebelik oldu işte bide düşük kanaması başladığında aynı zamanda korona oldum. Sonraki adetimde 38gün sanırım gecikti oda yani normal adet olmadım 9.gün bugün sadece leke geliyo Doktora sordum oda hem transfer hemde korona olunca bekliyoruz böyle şeyler ikinci transfer için bi sonraki adette gel dedi. Bide yani benimki taze transferdi böyle bişi oldu. Böyle yani beklemedeyim
Hayırlısı olsun inşallahAynı zaman da olcaz gibi. Ben de bugün görüştüm geçen hafta covid atlattım dedim. 1 ay erteleyelim olmaz dedi. Hayırlısı diyorum artık kısmet
Yani hep lekelenme var benim dün akşam bitiyo gibi oldu demin baktım yine başlamış. Bide sanki mantar oldu fitil kullandım 3gün demin baktım yine kanama başlamış bari bu sefer sökülsem iyiydiAynı zaman da olcaz gibi. Ben de bugün görüştüm geçen hafta covid atlattım dedim. 1 ay erteleyelim olmaz dedi. Hayırlısı diyorum artık kısmet
AmiiinnHayırlısı olsun inşallah
Gidemedim canım o günden sonra, yarın uğramayı düşünüyorum tekrar. Uğrayabilirsem yazarım burdan sana daÖğrenebildin mi ? Sağlık ocakları sma testi yapıyor mu ?
Doktor birşey dedi mi bununla ilgili. Yani bir muayene edip bakalım neden diye görüştünüz mü hiç? Mantar olduğunu nasıl anladın. İnşallah tamamen gelmiştir de kafan rahatlar.Yani hep lekelenme var benim dün akşam bitiyo gibi oldu demin baktım yine başlamış. Bide sanki mantar oldu fitil kullandım 3gün demin baktım yine kanama başlamış bari bu sefer sökülsem iyiydi
Canım bugün aile hekimiyle telefonda görüştüm. İsteğe bağlı olarak yapıyorlarmış. Gelip yaptırabilirsiniz dedi.Öğrenebildin mi ? Sağlık ocakları sma testi yapıyor mu ?
Teşekkür ederim :)Canım bugün aile hekimiyle telefonda görüştüm. İsteğe bağlı olarak yapıyorlarmış. Gelip yaptırabilirsiniz dedi.
Daha önce oldu bi kaçkere antibiyotik kullanmak gebelik kayıpları falan mantarı tetikliyor o yüzden temkinliyim ben hemen müdahale ediyorum. Kaşıntı oluyo çok fazla bazen koku bazen akıntı falan. Demedim tüp bebek doktoruna eğer kanama devam ederse haftaya kendi doktoruma gidecem bi baksınDoktor birşey dedi mi bununla ilgili. Yani bir muayene edip bakalım neden diye görüştünüz mü hiç? Mantar olduğunu nasıl anladın. İnşallah tamamen gelmiştir de kafan rahatlar.
Anladım canım geçmiş olsun. Bence de sürerse bu şekilde doktora görünmen daha iyi olurDaha önce oldu bi kaçkere antibiyotik kullanmak gebelik kayıpları falan mantarı tetikliyor o yüzden temkinliyim ben hemen müdahale ediyorum. Kaşıntı oluyo çok fazla bazen koku bazen akıntı falan. Demedim tüp bebek doktoruna eğer kanama devam ederse haftaya kendi doktoruma gidecem bi baksın
değere çok takılmayın artışa bakın 2 gün sonra yeniden isterler inşallah katlanarak artar.Arkadaşlar bugün test günümdü test verdim 8.gün 62,2 çıktı nasıl değer sizce