- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
5.gün 1.kalite idiKaçıncı gün embriyosu sizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün 1.kalite idiKaçıncı gün embriyosu sizinki
Sizde oldu ise tutunamamış olabilir.. Elinizde bir done var.. Progestron arttırmadı mı doktor…Bende olmuştu ama negatif oldu. Kanamayada takılmamak lazım pek
Hayır 2 hafta sonra gel dedi bende bişey olur diye çok korkuyorum zaten yorucu bı dönem tüp bebek ile hamile kaldım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumPek bir bilgim yok. Hamilesiniz her ilaçta kullanılmaz. Doktorunuz görmedimi sonucunuzu
Önemli birsey olsa önlem alırdı mutlaka. Bence basit bir enfeksiyon. Sabun kullanmayın su kullanın. İçinizi ferah tutun moral bozmayın bence hiçHayır 2 hafta sonra gel dedi bende bişey olur diye çok korkuyorum zaten yorucu bı dönem tüp bebek ile hamile kaldım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Arttirmadı erken zaten 2 gün sonra tekrar bakılacak dedi. Benim ki 3. Gün embriyosu ama geçen sefer 7. Gün 1.9 du en azından 0 degildiSizde oldu ise tutunamamış olabilir.. Elinizde bir done var.. Progestron arttırmadı mı doktor…
Teşekkür ederim sogolsun allh gönlünüze göre versinÖnemli birsey olsa önlem alırdı mutlaka. Bence basit bir enfeksiyon. Sabun kullanmayın su kullanın. İçinizi ferah tutun moral bozmayın bence hiç
Bu sizin kaçıncı denemeniz ki?Arttirmadı erken zaten 2 gün sonra tekrar bakılacak dedi. Benim ki 3. Gün embriyosu ama geçen sefer 7. Gün 1.9 du en azından 0 degildi
Bu ikinci. İlki aralıktaydı. Pozitif olmuştu kese göründü ama sonra düşmüştü 5. HaftadaBu sizin kaçıncı denemeniz ki?
İnşallah canm hepimizinTeşekkür ederim sogolsun allh gönlünüze göre versin
Sanki bunda da tutunma olmuş. Kan Sulandırıcı kullandıysanız onun kesilmesi ve progesteron depot vurulmalıydı.Bu ikinci. İlki aralıktaydı. Pozitif olmuştu kese göründü ama sonra düşmüştü 5. Haftada
Başlamadan rahim filmi çekilmişti. Bende bir sorun yok zaten. Eşimde sorunSanki bunda da tutunma olmuş. Kan Sulandırıcı kullandıysanız onun kesilmesi ve progesteron depot vurulmalıydı.
Siz 2. denemede herhangi bir işlem geçirdiniz mi? Genetik, endokrin, bağışıklık, histerskopi... Ben şimdi bunları sorguluyorum da..
Herseyi tam yapıp başlamak lazım aslında ama doktorlar. İlk deneme olumsuz olunca ancak araştiriyorlar. Baştan yapılsa halbukiSanki bunda da tutunma olmuş. Kan Sulandırıcı kullandıysanız onun kesilmesi ve progesteron depot vurulmalıydı.
Siz 2. denemede herhangi bir işlem geçirdiniz mi? Genetik, endokrin, bağışıklık, histerskopi... Ben şimdi bunları sorguluyorum da..
Bende yaptırmıştım… Ama şimdi histeroskopi yaptırayım mı diyorum.. Bizde morfoloji 0, ileri hız 0 ile başladık..Başlamadan rahim filmi çekilmişti. Bende bir sorun yok zaten. Eşimde sorun
Yani belli olmaz sen yine ilaçlara devam et8. Gün kan değerim negatif. Sonradan yükselmez değil mi. 6. Gün 0.64 idi bugün 0.24 . Yükselmez değil mi bu saatten sonra
Edicem canım doktorum çok kızar zaten. 2 kez aradı sakın bırakma diye. Ama geçen transferle kıyaslayınca inanç kalmadıYani belli olmaz sen yine ilaçlara devam et
Rahimde sende bir sorun yoksa hiç. Boşuna kurcalatma derim. Sende de varsa sıkıntı yaptırabilirsin. Ama sorun eşten kaynaklı belliki. Bunların çözümleri de ha deyince olmuyor malesef sanırım. Uzun süreçte gelişme gösteriyor sperm kalitesi. Biz iğne ile yumurta büyütüyoruz. Keşke erkekler içinde iğneler olsa şu değerlerini yükseltecekBende yaptırmıştım… Ama şimdi histeroskopi yaptırayım mı diyorum.. Bizde morfoloji 0, ileri hız 0 ile başladık..
Bende yaptırmıştım… Ama şimdi histeroskopi yaptırayım mı diyorum.. Bizde morfoloji 0, ileri hız 0 ile başladık..
Ayy gene hesabı kapatmış. Müjdelerle dön inşallah.Selam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah
Yeni gördüm canım hayırdırCanım sende benle aynı hamile kalmıştın bana bakarmisin bı çok endiseliyim