2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Hayır 2 hafta sonra gel dedi bende bişey olur diye çok korkuyorum zaten yorucu bı dönem tüp bebek ile hamile kaldım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Önemli birsey olsa önlem alırdı mutlaka. Bence basit bir enfeksiyon. Sabun kullanmayın su kullanın. İçinizi ferah tutun moral bozmayın bence hiç

Bu ikinci. İlki aralıktaydı. Pozitif olmuştu kese göründü ama sonra düşmüştü 5. Haftada
Sanki bunda da tutunma olmuş. Kan Sulandırıcı kullandıysanız onun kesilmesi ve progesteron depot vurulmalıydı.

Siz 2. denemede herhangi bir işlem geçirdiniz mi? Genetik, endokrin, bağışıklık, histerskopi... Ben şimdi bunları sorguluyorum da..

Sanki bunda da tutunma olmuş. Kan Sulandırıcı kullandıysanız onun kesilmesi ve progesteron depot vurulmalıydı.

Siz 2. denemede herhangi bir işlem geçirdiniz mi? Genetik, endokrin, bağışıklık, histerskopi... Ben şimdi bunları sorguluyorum da..
Başlamadan rahim filmi çekilmişti. Bende bir sorun yok zaten. Eşimde sorun

Herseyi tam yapıp başlamak lazım aslında ama doktorlar. İlk deneme olumsuz olunca ancak araştiriyorlar. Baştan yapılsa halbuki

Bende yaptırmıştım… Ama şimdi histeroskopi yaptırayım mı diyorum.. Bizde morfoloji 0, ileri hız 0 ile başladık..
Rahimde sende bir sorun yoksa hiç. Boşuna kurcalatma derim. Sende de varsa sıkıntı yaptırabilirsin. Ama sorun eşten kaynaklı belliki. Bunların çözümleri de ha deyince olmuyor malesef sanırım. Uzun süreçte gelişme gösteriyor sperm kalitesi. Biz iğne ile yumurta büyütüyoruz. Keşke erkekler içinde iğneler olsa şu değerlerini yükseltecek

Selam aleyküm hanımlar ben akşam hesabımı kapatacağım hakkınızı helal edin benden yana helali hoş olsun Allah'ım sizleri ve dualarınızı daim kabul etsin selametle Allah'a emanet olun inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰
Ayy gene hesabı kapatmış. Müjdelerle dön inşallah. ♥️♥️♥️

Helllööööö tanıyanlar tanımayanlar :KK200:

Durumlar nedir, güzel haberler var mı? Hepinizi merak ediyorum, inş güzel haberler verirsiniz bana :KK51:

X