2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Bence kullanmayın sonuçta internetten okuduklarımız birbirimize söyledijlermizle doktor olmuyoruz kimisinin bünyesine iyi gelen kimisini yerle bir edebiliyor doktorunuz ne derse onu yapın haa diyeceksiniz bazen doktordan iyi biliyoruz bazı şeyleri ama o bazı şeyler işte malesef yanlışlar yapılarak öğrenilen doğrular en azından şimdi doktor ne diyosa onu yapıyorum dersiniz öbür türlü keşke içmeseydim kullanmasaydıma dönmesin iş inşaallah
Bu benim fikrim Allah tez vakitte kucaklarımızı doldursun 😊
Sordum doktora direk. niye 2 verdin yahu dedim az değil mi bu. Istersen 3 -4 yapabilirsin için rahat edecekse dedi. Evham yapacağına dozu yükselt zararı yok dedi. En minimum dozu vermiş demekki. Bende 3 yapıyorum dedim. Pozitif olursa 4 yaparım dedim tamam olur sıkıntı yok dedi. Sordum yinede içim rahat etti. Amin canm inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin herkes pozitifi görsün sağlıkla doğuma ulaşsın 🤲

Amin inşallah🥰seninde güzel kalıteli bol yumoşların olsun.hemen korkuya girme 3gunde öle hemen buyumez yumurtalar ve yumurta sayısı ne kdr coksa doz da okdr artar.max10-12gune tmmlanır cnm
Benim amh 7.1 di çok düşük doz kullandirtti doktor çıka çıka 5 yumurta çıkmıştı. Düşük dozla tedavi ettiği içinmi acaba. Muayene de bir tarafta 9 bir tarafta 8 tane yumurta var diyordu oysaki

Sordum doktora direk. niye 2 verdin yahu dedim az değil mi bu. Istersen 3 -4 yapabilirsin için rahat edecekse dedi. Evham yapacağına dozu yükselt zararı yok dedi. En minimum dozu vermiş demekki. Bende 3 yapıyorum dedim. Pozitif olursa 4 yaparım dedim tamam olur sıkıntı yok dedi. Sordum yinede içim rahat etti. Amin canm inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin herkes pozitifi görsün sağlıkla doğuma ulaşsın 🤲
Çok iyi yapmışşın iyi ki sormuşsun :) Aminnnn

Benim amh 7.1 di çok düşük doz kullandirtti doktor çıka çıka 5 yumurta çıkmıştı. Düşük dozla tedavi ettiği içinmi acaba. Muayene de bir tarafta 9 bir tarafta 8 tane yumurta var diyordu oysaki
alla alla cidden asırı yuksekmıs amh 17 folukul gözlenmiş ama doz az gelnce hepsı büyümemıs demek.benm amh kaç bilmiyrm ama 2020de gonalf 450 merional 150 ve cetrotide kullanmıstm 10gun boyunca 15folukul buyumustu 11i dolu cıktı 6taneside blast embryo olmustu.ilaç dozu oldukca önemlı bu aşamada yanı yumurtaların dirençlide olabılır boyle durumlardada hepsı bırden buyumeyebılıyr ne kdr doz kullandn bılmıyrm ama

iyi yapmısın sormakla cnm.progesteronun fazlasının bir zararı yok zaten.progesteron bebişlerin maması💖😁

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var çok halsizim artık kemiklerime kadar vuruyor ağrılarım hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım akşam gideceğim inşallah yine kovid değildir 😟😟😟😟
Ah benm mınık kuzum hastanmı oldun sennn.çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et biran önce iyileş acil şifalar miniğim💐💐

bir arkadaş yeni evlenecek nikahtan önce gidip yaptırdılar sağlık ocağında her ikisi de yaptırdı diye biliyorum
aslında çok mantıklı şu bekleme sürecinde ama tüp bebekte o risk yok diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru tabi bilmiyorum
Canm tüp bebektede normalde oldugu gibi risk vrdır.tüp bebekte pgt li yani genetik taramalı embryo ile transfer olursan bu ihtimal ortadan kalkmıs oluyor.pgt yide genelde genetik hastalıgı olanlar ve tasıyıcı olanlar tercih ediyor.

İyileş canım benim hemencik sen bu topiğin gülüsün 🌹
Amin ablam inşallah 😕🌹
Geçmiş olsun canm ya ilaç kullanıyormusun ilaç al bari
Bir sürü bitki çayı içtim iğne yedim serum yedim ellerim ayaklarım buz gibi yanımda sıcak su üzerimde battaniye hiç banamısın demedi 🥺🥺🥺
Ah canımmmm geçmişler olsunnnn 🤲🏻🥺nereden musallat oldu bu hastalık ya kıyamam 😞
Küçük gelin rahatsız di huylandım genzim yanmaya başladı sonuç hastanede bitti 😔😔😔
Ah benm mınık kuzum hastanmı oldun sennn.çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et biran önce iyileş acil şifalar miniğim💐💐
Allah razı olsun ablacım inşallah 🥺 uzun zaman sonra ilk defa böyle kötü oldum inşallah geçer hemen 🥀🥀

alla alla cidden asırı yuksekmıs amh 17 folukul gözlenmiş ama doz az gelnce hepsı büyümemıs demek.benm amh kaç bilmiyrm ama 2020de gonalf 450 merional 150 ve cetrotide kullanmıstm 10gun boyunca 15folukul buyumustu 11i dolu cıktı 6taneside blast embryo olmustu.ilaç dozu oldukca önemlı bu aşamada yanı yumurtaların dirençlide olabılır boyle durumlardada hepsı bırden buyumeyebılıyr ne kdr doz kullandn bılmıyrm ama
Günde 75 vurmuştum ben gonalf iğneyi

Merhaba kizlar bende bugün ilk ilacima başladım. Gonapeptyl günde günde bir kere koldan yapıyorum. Biz bırak diyene kadar devam dediler. Pazartesi günü rapor çıkacak ve diğer ilaclari alacağım gonal f ve menapur kullanacakmisim. İnşallah bu mübarek gecede isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın Rabbim🙏

Özel muayenehane ya tüp bebekte ünlü biri falanda değil sık ta yapmiyor. Doktorluguna güvendim çok. Ama her alanda iyi olduğunu düşünmek doğru değil. Herseyin uzmanını aramak lazımmış
tüp bebek dr ları içindede inan farklı alanlarda uzmanlaşanlar vr.benm bir ukraynalı arkdsm vr hiçbir tüp bebek dr kabl etmemıs tedavıyı ciddi bir bagısıklık sorunu var kendı vücudu kendıne saldırıyor.bir dr a denk geldi prof.suan 21haftalk hamıle.druna denk gelmekte önemli

X