- 19 Şubat 2020
- 5.307
- 2.881
- 40
Aynen canım her şeyin vakti zamanı var gerçekten, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza, yaş gitmese çok dert etmiyorum ama yaş gidiyor maalesefYa valla Allah türlü türlü dert veriyor yeterki dermansız olmasın.herşey iyide olsa Allah alacaksa bir sebep verıyor gene alıyor.inşallh bu sefer sağlıkla alırsn kucağına cnm
İnşallah yumurtalar çok ve kaliteli olsun da katlanır insan. Sizi de takip ediyordum şu an hamilesiniz sanırım Allahım tamamına erdirsin imşallahKorkma cnm benmde 3iğneydi 10gun sürdü bu iğne işlemi snra opu olmustm
yapacak birşey gelmiyrki elden bende 36 yı btirmek üzereyim 9yıllık evliyim nasipten öte olmuyorAynen canım her şeyin vakti zamanı var gerçekten, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza, yaş gitmese çok dert etmiyorum ama yaş gidiyor maalesef
Maalesef canım evlenmek nasıl nasip işiyse,çocuk ta öyle sanırım,benimde 37 bitti,6 yıllık evliyimyapacak birşey gelmiyrki elden bende 36 yı btirmek üzereyim 9yıllık evliyim nasipten öte olmuyor
Amin inşallahİnşallah yumurtalar çok ve kaliteli olsun da katlanır insan. Sizi de takip ediyordum şu an hamilesiniz sanırım Allahım tamamına erdirsin imşallah
işte gönül ister hemen olsaydı ama kısmet.bak ben yazın sapasaglamdı bebegım fetal dna bıle yaptrmıstk gelısımı gzldı ama bir enfeksıyon musallat oldu kalbı bıle hala atarken snlandırmak zorunda kaldk kan kaybndan enfeksıyondan hayatı tehlıkem olmustu.Allah kimisinede zordan veriyor buda bızım sınavımız.dıs gebelk gecırdm öncesndede 2.denemem dede testler negatf kan negatıf die ilaçları bıraktm git sen geç tutun bilmeden düşürdüm.valla olacak varsa oluyor.bu sefer enfeksıyon kapmadan ilerler ınslh.ve tek sorunumuz tüplerimin olmamasıydı sözde oluyor ıste snradan da bırseylerMaalesef canım evlenmek nasıl nasip işiyse,çocuk ta öyle sanırım,benimde 37 bitti,6 yıllık evliyim
Yaa okudukçaa gözleri doluyo insanın valla abla Allah yardımcın olsunn herşey gönlünce olsunn bugün kandil bol bol dua edelim Allah isteyen diyorum isteyen herkese nasip eder inşallahişte gönül ister hemen olsaydı ama kısmet.bak ben yazın sapasaglamdı bebegım fetal dna bıle yaptrmıstk gelısımı gzldı ama bir enfeksıyon musallat oldu kalbı bıle hala atarken snlandırmak zorunda kaldk kan kaybndan enfeksıyondan hayatı tehlıkem olmustu.Allah kimisinede zordan veriyor buda bızım sınavımız.dıs gebelk gecırdm öncesndede 2.denemem dede testler negatf kan negatıf die ilaçları bıraktm git sen geç tutun bilmeden düşürdüm.valla olacak varsa oluyor.bu sefer enfeksıyon kapmadan ilerler ınslh.ve tek sorunumuz tüplerimin olmamasıydı sözde oluyor ıste snradan da bırseyler
Canmsnn Allah mübarek 3ayların hürmetine hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.ne kdr üzülsekte isyan etmek yok.buda bizim sınavımız.peygamber sınavı kolay mı elbet mükafatıda olacaktır sabır ve dua ile güzel kalplimmmYaa okudukçaa gözleri doluyo insanın valla abla Allah yardımcın olsunn herşey gönlünce olsunn bugün kandil bol bol dua edelim Allah isteyen diyorum isteyen herkese nasip eder inşallah
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ama inanıyorum alacaksın bebişini kucağına,bende de çok oluyor eenfeksiyon hatta sürekli rahim de enfeksiyondan kaynaklı yapısıklık oluyorişte gönül ister hemen olsaydı ama kısmet.bak ben yazın sapasaglamdı bebegım fetal dna bıle yaptrmıstk gelısımı gzldı ama bir enfeksıyon musallat oldu kalbı bıle hala atarken snlandırmak zorunda kaldk kan kaybndan enfeksıyondan hayatı tehlıkem olmustu.Allah kimisinede zordan veriyor buda bızım sınavımız.dıs gebelk gecırdm öncesndede 2.denemem dede testler negatf kan negatıf die ilaçları bıraktm git sen geç tutun bilmeden düşürdüm.valla olacak varsa oluyor.bu sefer enfeksıyon kapmadan ilerler ınslh.ve tek sorunumuz tüplerimin olmamasıydı sözde oluyor ıste snradan da bırseyler
Aynen öylee ablam aminn inşallah bu sınavdann başarmış olarak çıkıcaz ben inanıyorum annem olacağımızaCanmsnn Allah mübarek 3ayların hürmetine hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.ne kdr üzülsekte isyan etmek yok.buda bizim sınavımız.peygamber sınavı kolay mı elbet mükafatıda olacaktır sabır ve dua ile güzel kalplimmm
Test yaptırdın mi canım insallah değilsindirKızlar dualarınıza ihtiyacım var çok halsizim artık kemiklerime kadar vuruyor ağrılarım hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım akşam gideceğim inşallah yine kovid değildir
Çok geçmiş olsun canım kendini yormamaya dikkat et arkadaşın dediği gbi b vitamini d vitamini almaya çalışşş Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var çok halsizim artık kemiklerime kadar vuruyor ağrılarım hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım akşam gideceğim inşallah yine kovid değildir
Hiç bi fikrim yok ama Allah kolaylıklar versin şifa versin ya çok üzüldümBenimde kahve akıntı başladı ya korkuyorum kanamaya dönerse ne olur diye cumartesi günü kürtaj öncesi kanama olursa önce mi alırlar
Test yaptırdın mi canım insallah değilsindirC vitamini d vitamini varsa kullan sabah akşam Allah şifa versin sana
Allah razı olsun inşallah eşim anneme getirdi beni kortu sanırım oda hastaneye gittik iğne ilaç yazıp gönderdiler sadeceÇok geçmiş olsun canım kendini yormamaya dikkat et arkadaşın dediği gbi b vitamini d vitamini almaya çalışşş Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Hiç bi fikrim yok ama Allah kolaylıklar versin şifa versin ya çok üzüldüm
bir arkadaş yeni evlenecek nikahtan önce gidip yaptırdılar sağlık ocağında her ikisi de yaptırdı diye biliyorumKızlar artık sağlık ocaklarında çocuk isteyen çocuğu olmayan evli çiftlere de SMA testi yapılıyormuş diye okumuştum . Hiç aranızda yaptıran oldu mu ? Eşime söyledim dedim haftaya bir randevu al da yaptir bakalım . Bu bekleme aşamasında o testte çıksın aradan
çok geçmiş olsun ama olabilir ya şu anda kovid dışında da çok fazla salgın var tabiKızlar dualarınıza ihtiyacım var çok halsizim artık kemiklerime kadar vuruyor ağrılarım hastaneye gitmek istemiyorum ama sanırım akşam gideceğim inşallah yine kovid değildir
Tüp bebekte de oluyor canım tutunmasına engel bir olay değil maalesefbir arkadaş yeni evlenecek nikahtan önce gidip yaptırdılar sağlık ocağında her ikisi de yaptırdı diye biliyorum
aslında çok mantıklı şu bekleme sürecinde ama tüp bebekte o risk yok diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru tabi bilmiyorum
Allah razı olsun gülüm inşallah benim bünyem çok zayıf hemen kim olursa kapıyorum hus da demek istemiyorumçok geçmiş olsun ama olabilir ya şu anda kovid dışında da çok fazla salgın var tabi