- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Sol tarafta belirgin var evet sağda var mıymış peki? Paylaşım için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol tarafta belirgin var evet sağda var mıymış peki? Paylaşım için teşekkürler
Sağda da olabilir dedi doktor geçiş yavaşmış ameliyatta ilaçla bakacaklar tekrar eger az varsa onu baglayacaklar ama sol alıancak kesinlikleSol tarafta belirgin var evet sağda var mıymış peki? Paylaşım için teşekkürler
Anladım, ben de kendimden emin olamadım ama ondan görmek istedim peki usg de belli miydi?Sağda da olabilir dedi doktor geçiş yavaşmış ameliyatta ilaçla bakacaklar tekrar eger az varsa onu baglayacaklar ama sol alıancak kesinlikle
Şuan herkes omicron öyle atlatıyor.. Test yaptırsan.. Pozitif çıkmasın inş..Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Çok geçmişler olsun canımmmüzüldüm gerçekten anlıyorum seni hevesle gidip bir şeyler çıkması... ama gerçekten şuna inanıyorum bu gibi pürüzler daha güzelini yaşaman içindir inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin. Gerçekten de böyle şikayetlerin varsa belki de iyi oldu iptali kuzum.Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Grip mi oldun sen ya o zaman belkide iyi oldu ertelenmesi bünye direnç olarak düşüyor değerler vitaminlerde düşüyor
Herşeyde bir hayır var canım belki bu ay kendin hamile kalacaksın belli mi olur iyi düşün
Şuan herkes omicron öyle atlatıyor.. Test yaptırsan.. Pozitif çıkmasın inş..
Çok kötü durumda değilim hamd olsun ama gerçekten boğazım çok ağrıyo ve alev alev yanıyor bizim gelin böyle rahatsızdı zaten benim hasta birini görmem yeter bana geçiyor hemen o konuda çok kötüyüm vardır bunda da bir hayır inşallah araştırma yapacağım bende hem kendim için hem sağlığım için inşallah kilo veririm bu sürede daha da iyi olurum Allah razı olsun kızlar çok sağolunÇok geçmişler olsun canımmmüzüldüm gerçekten anlıyorum seni hevesle gidip bir şeyler çıkması... ama gerçekten şuna inanıyorum bu gibi pürüzler daha güzelini yaşaman içindir inşallah Allah'ım hayırlısını nasip etsin. Gerçekten de böyle şikayetlerin varsa belki de iyi oldu iptali kuzum.
Bunlarda benimAyy dur deniyeceğm oldu mu bilmiyorum şöyle cekmiştim önceden
Benim hsg de böyleydi film görüntüsü çok benzer. tüpler açık çıktı her hangi bir sorun görülmedi. Bence temiz ilaç dağılmış
Bu ara herkes hasta kimi görsem boğazlar gidik. Benim de boğazlarım yanmaya başladı bugün. Bol vitamin al iyi bak kendineÇok kötü durumda değilim hamd olsun ama gerçekten boğazım çok ağrıyo ve alev alev yanıyor bizim gelin böyle rahatsızdı zaten benim hasta birini görmem yeter bana geçiyor hemen o konuda çok kötüyüm vardır bunda da bir hayır inşallah araştırma yapacağım bende hem kendim için hem sağlığım için inşallah kilo veririm bu sürede daha da iyi olurum Allah razı olsun kızlar çok sağolun
Teşekkürler kızlar dün bir doktor aklıma kurt düşürdü şimdi aradı normal ama 4 ay geçmiş yenilenebilir dedi.Benim hsg de böyleydi film görüntüsü çok benzer. tüpler açık çıktı her hangi bir sorun görülmedi. Bence temiz ilaç dağılmış
Ben 1.5 sene üzerne yeniledim eger iyi biyerde çekildiyse 2 seneye kadar geçerliliğini koruyo diyw biliyorum 4 ay neymiş ya bence gerek yok ama icimiz rahat etsin diysanız eger istanbuldaysanoz kesinlikle sonomede gidin sıfır ağrı sıfır hissiyatTeşekkürler kızlar dün bir doktor aklıma kurt düşürdü şimdi aradı normal ama 4 ay geçmiş yenilenebilir dedi.
Gereksiz aklım karıştı ama şükür
Hayır değilim İstanbul’da doktora biraz bozulduk kendi doktorum değildi ama aklımı bulandırdı resmenBen 1.5 sene üzerne yeniledim eger iyi biyerde çekildiyse 2 seneye kadar geçerliliğini koruyo diyw biliyorum 4 ay neymiş ya bence gerek yok ama icimiz rahat etsin diysanız eger istanbuldaysanoz kesinlikle sonomede gidin sıfır ağrı sıfır hissiyat
Çoook geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallahÇok kötü durumda değilim hamd olsun ama gerçekten boğazım çok ağrıyo ve alev alev yanıyor bizim gelin böyle rahatsızdı zaten benim hasta birini görmem yeter bana geçiyor hemen o konuda çok kötüyüm vardır bunda da bir hayır inşallah araştırma yapacağım bende hem kendim için hem sağlığım için inşallah kilo veririm bu sürede daha da iyi olurum Allah razı olsun kızlar çok sağolun
HoşgeldinizMerhabaa beni de listeye ekler misiniz yaşım 31 amh düşüklüğü henüz transfer olmadı
Merhaba hoşgeldinizeklerim tabiki kaçıncı denemeniz nerde oturuyorsunuz acaba ?Merhabaa beni de listeye ekler misiniz yaşım 31 amh düşüklüğü henüz transfer olmadı
Amin canim Allah razı olsun inşallah regli dönemim de olduğu için çok yorgun düşüyorum sanırım sürekli uyumak istiyorum siyah siyah parçalar geliyor sanırım o çok ağrı yapıyorÇoook geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallah
Nasıl yani taze transfer de mi indirimli oluyo yaniÖzel hastaneye yatırdığımız ücrette de indirim oluyor
Ama dondurulmuş transferlerde olmuyormuş bende dün öğrendim
Canım senin ikinci aşılaman nasıl sonuçlandı ?.Nasıl yani taze transfer de mi indirimli oluyo yani