2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu 😕😕 iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Şuan herkes omicron öyle atlatıyor.. Test yaptırsan.. Pozitif çıkmasın inş..

Biraz rahatsızdım demiştim yaa geçenlerde hala boğazım çok ağrıyor sabah gittim sadece bir kere öksürdüm hastanede sen hastasın sesin böyle yol yapamayız edemeyiz deyip gönderdiler çok moralim bozuldu 😕😕 iyiyim desem de dinlemedi bile doğru düzgün
Çok geçmişler olsun canımmm😔üzüldüm gerçekten anlıyorum seni hevesle gidip bir şeyler çıkması... ama gerçekten şuna inanıyorum bu gibi pürüzler daha güzelini yaşaman içindir inşallah 🙏🏻 Allah'ım hayırlısını nasip etsin. Gerçekten de böyle şikayetlerin varsa belki de iyi oldu iptali kuzum.

Grip mi oldun sen ya o zaman belkide iyi oldu ertelenmesi bünye direnç olarak düşüyor değerler vitaminlerde düşüyor

Herşeyde bir hayır var canım belki bu ay kendin hamile kalacaksın belli mi olur iyi düşün 🥰🥰

Şuan herkes omicron öyle atlatıyor.. Test yaptırsan.. Pozitif çıkmasın inş..

Çok geçmişler olsun canımmm😔üzüldüm gerçekten anlıyorum seni hevesle gidip bir şeyler çıkması... ama gerçekten şuna inanıyorum bu gibi pürüzler daha güzelini yaşaman içindir inşallah 🙏🏻 Allah'ım hayırlısını nasip etsin. Gerçekten de böyle şikayetlerin varsa belki de iyi oldu iptali kuzum.
Çok kötü durumda değilim hamd olsun ama gerçekten boğazım çok ağrıyo ve alev alev yanıyor bizim gelin böyle rahatsızdı zaten benim hasta birini görmem yeter bana geçiyor hemen o konuda çok kötüyüm 😔😔😔😔 vardır bunda da bir hayır inşallah araştırma yapacağım bende hem kendim için hem sağlığım için inşallah kilo veririm bu sürede daha da iyi olurum Allah razı olsun kızlar çok sağolun🌺🌺🌺

Eklentiler

• AB06B709-F067-4E8E-B0FB-0033E28B31F6.jpeg
    AB06B709-F067-4E8E-B0FB-0033E28B31F6.jpeg
    192,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 1BFEE5DF-370F-40FA-80A3-DBBF89A719A4.jpeg
    1BFEE5DF-370F-40FA-80A3-DBBF89A719A4.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 0A0C0E16-4280-44AE-91DD-E5274EA28BDD.jpeg
    0A0C0E16-4280-44AE-91DD-E5274EA28BDD.jpeg
    206,8 KB · Görüntüleme: 46
  • A4E68541-CD84-4CB1-BC25-22F411B549F4.jpeg
    A4E68541-CD84-4CB1-BC25-22F411B549F4.jpeg
    185,7 KB · Görüntüleme: 42
Hayır bence seninkilerde bişey yok belki cok hafif yapışıklık olabilr ama sanmıyorm benmki ilaç verilir verikmez balon giib olmuştu sende öyle bişey göremedim.ultrasonda görülemedi canım belli değildi benm filmde cıktı
Bunlarda benim🙄
Sizce şişme var mı kızlar? MaviSasa234 MaviSasa234 ve hsg hakim diğer kızlar 👀 aklıma kurt düştü

Çok kötü durumda değilim hamd olsun ama gerçekten boğazım çok ağrıyo ve alev alev yanıyor bizim gelin böyle rahatsızdı zaten benim hasta birini görmem yeter bana geçiyor hemen o konuda çok kötüyüm 😔😔😔😔 vardır bunda da bir hayır inşallah araştırma yapacağım bende hem kendim için hem sağlığım için inşallah kilo veririm bu sürede daha da iyi olurum Allah razı olsun kızlar çok sağolun🌺🌺🌺
Bu ara herkes hasta kimi görsem boğazlar gidik. Benim de boğazlarım yanmaya başladı bugün. Bol vitamin al iyi bak kendine

Benim hsg de böyleydi film görüntüsü çok benzer. tüpler açık çıktı her hangi bir sorun görülmedi. Bence temiz ilaç dağılmış
Teşekkürler kızlar 🥰 dün bir doktor aklıma kurt düşürdü şimdi aradı normal ama 4 ay geçmiş yenilenebilir dedi.
Gereksiz aklım karıştı ama şükür 🙏🏻

Teşekkürler kızlar 🥰 dün bir doktor aklıma kurt düşürdü şimdi aradı normal ama 4 ay geçmiş yenilenebilir dedi.
Gereksiz aklım karıştı ama şükür 🙏🏻
Ben 1.5 sene üzerne yeniledim😂 eger iyi biyerde çekildiyse 2 seneye kadar geçerliliğini koruyo diyw biliyorum 4 ay neymiş ya bence gerek yok ama icimiz rahat etsin diysanız eger istanbuldaysanoz kesinlikle sonomede gidin sıfır ağrı sıfır hissiyat

Ben 1.5 sene üzerne yeniledim😂 eger iyi biyerde çekildiyse 2 seneye kadar geçerliliğini koruyo diyw biliyorum 4 ay neymiş ya bence gerek yok ama icimiz rahat etsin diysanız eger istanbuldaysanoz kesinlikle sonomede gidin sıfır ağrı sıfır hissiyat
Hayır değilim İstanbul’da doktora biraz bozulduk kendi doktorum değildi ama aklımı bulandırdı resmen

Çoook geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallah :KK200:

Merhabaa beni de listeye ekler misiniz yaşım 31 amh düşüklüğü henüz transfer olmadı
Merhaba hoşgeldiniz🌹eklerim tabiki kaçıncı denemeniz nerde oturuyorsunuz acaba ?
Çoook geçmiş olsun hızlıca atlatırsın inşallah :KK200:
Amin canim Allah razı olsun inşallah regli dönemim de olduğu için çok yorgun düşüyorum sanırım sürekli uyumak istiyorum siyah siyah parçalar geliyor sanırım o çok ağrı yapıyor 😔😔😔

X