2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

sevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim :confused:
Pozitifffff çok şükür 🤲🏻

sevgili arkadaşlarım normalde test günüme kadar beklemeye dair kendime söz vermiştim ama bu bel ağrılarından bir anda evde kenarda bulduğum son kullanma tarihi 1 ay geçmiş testi yaparken buldum kendimi 5-6. gün embriyosu transfer edildi bugün 7. günü transferin ne düşünmeliyim bilemedim :confused:
Hayırlı olsun canımm yaa inşallah kanda da değerin yüksek çıkar 🥰

Benimde 5. Gün dondurulmus embiriyo transfer edilmişti 8. Gün kanda 189 çıkmıştı canım bence güzel şeyler düşün bian önce kandada baktır

Ağrın nasıldı tam olarak..

Yaaaaaa maşallah diyelim o zaman 😘😘😘😘 Allah'ım sonuna kadar devam ettirdim kanda da pozitif görün inşallah çok sevindim sizin adınıza
Aa çok iyi olmamış mı? Haftasonuna denk gelmeden tedavin başlayacak..
Öyle de ne bileyim kuzum yaaaa içim bşr tuhaf ağrım çok yok şeytan kulağına kurşun inşallah yarın hastanede sürünmem 🥺🥺🥺 çok kötü oluyorum ilk 2 3 gün zaten 4 gün ama işte

PlutonMerkez PlutonMerkez Abla bende avcılardayım eğer ilaç gibi sıkıntın olursa bende burdan bakarım ben daha hiç almadım yok bende ama bulamazsan yakınız zaten burdan bende bakarım ☺️
Ay cnm benm çok dusuncelisin🥰 bugün saolun hepiniz destek olmaya calıstmz sımdlk hallettık sukur öyle bir skntı olursa birbirimize destek oluruz bende elimden gelen olursa yaprm ablasının kuzusu💖💖💖

Hayırlı olsun canımm yaa inşallah kanda da değerin yüksek çıkar 🥰
Allah razı olsun Allahım gerçekten isteyip bir evlada sahip olmayı nasip etsin..:KK200:inşallah cuma günü değere baktıracağız verilen tarih o şekildeydi bakalım.. şnanılmaz şaşkın ve şoktayım şuan umarım yanıltmaz beni bu test :)

Allah razı olsun Allahım gerçekten isteyip bir evlada sahip olmayı nasip etsin..:KK200:inşallah cuma günü değere baktıracağız verilen tarih o şekildeydi bakalım.. şnanılmaz şaşkın ve şoktayım şuan umarım yanıltmaz beni bu test :)
Hayrlı olsun canm benm belirtilerin hayra alametmiş 🧿 maşallah

Hayrlı olsun canm benm belirtilerin hayra alametmiş 🧿 maşallah
çok teşekkür ederim Allah herkese sağlıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah :KK200:buarada eski mesajlara yetişemedim ama ilaçla ilgili şuan inanılmaz stok sorunu var ben bir tek İdil eczanesinde buluyorum ilaçları onlar baya depolamışlar kendilerine bilgin olsun

Yaaaaaa maşallah diyelim o zaman 😘😘😘😘 Allah'ım sonuna kadar devam ettirdim kanda da pozitif görün inşallah çok sevindim sizin adınıza

Öyle de ne bileyim kuzum yaaaa içim bşr tuhaf ağrım çok yok şeytan kulağına kurşun inşallah yarın hastanede sürünmem 🥺🥺🥺 çok kötü oluyorum ilk 2 3 gün zaten 4 gün ama işte
Yok kuzum.. Hiç evham yapma… Sen ruh hali anlık değişen birisin..Ruh halini hem olumlu tutmaya çalış.. Herşey güzel olacak inş☺️

Ya kızlar bende 12 gündür olamadım adet dün göğüs ucu hassasiyeti başladı aşırı bi gaz var arada karın ağrısı kasık ağrısı bundan gecikmenin 5. Günü kaset test yaptım negatif çıktı acaba varmı bişeyler yaa çözemedimm 😏 inşallah pozitife dönsedee tüp bebek sürecine hiç başlamasam

X