Sagol canım inşallahHayırlısı ile embryonu al gel inş.. Hiç zihnine endişeleneceğin şeyler koyma.. suyu yolda içmeye başla.. Evde içip sıkışmanın anlamı da yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım inşallahHayırlısı ile embryonu al gel inş.. Hiç zihnine endişeleneceğin şeyler koyma.. suyu yolda içmeye başla.. Evde içip sıkışmanın anlamı da yok :)
Tedirginim çok resmen kendi kararımla transfer oluyorumHakkında hayırlısı olsun canım
Estrofem herkese veriliyor diye biliyorum ama farklı bir uygulama olur mu diye düşündüm
Karar verdim mi canım neden üzgünsün hakkında hayırlısı olsun üzülme
Aaaaaa hayırlı olsun hiç demedin haberimşzde yok dua ederdik.... İnşallah sana sımsıkı tutunur canım
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah bu sene hepimize hayırlı olur Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün
Aaaa hadi inşallah Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin işlerin rast gitsin Dualarım seninle canımKızlar regli oldum bende aradım hastaneyi yarın geldi alttan bakalım durum nasıl ona göre hareket edelim dediler dua edin bana da yarın için
Nerde bu eczane bebegım?Bizim buradaki eczanelerde var bugün arkadaşıma aldım bir kutu
Canmsnnn şimdi bir arkdsımla görüştüm halletık buldu bana 5kutu banada okdr lazmdı tam atıs oldu.Allah razı olan hemn düşünüp yazdınız canmsnzrahatladm vallaaPlutonMerkez du bi sakin ol taze transfer olacağım diye 1 kutu almıştım açılmamış var gönderebilirim ben de
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın da iyiki yaptırmıştım dersin üzülme olumsuz etkileme kendiniTedirginim çok resmen kendi kararımla transfer oluyorum
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimAaaa hadi inşallah Rabbim hayırlısı ile gönlüne göre versin işlerin rast gitsin Dualarım seninle canım
Yok kuzum 13gun surmez ipne etkısı maşallah cıkmıs ne gzltransfer sonrası 8.günüm 3.gün taze embriyo transferi oldum çatlatma iğnesinden 13 gün geçti iğne etkisi değildir değil mi bilen var mı
Geçmiştir bence de inşallah sevinciniz daim olurtransfer sonrası 8.günüm 3.gün taze embriyo transferi oldum çatlatma iğnesinden 13 gün geçti iğne etkisi değildir değil mi bilen var mı
Benim çatlatma iğnesi sonrası 10.günüm. Çok çok silik çıktı.. Bu iğne etkisi değildir. Hayırlı olsun inş.. Kanda da güzel bir sonuç çıkar :)transfer sonrası 8.günüm 3.gün taze embriyo transferi oldum çatlatma iğnesinden 13 gün geçti iğne etkisi değildir değil mi bilen var mı
Bulmuşsun çok şükür geçen aylarda da bulunma sorunu yaşandı ben yine burada çok rahat buldum ilçede kendi gittiğim eczanede de var ama genelde Trabzon merkezde Merve eczanesi var bulunmayan bütün ilaçları orada buluyorum hastanenin tam yanı ondan rahat buluyorum diyorum herhaldeNerde bu eczane bebegım?
Canmsnnn şimdi bir arkdsımla görüştüm halletık buldu bana 5kutu banada okdr lazmdı tam atıs oldu.Allah razı olan hemn düşünüp yazdınız canmsnzrahatladm vallaa
umarım saglıkla kucagınıza alırsınız .benim sol baglancak gibi ama aladabilirler yapışıklık fazlaysa sezeryana da donebilir doktor herşeye hazırlıklı ol dedi tedirginim o yzuddenopu ve lapraskopi amelıyatı aynı anda oldu benim tüpümü bağladılar.2020 ekimde sonra evt ilk denemede pozitif almıstm 17haftafa kaybettm sımdı yenıden tuttu hayrlısı olsun.korkacak bir amelıyat değil cnm senın bağlanacak mı? Alınacak mı tüpün???? Tüp alma işlemi brz ağrılı geçebilio ilk hafta ama bağlama olursa ağrı sızı yok ben ıkısınıde oldum sağ tüp alınmıstı dıs gebelkten sol hıdrosalpenksten bağlandı
Valla ben koskaca istanbulda bulamıyrm 80lere döndük iyice ilaç bulamamak nedir.2gündr ilaç peşindeydk neyseki hallettkte rahatladm.iyiki vr bu kk hepimz baska sehırlerdeyız ve birbirimize ilaç temın edebılecek bir durum olabılıyor.Allah razı olsun gene bıse bulamassam yardm ıstermcanlarBulmuşsun çok şükür geçen aylarda da bulunma sorunu yaşandı ben yine burada çok rahat buldum ilçede kendi gittiğim eczanede de var ama genelde Trabzon merkezde Merve eczanesi var bulunmayan bütün ilaçları orada buluyorum hastanenin tam yanı ondan rahat buluyorum diyorum herhalde
Evtt gidişat amelıyat esnasında belirlenıp maalesef benmde alacaklardı öyle basladılar amelıyata dr yapısıklk cok yok hidrosalpenkste fazla degıl die bağlamayı tercıh etmıs kapalı amelıyat yaptı.senınde ınslhh o sekılde gerçeklesırumarım saglıkla kucagınıza alırsınız .benim sol baglancak gibi ama aladabilirler yapışıklık fazlaysa sezeryana da donebilir doktor herşeye hazırlıklı ol dedi tedirginim o yzudden
Elimden gelen bir şey olduğu sürece herkese yardımcı olurum Valla zaten zor bir süreç bir de ilaçları bulamamakla can sıkmayalım hallederiz bir şekildeValla ben koskaca istanbulda bulamıyrm 80lere döndük iyice ilaç bulamamak nedir.2gündr ilaç peşindeydk neyseki hallettkte rahatladm.iyiki vr bu kk hepimz baska sehırlerdeyız ve birbirimize ilaç temın edebılecek bir durum olabılıyor.Allah razı olsun gene bıse bulamassam yardm ıstermcanlar
ay inşallah öyle bişey olsa keşke ne güzel olur .Bakalım uyuyup uyanınca goreceğiz o değil yarıntest verecem ama corona olma ihtimalim de var böyle durumla karşılaşan oldu mu acaba covid sonrası ameliyatı ne zaman yaparlar ki ?Evtt gidişat amelıyat esnasında belirlenıp maalesef benmde alacaklardı öyle basladılar amelıyata dr yapısıklk cok yok hidrosalpenkste fazla degıl die bağlamayı tercıh etmıs kapalı amelıyat yaptı.senınde ınslhh o sekılde gerçeklesır
Aynı şekilde bende elimden ne gelirse.damdan düşenin halini damdan düşen anlar.birbirimize destek olmanın manevi değeri pahabiçilemezzzzElimden gelen bir şey olduğu sürece herkese yardımcı olurum Valla zaten zor bir süreç bir de ilaçları bulamamakla can sıkmayalım hallederiz bir şekilde
Canm inşlhh senınde kolay geçer kapalı amelıyat bağlama olursa 2gunde ayaktasn.inşlh sezeryana gerek kalmaz kı sanmıyrm drlar genelde en kötüsünü söyleyıp hazırlıklı olmamızı beklerler.covit olursanda 15gun snra yaparlar amelıyatı ınslh degılsndray inşallah öyle bişey olsa keşke ne güzel olur .Bakalım uyuyup uyanınca goreceğiz o değil yarıntest verecem ama corona olma ihtimalim de var böyle durumla karşılaşan oldu mu acaba covid sonrası ameliyatı ne zaman yaparlar ki ?
KesinlikleAynı şekilde bende elimden ne gelirse.damdan düşenin halini damdan düşen anlar.birbirimize destek olmanın manevi değeri pahabiçilemezzzz
Benim çok bilgim yok da taze transfer olmamıştım hiç. arkadaşlarımın dediklerine bakarsak gözünüz aydınnnnnn İnşallah sağlıkla ilerlesin tebriklertransfer sonrası 8.günüm 3.gün taze embriyo transferi oldum çatlatma iğnesinden 13 gün geçti iğne etkisi değildir değil mi bilen var mı